نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: خطای هنگام اجرای OpenFileDialog

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    خطای هنگام اجرای OpenFileDialog

                OpenFileDialog o = new OpenFileDialog();
    o.ShowDialog();


    کد بالا وقتی می خواد اجرا بشه خطای زیر رو داره
    Attempted to read or write protected memory. This is often an indication that other memory is corrupt.

  2. #2

    نقل قول: خطای هنگام اجرای OpenFileDialog

    خودتون تعریف نکنین از تول باکس بیارین و اون شی رو showdialog کنین ببینین کار میکنه ؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار mansourm
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Registry
    پست
    95

    نقل قول: خطای هنگام اجرای OpenFileDialog

    با سلام دوست عزیز دستور شما مشکلی نداره و پیغام شما ارتباطی با دستور نوشته شده ندارد
    این تکه کدو من خودم تست کردم و مشکلی نداشت خدمت شما


    OpenFileDialog opn = new OpenFileDialog();
    if (opn.ShowDialog() != DialogResult.Cancel)
    {
    //دستورات
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: خطای هنگام اجرای OpenFileDialog

    نقل قول نوشته شده توسط mansourm مشاهده تاپیک
    با سلام دوست عزیز دستور شما مشکلی نداره و پیغام شما ارتباطی با دستور نوشته شده ندارد
    این تکه کدو من خودم تست کردم و مشکلی نداشت خدمت شما
    سلام این کد هم خطا داره؟
    وقتی یک پرژوه جدید ایجاد می کنم کد شما کار می کنه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: خطای هنگام اجرای OpenFileDialog

    نقل قول نوشته شده توسط MrsiLeNt مشاهده تاپیک
    خودتون تعریف نکنین از تول باکس بیارین و اون شی رو showdialog کنین ببینین کار میکنه ؟
    سلام ممنون از توجهتون
    نه باز هم خطا می ده
    جالب هستش کنترل FolderBrowserDialog راحت کار می کنه
    ولی به ازای openFileDialog1 و saveFileDialog1 خطای ذکر شده رو دارم.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    بوشهر-بندر دیلم
    پست
    353

    نقل قول: خطای هنگام اجرای OpenFileDialog

    با سلام این رو بنویس شاید درست شد


    if (op.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    //دستورات
    }

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: خطای هنگام اجرای OpenFileDialog

    نقل قول نوشته شده توسط mhq1368 مشاهده تاپیک
    با سلام این رو بنویس شاید درست شد


    if (op.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    //دستورات
    }
    این کد شما که با بقیه کد ها فرقی چندانی نداره .
    به نوشتن این دستورات نیست مشکل اساسی تر از این حرفاست.

    باز هماز شما ممنونم.

  8. #8

    نقل قول: خطای هنگام اجرای OpenFileDialog

    سلام
    تو برنامه تون از thread استفاده کردید؟

  9. #9

    نقل قول: خطای هنگام اجرای OpenFileDialog

    Windows Aero Theme رو خاموش کن بعد دوباره سعی کن .
    نحوه خاموش کردن

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: خطای هنگام اجرای OpenFileDialog

    نقل قول نوشته شده توسط abcd_a مشاهده تاپیک
    سلام
    تو برنامه تون از thread استفاده کردید؟
    سلام ممنون نه.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: خطای هنگام اجرای OpenFileDialog

    نقل قول نوشته شده توسط harani مشاهده تاپیک
    Windows Aero Theme رو خاموش کن بعد دوباره سعی کن .
    نحوه خاموش کردن
    سلام
    با این روش هم مشکل من رفع نشد
    همچنان این مشکل رو دارم

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: خطای هنگام اجرای OpenFileDialog

    اگه از Micsoroft Access 2007 استفاده ميكنيد به اين لينك يه نگاهي بندازين:
    http://social.msdn.microsoft.com/For...4-c1d649437fae

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: خطای هنگام اجرای OpenFileDialog

    نقل قول نوشته شده توسط plus مشاهده تاپیک
    اگه از Micsoroft Access 2007 استفاده ميكنيد به اين لينك يه نگاهي بندازين:
    http://social.msdn.microsoft.com/For...4-c1d649437fae
    دست دوست عزیزمان درد نکنه دلیل معلوم شد
    چون فرم شروع برنامه رو در کلاس زیر تغییر داده بودم
    static class Program
    {
    /// <summary>
    /// The main entry point for the application.
    /// </summary>
    [STAThread]
    static void Main()
    {
    Application.EnableVisualStyles();
    Application.SetCompatibleTextRenderingDefault(fals e);
    Application.Run(new frmmain());
    }
    }

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: خطای هنگام اجرای OpenFileDialog

    در کلاس Program خط زیر رو از این حالت
    Application.Run(new FrmMain());

    به این حالت
    Application.Run(new FrmReg());

    تغییر دادم که خطای زیر را به ازای دو کنترل openFileDialog1 و saveFileDialog1 داشتم.
    Attempted to read or write protected memory. This is often an indication that other memory is corrupt

    برای رفع این مشکل از قسمت

    Properties>Application>Startup object

    حالت Not Set را به TelBook.Program تغییر دادم.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: خطای هنگام اجرای OpenFileDialog

    فایدای نداره وقتی فایل اجرای این برنامه رو می سازم
    دوباه این خطا ظاهر می شود.

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: خطای هنگام اجرای OpenFileDialog

    از اونجايي كه اين مشكل مربوط به دسترسي نادرست به حافظه هست، اگه ريشه مشكل حل نشه، گاهي با تغيير شرايط ممكنه مشكل پيش بياد يا نياد.بايد اصل موضوع پيدا بشه كه ظاهرا راحت نيست...

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: خطای هنگام اجرای OpenFileDialog

    نقل قول نوشته شده توسط mhsmity مشاهده تاپیک
    فایدای نداره وقتی فایل اجرای این برنامه رو می سازم
    دوباه این خطا ظاهر می شود.
    خوب گزینه Clean Solution که کار نکرد .
    ولی با گزینه Batch Build مشکل خطای فایل اجرای هم حل شد.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: خطای هنگام اجرای OpenFileDialog

    نقل قول نوشته شده توسط plus مشاهده تاپیک
    از اونجايي كه اين مشكل مربوط به دسترسي نادرست به حافظه هست، اگه ريشه مشكل حل نشه، گاهي با تغيير شرايط ممكنه مشكل پيش بياد يا نياد.بايد اصل موضوع پيدا بشه كه ظاهرا راحت نيست...
    کاملا درسته این خطا بگیر نگیر داره معلوم نیست کی قرار پیش بیاد.

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: خطای هنگام اجرای OpenFileDialog

    نقل قول نوشته شده توسط mhsmity مشاهده تاپیک
    کاملا درسته این خطا بگیر نگیر داره معلوم نیست کی قرار پیش بیاد.
    سلام.صحبت قبلی رو پس می گیرم .
    برنامه رو روی چند ویندوز نصب و اجرا کردم .
    منظورم Sp2 & Sp3 Xp && 7 هستش.
    خطای وجود نداره.

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    بوشهر-بندر دیلم
    پست
    353

    نقل قول: خطای هنگام اجرای OpenFileDialog

    نقل قول نوشته شده توسط mhsmity مشاهده تاپیک
    این کد شما که با بقیه کد ها فرقی چندانی نداره .
    به نوشتن این دستورات نیست مشکل اساسی تر از این حرفاست.

    باز هماز شما ممنونم.
    ولی من از همین روش برای گرفتن یه عکس که توی pictuerbox میخوام بزارم استفاده میکنم
    تازه از این روش برای Restore کردن فایل دیتابیسم هم استفاده کردم مشکلی نداشته
    حالا نمیدونم مشکل شما کجاست

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: خطای هنگام اجرای OpenFileDialog

    نقل قول نوشته شده توسط mhq1368 مشاهده تاپیک
    ولی من از همین روش برای گرفتن یه عکس که توی pictuerbox میخوام بزارم استفاده میکنم
    تازه از این روش برای Restore کردن فایل دیتابیسم هم استفاده کردم مشکلی نداشته
    حالا نمیدونم مشکل شما کجاست
    مشکل خیلی وقته که حل شده
    برای رفع این مشکل از قسمت
    1
    2
    Properties>Application>Startup object




    حالت Not Set را به TelBook.Program تغییر دادم.

تاپیک های مشابه

  1. خطای هنگام اجرای-masterpage
    نوشته شده توسط aminh85 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 09 اسفند 1388, 15:19 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 14 تیر 1388, 09:06 صبح
  3. پیغام خطای امنیتی هنگام اجرای سایت
    نوشته شده توسط r_mehrizi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 28 مهر 1387, 15:15 عصر
  4. خطای سیستمی هنگام اجرای صفحات asp
    نوشته شده توسط setare7sky در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 29 شهریور 1386, 11:46 صبح
  5. خطای اکتیواکس هنگام اجرای برنامه
    نوشته شده توسط amrabady در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 27 دی 1385, 08:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •