نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: پیدا کردن input ای که در سطر بعدی از input انتخاب شده قرار دارد (با استفاده از جی کوئری)

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    319

    پیدا کردن input ای که در سطر بعدی از input انتخاب شده قرار دارد (با استفاده از جی کوئری)

    سلام دوستان
    چطوری میشه برای کلید های جهت (UP,Down) کیبورد برنامه ای نوشت که وقتی کلید Down را می زنیم focus روی input text ای که در سطر (tr) بعدی هست برود؟
    من از دستور زیر استفاده کردم اما درست کار نمی کند؟

    $(':input[type="text"]').keydown(function (e) {
    if (e.keyCode == 38) {
    ........
    }
    if (e.keyCode == 40) {
    $(this).find('tr').next('tr').find('first [type="text"]').focus();
    }
    });

    من برای اینکه input ای که در سطر بعدی هست را پیدا کنم باید از چه دستوری استفاده کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار masudafsar
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    قـــــــــــــــزوین
    پست
    194

    نقل قول: پیدا کردن input ای که در سطر بعدی از input انتخاب شده قرار دارد (با استفاده از جی کوئری)

    کدی که گذاشتم رو بنا به ساختار Html خودت ویرایش کن. یه نمونه هم برات ضمیمه کردم.

    $("document").ready(function(){
    $("td").keydown(function (e) {
    var i = $(this).parent().find("td").index(this);
    if (e.keyCode == 38) {
    $(this).parent().prev().find("td input:eq(" + i + ")").focus();
    }
    if (e.keyCode == 40) {
    $(this).parent().next().find("td input:eq(" + i + ")").focus();
    }
    });
    });
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    319

    نقل قول: پیدا کردن input ای که در سطر بعدی از input انتخاب شده قرار دارد (با استفاده از جی کوئری)

    سلام، masudafsar باز هم ممنونم از راهنماییتون.
    تازه متوجه شدم این کدها در firefox کار نمی کنه؟ ولی در مرورگرهای دیگه تست کردم و هیچ مشکلی نداره برای اینکه firefox هم این دستورات رو support کنه باید فایل js خاصی به فرمم اضافه کنم؟ اگه نه، راه حلش چیه؟

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: پیدا کردن بزرگترین عدد در هر سطر آرایه ی دو بعدی
    نوشته شده توسط Ring Eshgh در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 23 دی 1389, 23:28 عصر
  2. سوال: پیدا کردن یک فیلد از آخرین سطر ویو
    نوشته شده توسط f_g1348 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 08 فروردین 1389, 09:10 صبح
  3. پیدا کردن button در یک پنجره ای که هندل آن داده شده است
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 15
    آخرین پست: سه شنبه 07 مهر 1388, 11:38 صبح
  4. سوال: پیدا کردن یک کلمه در یک سطر
    نوشته شده توسط jas1387 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 مرداد 1387, 20:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •