نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: قرار دادن دکمه جستجو در برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار masaioki.ono
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    155

    Question قرار دادن دکمه جستجو در برنامه

    دوستان من یک سوال دارم من برناممو با سی شارپ و اس کیو ال 2008 نوشتم حالا چه جوری یک دکمه سرچ براش بزارم که هر چیزی رو که داخل تکست نوشتم و روی دکمه جستجو زدم پیدا کنه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    نقل قول: قرار دادن دکمه جستجو در برنامه

    میخوای دقیقا همون متن جست و جو بشه یا قسمتی از متن جست و جو بشه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    Lightbulb نقل قول: قرار دادن دکمه جستجو در برنامه

    این کد واسه قسمتی از متن (کد رو کامل واست گذاشتم )

    SqlConnection conn1 = new SqlConnection("Data Source=(local);Initial Catalog=project;Integrated Security=True");
    conn1.Open();
    SqlCommand cmd1 = new SqlCommand();
    cmd1.Connection = conn1;
    cmd1.CommandText = "select * from Tablename where name like '%"+ txtname.Text +"%' ";
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter();
    da.SelectCommand = cmd1;
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    gridview.DataSource = dt;
    conn1.Close();



    اینم کد واسه جست و جو خود متن (دقیقا خود متن وارد شده در تکست باکس )

    SqlConnection conn1 = new SqlConnection("Data Source=(local);Initial Catalog=project;Integrated Security=True");
    conn1.Open();
    SqlCommand cmd1 = new SqlCommand();
    cmd1.Connection = conn1;
    cmd1.CommandText = "select * from Tablename where name = '"+ txtname.Text.trim() +"' ";
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter();
    da.SelectCommand = cmd1;
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    gridview.DataSource = dt;
    conn1.Close();




    name =اسم فیلد جدولی که میخوای اطلاعاتت رو جست و جو کنی
    txtname=تکست باکسی که میخوای عبارتت رو واسه جست و جو وارد کنی
    tablename=نام جدول
    project = نام دیتا بیس

  4. #4

    نقل قول: قرار دادن دکمه جستجو در برنامه

    سلام الان مشکل این کد چی که با لود شدن فرمم اطلاعات درون دیتاگرید ویو نشون داده نمیشه ؟؟؟؟


    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)//a
    {
    sqlcn.Open();//b
    SqlCommand cm = new SqlCommand("select * from Tel-Book", sqlcn);//c
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter();//d
    da.SelectCommand = cm;//e
    DataTable dt = new DataTable();//e
    da.Fill(dt);//f
    dataGridView1.DataSource = dt;//g
    sqlcn.Close();//h
    }

  5. #5

    نقل قول: قرار دادن دکمه جستجو در برنامه

    اگر اطلاعات رو داخل ديتا تيبل ريختيد نياز نيست از sql بخوايد سرچ كنه با اين دستور سرچ كنيد:
    DataTable1.DefaultView.Rowfilter = ("FieldName = '" + TextSearch.Text + "'");

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    نقل قول: قرار دادن دکمه جستجو در برنامه

    دوست عزیز شما رشته اتصال به sql رو نذاشتی توی برنامه sqlcn رو کجای برنامه نوشتی

  7. #7

    نقل قول: قرار دادن دکمه جستجو در برنامه

    ن اونو که ابتدای برنامه نوشتم .
    SqlConnection sqlcn = new SqlConnection("Data Source=(local);Initial Catalog=Tel-Book;Integrated Security=True");

تاپیک های مشابه

  1. قرار دادن مقدار در خود برنامه
    نوشته شده توسط مبین رنجبر در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 43
    آخرین پست: پنج شنبه 07 تیر 1386, 20:54 عصر
  2. قرار دادن دکمه browes و دانلود
    نوشته شده توسط sedaghat23 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 10 اردیبهشت 1385, 07:05 صبح
  3. قرار دادن فایل Flash در برنامه
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 23 بهمن 1382, 21:26 عصر
  4. قرار دادن frame در یک برنامه
    نوشته شده توسط tazekar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 14 مهر 1382, 01:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •