نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چگونه با استفاده از selectedText متوجه شویم کدام value در کمبو باکس استفاده شده-یکم سخته

  1. #1

    چگونه با استفاده از selectedText متوجه شویم کدام value در کمبو باکس استفاده شده-یکم سخته

    شاید سوال ساده ای باشه ولی تاحالا برام پیش نیومده بود
    من یه کمبو باکس دارم که به دیتا سورس وصلش کردم displayMember ش رو برابر نام شهر قرار دادم valuemember رو برابر مسافتش ،که اطلاعات به راحتی داخل کمبو بایند میشه، ومشکلی نیست
    اما سوال اینجاست که زمانی که میخوام شهر تولد یه شخص رو که قبلا توسط همون کمبوباکس تو بانک ذخیره کردم برای ویرایش تو کمبو باکس قرار بدم نمی شه
    اول اینو نوشتم آیتمی از کمبو انتخاب نشد در صورتی که تو جدول برای شخص ثبت شده وتو کمبو باکس هم هستش
    txtOstan.SelectedItems= dt.Rows[0]["OSTAN"].ToString();


    بعد اینو نوشتم حالا آیتم تو کمبو بکس قرار می ده ولی انگار انتخاب نشده تا بتونم از selectedValue مسافتش بدست بیارم
    txtOstan.SelectedText = dt.Rows[0]["OSTAN"].ToString();


    سوالم اینه چرا زمانی که از selected item استفاده می کنم هیچ آیتمی از کمبو باکس انتخاب نمیشه؟
    حالا که از selected text استفاده کردم چرا value آیتم نمی ده؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: چگونه با استفاده از selectedText متوجه شویم کدام value در کمبو باکس استفاده شده-یکم سخته

    شايد اطلاعاتي كه از بانك گرفته دقيقا با اطلاعاتي كه شما بهش ميدين مطابقت نداره.

    به نظرم بهترين كار اينه كه با يه حلقه آيتم هاي كمبو باكس رو چك كنين (با انواع فيلتر ها) بعد ببينين شماره Index ش چنده و بعد اونطوري انتخابش كنين.

    ببينيد ميشه يا نه ؟

  3. #3

    نقل قول: چگونه با استفاده از selectedText متوجه شویم کدام value در کمبو باکس استفاده شده-یکم سخته

    نقل قول نوشته شده توسط sinashahab مشاهده تاپیک
    شايد اطلاعاتي كه از بانك گرفته دقيقا با اطلاعاتي كه شما بهش ميدين مطابقت نداره.

    به نظرم بهترين كار اينه كه با يه حلقه آيتم هاي كمبو باكس رو چك كنين (با انواع فيلتر ها) بعد ببينين شماره Index ش چنده و بعد اونطوري انتخابش كنين.

    ببينيد ميشه يا نه ؟
    بله مطابقت داره،selectedvalue null برمی گردونه
    چه باید کرد؟
    دوستان نظری ندارن؟

  4. #4

    نقل قول: چگونه با استفاده از selectedText متوجه شویم کدام value در کمبو باکس استفاده شده-یکم سخته

    کجایند مردان بی ادعا؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: چگونه با استفاده از selectedText متوجه شویم کدام value در کمبو باکس استفاده شده-یکم سخته

    من یه سوال دارم مگه شما نام شهر رو در به عنوان شهر تولد شخص در جدول دیتابیس ذخیره می کنید؟؟!!
    چرا کد شهر رو ذخیره نمی کنید؟!! این کاری که کردین اصلا اصولی و منطقی نیست! هرچند احتمالا اگه کد زیر رو بنویسید مشکلتون برطرف شه :
    txtOstan.Text = dt.Rows[0]["OSTAN"].ToString();

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 23 اسفند 1390, 09:35 صبح
  2. چطور متوجه بشیم کدام فیلد از یک کورد ویرایش شده(ثبت وقایع کاربر)
    نوشته شده توسط azam2005 در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 22 اسفند 1390, 22:31 عصر
  3. چطور متوجه شویم که یک رکورد به جدول اضافه شده است؟
    نوشته شده توسط هدشی بهشتی در بخش T-SQL
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 23 بهمن 1390, 16:36 عصر
  4. چگونه متوجه شویم یک رکورد الان درحال ویرایش است یا خیر ؟
    نوشته شده توسط Delphi7_love در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 25 آذر 1389, 23:33 عصر
  5. چگونه متوجه شویم که برنامه ما از طریق یک برنامه دیگر باز میشه یا روش دابل کلیک شده
    نوشته شده توسط Delphi7_love در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 11 آذر 1389, 12:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •