نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: مشکل در ایجاد فایل و عملیات روی آن در vC#‎ فوری!!

  1. #1

    مشکل در ایجاد فایل و عملیات روی آن در vC#‎ فوری!!

    سلام
    من یه برنامه کوچیک نوشتم که تو آدرسی که تو textbox2 بهش میدم باید یک فایل ایجاد کنه و هرچی تو textbox1 هست بریزه تو اون فایل که پسوندشو .txt میدم ولی بعد از کلیک روی باتن مورد نظر از اون خط برنامه که فیلو ایجاد میکنه ایراد میگیره
    کدرو پایین میذارم تروخدا یکی راهنماییم کنه
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string i;
    i = Convert.ToString(textBox2.Text);
    FileStream file = new FileStream(i, FileMode.Open, FileAccess.ReadWrite);
    TextWriter tw = new StreamWriter(file);
    tw.WriteLine(textBox1.Text);
    tw.Close();


    }

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: مشکل در ایجاد فایل و عملیات روی آن در vC#‎ فوری!!

    سلام
    احتمالا فایلی را میخواهید باز کنید که وجود ندارد.
    برای ایجاد فایل کد را به صورت زیر تغییر دهید:

    string i;
    FileStream file = new FileStream(i, System.IO.FileMode.OpenOrCreate, System.IO.FileAccess.ReadWrite)
    TextWriter tw = new StreamWriter(file);
    tw.WriteLine(textBox1.Text);
    tw.Close();

    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ایجاد فایل و عملیات روی آن در vC#‎‎ فوری!!

    نقل قول نوشته شده توسط M.safa مشاهده تاپیک
    سلام
    احتمالا فایلی را میخواهید باز کنید که وجود ندارد.
    برای ایجاد فایل کد را به صورت زیر تغییر دهید:

    string i;
    FileStream file = new FileStream(i, System.IO.FileMode.OpenOrCreate, System.IO.FileAccess.ReadWrite)
    TextWriter tw = new StreamWriter(file);
    tw.WriteLine(textBox1.Text);
    tw.Close();

    موفق باشید.
    مرسی ولی بازم اشکال میگیره از همون خط قبلی

  4. #4
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: مشکل در ایجاد فایل و عملیات روی آن در vC#‎‎ فوری!!

    نقل قول نوشته شده توسط amirm5759 مشاهده تاپیک
    مرسی ولی بازم اشکال میگیره از همون خط قبلی
    لطفا متن خطا را بنویسید.

  5. #5

    نقل قول: مشکل در ایجاد فایل و عملیات روی آن در vC#‎‎‎ فوری!!

    نقل قول نوشته شده توسط M.safa مشاهده تاپیک
    لطفا متن خطا را بنویسید.
    ببینید خطا نمیده همون خطی رو که تغییر دادید زرد میکنه میره تو محیط debug

  6. #6

    نقل قول: مشکل در ایجاد فایل و عملیات روی آن در vC#‎‎‎‎ فوری!!

    نقل قول نوشته شده توسط amirm5759 مشاهده تاپیک
    ببینید خطا نمیده همون خطی رو که تغییر دادید زرد میکنه میره تو محیط debug
    اگر بخواهید عکسشو براتون آپ میکنم

  7. #7
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: مشکل در ایجاد فایل و عملیات روی آن در vC#‎‎‎‎ فوری!!

    نقل قول نوشته شده توسط amirm5759 مشاهده تاپیک
    اگر بخواهید عکسشو براتون آپ میکنم
    به آخر خط یک ";" اضافه کنید؛
    اگر مشکل دیگری دارد متن (DESCRIPTION) خطا را بنویسید.

  8. #8

    نقل قول: مشکل در ایجاد فایل و عملیات روی آن در vC#‎‎‎‎ فوری!!

    نقل قول نوشته شده توسط M.safa مشاهده تاپیک
    به آخر خط یک ";" اضافه کنید؛
    اگر مشکل دیگری دارد متن (DESCRIPTION) خطا را بنویسید.
    از اولم تو خود سی شارپ ; گذاشته بودم تو اینجا یادم رفت بذارم الان عکس ارور رو براتون میذارم البته ارور نیست یه چیز دیگس نمیدونم بهش چی میگین؟

  9. #9

    نقل قول: مشکل در ایجاد فایل و عملیات روی آن در vC#‎‎‎‎ فوری!!

    نقل قول نوشته شده توسط amirm5759 مشاهده تاپیک
    از اولم تو خود سی شارپ ; گذاشته بودم تو اینجا یادم رفت بذارم الان عکس ارور رو براتون میذارم البته ارور نیست یه چیز دیگس نمیدونم بهش چی میگین؟
    ER.jpg

  10. #10

    نقل قول: مشکل در ایجاد فایل و عملیات روی آن در vC#‎ فوری!!

    سلام دوست من
    منظورتونو نفهمیدم و به نظرم کدتون مشکل داره این کارو طبق درخواستتون میشه اینطوریم نوشت و لقمه رو نچرخوند.


    using System.IO;
    namespace WindowsFormsApplication3
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    StreamWriter writer = new StreamWriter(txt_masir.Text, true, Encoding.Unicode);
    writer.Write(txt_string.Text );
    writer.Close();
    }
    }
    }



    موفق باشی
    بایت بایت

  11. #11

    نقل قول: مشکل در ایجاد فایل و عملیات روی آن در vC#‎‎‎‎ فوری!!

    آقا دست همتون درد نکنه ما بی خیالش شدیم ممنون از کمکاتون

  12. #12

    نقل قول: مشکل در ایجاد فایل و عملیات روی آن در vC#‎ فوری!!

    دوست عزیز در ویندوز اجازه دسترسی به درایو c به طور مستقیم وجود نداره و شما ابتدا باید premission اون رو از کاربر بگیرید یا برنامتون run as administrator اجرا بشه.
    بجای c از درایو d استفاده کنید اگر مشکل حل شد احتمالا همون دسترسی در ویندوز 7 است.

  13. #13

    نقل قول: مشکل در ایجاد فایل و عملیات روی آن در vC#‎ فوری!!

    با سلام مجدد

    شما در txt_masir مسیر رو اینطوری بنویس c:\1.txt
    در txt_string هم متنتو

    بعد رو دکمه کلیک کن در درایو سی و با نام دلخواه و متن ورودی شما ساخته میشه.

    موفق باشی
    بایت بایت

  14. #14

    نقل قول: مشکل در ایجاد فایل و عملیات روی آن در vC#‎ فوری!!

    دقیقا با دو تا کد ساده میشه این برنام رو نوشت اصلا نیازی به این همه شی تعریف کردن نیست !!!
    با یه مثال ساده مثلا تکست باکس 1 رو آدرس فایل وارد میکنین و تکست باکس دو رو اون مقداری که میخوایین در فایل سیو شه :

    string i = @txtpath.Text;
    File.WriteAllText(i, txtfield.Text);
    MessageBox.Show("Sucefully Saved On " + txtpath.Text);


    جالبه بدونید متد WriteAllText اگر فایلی که قبلا وجود داشته باشه رو دوباره همون آدرس قبلی بهش بدین خودش Replace می کنه.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ایجاد فایل Notpad
    نوشته شده توسط tahayazdani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 16 مهر 1389, 12:34 عصر
  2. سوال: مشکل در ایجاد فایل
    نوشته شده توسط mehdibarati در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 24 بهمن 1388, 01:16 صبح
  3. مشکل در ایجاد فایل
    نوشته شده توسط Elrond در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 02 بهمن 1388, 22:04 عصر
  4. مشکل با ایجاد فایل جدید به کمک fstream
    نوشته شده توسط pswin.pooya در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 30 مرداد 1388, 00:24 صبح
  5. مشکل در ایجاد فایل
    نوشته شده توسط vahidm در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 24 مهر 1386, 08:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •