نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: دریافت آرگومان توسط خروجی EXE قبل از اجرا

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hunter_ara
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران-قلهک
    پست
    136

    Post دریافت آرگومان توسط خروجی EXE قبل از اجرا

    سلام دوستان.
    میخواستم بدونم ایا ممکنه که من بتونم در حالی که توسط برنامه خودم فایل EXE دیگری رو ران میکنم به اون آرگومان ورودی هم بدم؟
    مثلا IE میتونه URI رو به عنوان آرگومان ورودی در دستور زیر بگیره:

    System.Diagnostics.Process.Start("IESample.exe", "http://google.com");


    اگر میشه چطور پیاده سازی کنم؟
    و چطور ازش استفاده کنم؟

    هر دو برنامه مال خودمه!
    میخوام برنامه دوم در صورت ران شدن توسط برنامه اول ، کار کنه!
    برنامه اول 1 کد رو بده به برنامه دوم و در صورت صحیح بودن برنامه اجرا بشه!
    ضمنا اگر بشه اسم برنامه اول و آدرسش رو چک کرد که واقعا عالی میشه

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: دریافت آرگومان توسط خروجی EXE قبل از اجرا

    سلام

    public static string[] GetCommandLineArgs()
    Member of System.Environment

    معمولا دومین عضوش آرگومنتی است که به آن فرستادید. میتوانید در متود main چک کنید و در صورتی که مقدار دلخواه داشت برنامه را ادامه بدهید وگرنه خارج شوید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hunter_ara
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران-قلهک
    پست
    136

    نقل قول: دریافت آرگومان توسط خروجی EXE قبل از اجرا

    نقل قول نوشته شده توسط M.safa مشاهده تاپیک
    سلام

    public static string[] GetCommandLineArgs()
    Member of System.Environment

    معمولا دومین عضوش آرگومنتی است که به آن فرستادید. میتوانید در متود main چک کنید و در صورتی که مقدار دلخواه داشت برنامه را ادامه بدهید وگرنه خارج شوید.
    ممنون از پاسخ شما.
    اگر امكانش هست لطف كنيد ١ نمونه كلاس Program.cs يا همون متد Main رو برام بزاريد!
    نمونه كدى كه گذاشتين خيلى واضح نيست.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: دریافت آرگومان توسط خروجی EXE قبل از اجرا

    نقل قول نوشته شده توسط hunter_ara مشاهده تاپیک
    ممنون از پاسخ شما.
    اگر امكانش هست لطف كنيد ١ نمونه كلاس Program.cs يا همون متد Main رو برام بزاريد!
    نمونه كدى كه گذاشتين خيلى واضح نيست.

    static class Program
    {
    /// <summary>
    /// The main entry point for the application.
    /// </summary>
    [STAThread]
    static void Main()
    {
    string[] args = System.Environment.GetCommandLineArgs();
    foreach (string arg in args)
    {
    MessageBox.Show(arg);
    }
    }
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hunter_ara
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران-قلهک
    پست
    136

    نقل قول: دریافت آرگومان توسط خروجی EXE قبل از اجرا

    تشكر.
    براى پاس كردن آرگومان بايد از همون دستورى كه براى IE نوشتم استفاده كتم؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: دریافت آرگومان توسط خروجی EXE قبل از اجرا

    براي اجرا به همراه پاس كردن آرگومان بله.

تاپیک های مشابه

  1. ساخت خروجی exe با تغییرات توسط برنامه دیگر
    نوشته شده توسط Hossis در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 آبان 1390, 23:22 عصر
  2. پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 24 دی 1385, 09:53 صبح
  3. ذخیره اطلاعات در فایل EXE در حین اجرا
    نوشته شده توسط rainstorm در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 22 شهریور 1385, 08:43 صبح
  4. چرا فایل exe من دیر اجرا می گردد
    نوشته شده توسط ali reza omid ali در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 09 مرداد 1384, 11:45 صبح
  5. اجراشدن برنامه قبل از اجرا شدن سیستم عامل
    نوشته شده توسط cpp در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 15 خرداد 1384, 10:08 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •