نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: سلام دوستان مشکل بازیابی عکسی که تو SQL ذخیره شده!!!!!!!!

  1. #1

    Question سلام دوستان مشکل بازیابی عکسی که تو SQL ذخیره شده!!!!!!!!

    هرکاری میکنم عکسه بازیابی نمیشهوبرا ذخیره کردنش مشکل ندارم ولی بازیابی...
    خطاشم سبز رنگه در این کد ایراد میگیره
    byte[] buffer1 = (byte[])objset.Tables[0].Rows
    [listBox1.SelectedIndex]["Picture"];



  2. #2

    نقل قول: سلام دوستان مشکل بازیابی عکسی که تو SQL ذخیره شده!!!!!!!!

    سلام دوست عزیز

    این نمونه رو ببین


    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from info",con);
    DataSet ds = new DataSet();
    da.Fill(ds, "info");
    con.Close();

    byte[] b = (byte[])ds.Tables["info"].Rows[i][2];
    MemoryStream m = new MemoryStream();
    m.Write(b, 0, b.Length);
    pictureBox1.Image = Image.FromStream(m);


    اطلاعات بازگشتی رو توی یک dataset بریز و بقیه مراحل

    موفق باشی
    آخرین ویرایش به وسیله mousa1992 : شنبه 20 آبان 1391 در 23:52 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aminaltavista
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    31
    پست
    432

    نقل قول: سلام دوستان مشکل بازیابی عکسی که تو SQL ذخیره شده!!!!!!!!

    نقل قول نوشته شده توسط mousa1992 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز

    این نمونه رو ببین


    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from info",con);
    DataSet ds = new DataSet();
    da.Fill(ds, "info");
    con.Close();

    byte[] b = (byte[])ds.Tables["info"].Rows[i][2];
    MemoryStream m = new MemoryStream();
    m.Write(b, 0, b.Length);
    pictureBox1.Image = Image.FromStream(m);


    اطلاعات بازگشتی رو توی یک dataset بریز و بقیه مراحل

    موفق باشی
    از این کد
                SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from tbUsers", Conn);
    DataSet ds = new DataSet();
    da.Fill(ds, "tbUsers");
    Conn.Close();

    byte[] b = (byte[])ds.Tables["tbUsers"].Rows[1][9];
    MemoryStream m = new MemoryStream();
    m.Write(b, 0, b.Length);
    pictureBox1.Image = Image.FromStream(m);

    Parameter is not valid.

    از خط آخر خطا میگیره ! مشکل کجاست!

  4. #4

    نقل قول: سلام دوستان مشکل بازیابی عکسی که تو SQL ذخیره شده!!!!!!!!

    سلام
    فیلدی که تبدیل به بایت کردین و میخواین به خاصیت image مربوط به pictureBox بدین از نوع image نیست ی بار دیگه چک کنین ببینم اندیس ستونی که براش در نظر گرفتین درسته ؟
    اگه از نام ستون استفاده کنین براتون مشکل ایجاد نمیکنه هیچ وقت اندیس ها معمولا دردسر ساز میشن
    موفق باشی دوست من
    آخرین ویرایش به وسیله mousa1992 : یک شنبه 21 آبان 1391 در 11:26 صبح

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار aminaltavista
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    31
    پست
    432

    نقل قول: سلام دوستان مشکل بازیابی عکسی که تو SQL ذخیره شده!!!!!!!!

    نقل قول نوشته شده توسط mousa1992 مشاهده تاپیک
    سلام
    فیلدی که تبدیل به بایت کردین و میخواین به خاصیت image مربوط به pictureBox بدین از نوع image نیست ی بار دیگه چک کنین ببینم اندیس ستونی که براش در نظر گرفتین درسته ؟
    اگه از نام ستون استفاده کنین براتون مشکل ایجاد نمیکنه هیچ وقت اندیس ها معمولا دردسر ساز میشن
    موفق باشی دوست من
    ای بابا!

    مثل این که تاثیری درش نداشت نمیدونم چرا ولی حتی به جای ایندکس نام ستون رو هم که میزارم هون error رو میده!
    باز هم دستتون درد نکنه که پاسخ بنده رو دادید اما اگه این error رو رفع کنید ممنون وارتون میشم.

  6. #6

    نقل قول: سلام دوستان مشکل بازیابی عکسی که تو SQL ذخیره شده!!!!!!!!

    ممنون دوستان.ولی...

  7. #7

    Unhappy نقل قول: سلام دوستان مشکل بازیابی عکسی که تو SQL ذخیره شده!!!!!!!!

    کل کدش اینه



    SqlConnection objcon = new SqlConnection("Data Source=GG-PC;Initial Catalog=test2;Integrated Security=True");
    SqlDataAdapter adap = new SqlDataAdapter();
    DataSet objset = new DataSet();




    byte[] buffer1 = (byte[])objset.Tables["Picture"].Rows
    [listBox1.SelectedIndex][0];

    MemoryStream stream = new MemoryStream();
    PictureBox box2 = pictureBox2;
    stream.Write(buffer1,0,buffer1.Length);
    box2.Image = Image.FromStream(stream);
    box2.SizeMode = PictureBoxSizeMode.CenterImage;
    box2.BorderStyle = BorderStyle.Fixed3D;
    box2 = null;
    stream.Close();



تاپیک های مشابه

  1. سلام دوستان مشکل این کد چیه؟
    نوشته شده توسط j_naroogha@yahoo.com در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 18 اسفند 1390, 13:14 عصر
  2. چگونگی ادرس دهی برای حذف عکسی که در فولدر ذخیره شده
    نوشته شده توسط smm2006sh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 31 شهریور 1390, 15:55 عصر
  3. سوال: مشکل در تبدیل رشته های فارسی ذخیره شده
    نوشته شده توسط pbiuki630 در بخش MySQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 07 آذر 1389, 12:31 عصر
  4. سوال: جستجو بین دو تاریخ که به صورت فارسی در sql ذخیره شده
    نوشته شده توسط moniradmin در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 16 آبان 1387, 23:03 عصر
  5. مشکل بازیابی فایل در sql server 2005
    نوشته شده توسط persian_rose در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 22 تیر 1387, 17:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •