نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: درباره علامت بزرگی کوچکی در سی شارپ

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار viv.ninga
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    انترانت
    پست
    48

    درباره علامت بزرگی کوچکی در سی شارپ

    من می خوام اگه یه عدد از یکی دیگه بزرگ تر بود یه پیغام رو نشون بده

  2. #2

    نقل قول: درباره علامت بزرگی کوچکی در سی شارپ

    سلام
    واضح تر توضیح بدین من 2 تا عدد مثال میزنم :
                int x = Convert.ToInt32(textBox1.Text);
    int y = Convert.ToInt32(textBox2.Text);

    if (x > y)
    {

    MessageBox.Show(x + " IS Bigger Than " + y);
    }
    else
    {

    MessageBox.Show(y + " IS Bigger Than " + x);
    }

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار viv.ninga
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    انترانت
    پست
    48

    نقل قول: درباره علامت بزرگی کوچکی در سی شارپ

    من یه برنامه نوشتم برای گافی نت تو اون برنامه می خوام اگه میشه یه امکان بزارم اگه بهش گفتی وقتی برابر با 1000تومن شد پیغام بیاره من این کار رو کردم
    تکس باکس 1=تکس باکس 2شد این پیغام رو بیاره ولی چون میاره 900یا 1100دیگه پیغام رو نشون نمی یده می خوام یه کاری کنم که اگه بیشتر از 1000 شد یه پیغام رو بیاره ولی وقتی می نوشتم تکس باکس 1>تکس باکس 2شد پیغام بیاره ایراد می گرفت.

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار viv.ninga
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    انترانت
    پست
    48

    نقل قول: درباره علامت بزرگی کوچکی در سی شارپ

    ممون از شما دوست عزیز
    MrsiLeNt

  5. #5

    نقل قول: درباره علامت بزرگی کوچکی در سی شارپ

    من منظورتون رو درست متوجه نشدم. یعنی اگه قیمت 1000 تومن شد یه پیغام نمایش بده . اگه کمتر از 1000 تومن شد یه پیغام دیگه و اگه بیشتر شد یه پیغام دیگه ؟

  6. #6
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: درباره علامت بزرگی کوچکی در سی شارپ

    سلام
    از علامت ">=" یا "<=" استفاده کنید. در ضمن مقادیر درون textBox را هم با استفاده از Convert.ToInt32 به عدد تبدیل کنید.

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار viv.ninga
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    انترانت
    پست
    48

    نقل قول: درباره علامت بزرگی کوچکی در سی شارپ

    به جواب رسیدم ولی هربار که چک می کنه ببینه اون مقدار رسیده یا نه با این ایرور مواجه میشه (من یه تایمر گذاشتم که هر 53ثانیه یبار چک کنه)
    See the end of this message for details on invoking 
    just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

    ************** Exception Text **************
    System.FormatException: Input string was not in a correct format.
    at System.Number.StringToNumber(String str, NumberStyles options, NumberBuffer& number, NumberFormatInfo info, Boolean parseDecimal)
    at System.Number.ParseInt32(String s, NumberStyles style, NumberFormatInfo info)
    at System.Convert.ToInt32(String value)
    at CafeNet_Timer.TimerCP.timer1_Tick(Object sender, EventArgs e)
    at System.Windows.Forms.Timer.OnTick(EventArgs e)
    at System.Windows.Forms.Timer.TimerNativeWindow.WndPr oc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


    ************** Loaded Assemblies **************
    mscorlib
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.4927 (NetFXspW7.050727-4900)
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework/v2.0.50727/mscorlib.dll
    ----------------------------------------
    Oynar Timer
    Assembly Version: 1.0.0.0
    Win32 Version: 1.0.0.0
    CodeBase: file:///D:/Oynar%20Timer.exe
    ----------------------------------------
    System.Windows.Forms
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.4927 (NetFXspW7.050727-4900)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
    ----------------------------------------
    System
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.4927 (NetFXspW7.050727-4900)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
    ----------------------------------------
    System.Drawing
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.4927 (NetFXspW7.050727-4900)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
    ----------------------------------------
    System.Configuration
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.4927 (NetFXspW7.050727-4900)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Configuration/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Configuration.dll
    ----------------------------------------
    System.Xml
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.4927 (NetFXspW7.050727-4900)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll
    ----------------------------------------

    ************** JIT Debugging **************
    To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this
    application or computer (machine.config) must have the
    jitDebugging value set in the system.windows.forms section.
    The application must also be compiled with debugging
    enabled.

    For example:

    <configuration>
    <system.windows.forms jitDebugging="true" />
    </configuration>

    When JIT debugging is enabled, any unhandled exception
    will be sent to the JIT debugger registered on the computer
    rather than be handled by this dialog box.

تاپیک های مشابه

  1. درباره سوکت پروگرمینگ در سی شارپ توضیح بدید؟
    نوشته شده توسط hassan_kahrizy در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 03 مهر 1390, 20:35 عصر
  2. سوال درباره ی امنیت فرم در سی شارپ
    نوشته شده توسط golnouri در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 06 آبان 1388, 10:28 صبح
  3. سوال درباره توابع ریاضی در سی شارپ
    نوشته شده توسط Godfather در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 09 دی 1386, 19:34 عصر
  4. یه مشکل تو #c درباره طراحی صفحات وب تو سی شارپ
    نوشته شده توسط bootable در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 29 دی 1385, 18:08 عصر
  5. درباره بخش سی شارپ
    نوشته شده توسط HO457 در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 19 فروردین 1385, 20:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •