نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: چگونه از دست ارور ارگومنت خلاص بشم

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار ro-programing
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    karaj
    پست
    41

    چگونه از دست ارور ارگومنت خلاص بشم

    سلام
    من وقتی برنامه ای مینویسم بعضی اوقات یه ارور میده مثل شکل زیر :
    untitled.jpg

    و حالا وقتی این ارور رو داد و کد اشتباه رو زرد کرد هر کاری میکنم بیخیال نمیشه
    من باید برنامه رو که اجرا کردم ( اون هم هنگ میکنه ) به زور ببندم تا این ارور از بین بره و بتونم ویرایشش کنم ...
    میخواستم بدونم چطوری از دستش خلاص بشم؟ بدون اینکه برنامه ی اجرا شده هنگ کنه؟
    یا اصلا داستانش چیه؟ چرا مثل بقیه ی ارور ها زیرش رو خط زرد رنگ نمیزاره؟

  2. #2

    نقل قول: چگونه از دست ارور ارگومنت خلاص بشم

    سلام دوست من

    الان دقیقا میخوای با این تکه کد چیکار کنی؟

        int n = Convert.ToInt32(listBox1.Text,10);

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار ro-programing
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    karaj
    پست
    41

    نقل قول: چگونه از دست ارور ارگومنت خلاص بشم

    میخوام دو تا لیست باکس داشته باشم و یک تکست باکس که وقتی روش عدد رو وارد کردم تکست باک اولی اعداد فرد قبلش رو نشون بده و تکست باکس دومی اعداد زوج قبلش رو

  4. #4

    نقل قول: چگونه از دست ارور ارگومنت خلاص بشم

    منظورتون این کاره:

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    int num = Convert.ToInt32(textBox1.Text);
    listBox1.Items.Clear();
    listBox2.Items.Clear();
    for (int a = 1; a <= num; a++)
    {
    if (a % 2 == 0) listBox1.Items.Add(a);
    else listBox2.Items.Add(a);
    }
    }


    موفق باشی
    بایت بایت

  5. #5

    نقل قول: چگونه از دست ارور ارگومنت خلاص بشم

    نقل قول نوشته شده توسط MrsiLeNt مشاهده تاپیک
    چرا این همه پیچ دادین مساله رو . اگه من منظورتون رو اشتباه متوجه نشده باشم شما یک عددی توی تکست باکس وارد میکنین و میخوایین عدد های فرد قبلش رو تو یه لیست باکس و اعداد زوج قبلش هم تو یه لیست باکس دیگه نمایش بده . اگر منظور این هست من یه مثال الان نوشتم ازش :

    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    int i = Convert.ToInt32(txt.Text);
    int c = 0;
    for (int k = i; k >= 0; k--)
    {
    if (k % 2 == 0)
    {
    c = k;
    ListBoxZoj.Items.Add(c.ToString());
    c = k - 2;

    }
    else if (!(k % 2 == 0))
    {
    c = k;
    Listboxfard.Items.Add(c.ToString());
    c = k - 2;

    }



    }


    }
    دوست عزیز
    1.کد من که بهینه تره
    2.وقتی تو حلقه داره تست میشه نیازی به c دیگه نیست,اگه باقیماندش صفر شه یعنی زوجه دیگه نیاز نیست -2 تا شه.تو کد شما c کمم شه که باز تو شرط بعدی مقدار میگیره

    سورس منو نگاه کن

    موفق باشی
    بایت بایت

  6. #6

    نقل قول: چگونه از دست ارور ارگومنت خلاص بشم

    اتفاقا برای همین تشکر کردم از پستتون
    دستور شما بهینه تره .

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار ro-programing
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    karaj
    پست
    41

    نقل قول: چگونه از دست ارور ارگومنت خلاص بشم

    از همگی ممنون ولی
    اصلا منظور من کد نویسی نبود من که کد رو بلدم
    منتهی گفتم اون اروری که عکسش رو تو پست اول گذاشتم رو چجوری ببندم ؟ که بیخایل شه؟

  8. #8

    نقل قول: چگونه از دست ارور ارگومنت خلاص بشم

    من دلیل استفاده پارامتر frombase این متد رو نفهمیدم. اگه میشه راجع به اون 10 بیشتر توضیح بدین. اصلا اون 10 رو بردارین ببینین درست میشه؟

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار ro-programing
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    karaj
    پست
    41

    نقل قول: چگونه از دست ارور ارگومنت خلاص بشم

    اون ده میگه با طول متغیر 10 ...
    راستی اصل موضوع اینه
    من نوشتم listbox1 این اشتباه بود و باید زیرش رنگ قرمز میومد اما نیومد و این ارور رو داد که زرد رنگم شد درواقع باید مینوشتم textbox1

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار arefba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر لب تاپم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: چگونه از دست ارور ارگومنت خلاص بشم

    همونطور که میدونی بعضی از خطا ها Run time هستند
    تو این کد شما نوشتید مقدار تکست درون لیست باکس 1 به int کانورت میشه و از لحاض منطقی صحیح است و برنامه برای شما خطایی نمی گیره که طبیعیه
    اما وقتی که برنامه رو اجرا می کنید وقتی که متن درون لیست باکس 1 یک رشته باشه یا هیچی نباشه این کانورت صورت نمی گیره و خطا میده
    به همین دلیل به قول شما خط قرمز زیرش کشیده نشده

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار arefba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر لب تاپم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: چگونه از دست ارور ارگومنت خلاص بشم

    وارد کردن طول متغیر الزامی نیست
    و اینکه چیکار کنید هنگ نکنه ؟
    شما باید از int.TryParse استفاده کنید
    سرچ کنید نحوه استفادش توضیح داده شده

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار mansourm
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Registry
    پست
    95

    نقل قول: چگونه از دست ارور ارگومنت خلاص بشم

    دوست عزیز شما کدتونو به صورت زیر وارد کنید .
    این کد حتی اگر textbox خالی باشی و یا هرخطای دیگر اتفاق بیفتد پیغام مناسبی را نمایش می دهد و تحت هیچ شرایطی برنامه هنگ نمی کنه


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    int num = Convert.ToInt32(textBox1.Text);
    listBox1.Items.Clear();
    listBox2.Items.Clear();
    for (int a = 1; a <= num; a++)
    {
    if (a % 2 == 0) listBox1.Items.Add(a);
    else listBox2.Items.Add(a);
    }
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }
    }
    البته ببخشید من از کد دوست عزیزمون Youuness استفاده کردم

تاپیک های مشابه

  1. چطور باید از تو این دستورات از SaveFileDialog خلاص بشم ؟
    نوشته شده توسط aftabeshargh در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 09 اسفند 1390, 13:20 عصر
  2. چطور باید از تو این دستورات از SaveFileDialog خلاص بشم ؟
    نوشته شده توسط aftabeshargh در بخش Backup & Restore
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 08 اسفند 1390, 01:43 صبح
  3. چی کار کنم از این پیغام خطا خلاص بشم
    نوشته شده توسط S_VB.max در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 06 آذر 1389, 14:50 عصر
  4. چگونه به SQL SERVER متصل بشم
    نوشته شده توسط karim.h در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 02 اردیبهشت 1385, 18:05 عصر
  5. چگونه QueryString های یک یو آر ال را به دست بیاوریم
    نوشته شده توسط aminzadeh_mojtaba در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 30 خرداد 1383, 13:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •