نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: جا دادن یک فرم در فرم دیگر

  1. #1

    Question جا دادن یک فرم در فرم دیگر

    سلام
    من می خواستم بدونم که آیا میشه یه فرم رو تو دل فرم دیگر لود کرد ؟
    منظورم اصلا mdiform ها نیست
    می خوام وقتی روی یه دکمه کلید می کنم فرم زیر همون فرم مورد نظرم لود شه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    c:\windows
    پست
    340

    نقل قول: جا دادن یک فرم در فرم دیگر

    سلام
    اول گفتی میشه یه فرم رو تو دل یه فرم دیگه لود کرد
    بعد گفتی زیر فرم لود بشه.

    واضح تر بگو

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: جا دادن یک فرم در فرم دیگر

    اگه منظورت اينه كه بدون استفاده از MDI، يك فرم پدر يه فرم ديگه بشه، امتحان كردم نشد اين Error رو ميده:
    Top-level control cannot be added to a control.

  4. #4

    نقل قول: جا دادن یک فرم در فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط plus مشاهده تاپیک
    اگه منظورت اينه كه بدون استفاده از MDI، يك فرم پدر يه فرم ديگه بشه، امتحان كردم نشد اين Error رو ميده:
    Top-level control cannot be added to a control.
    با تشکر دقیقا منظورم همین بود
    ممنون

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار matin.soft
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    255

    نقل قول: جا دادن یک فرم در فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط Emir New مشاهده تاپیک
    با تشکر دقیقا منظورم همین بود
    ممنون
    دوست عزیز باید خصوصیت isMDI container رو true کنی برای فرم پدر .
    موفق باشید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mandanim
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کرج
    پست
    218

    نقل قول: جا دادن یک فرم در فرم دیگر

     CloseAllform();
    Form1 tar = new Form1();
    tar.TopLevel = false;
    tar.Parent = this.panel2;
    tar.Show();
    tar.Dock = DockStyle.Fill;
    label1.Text = e.Command.Text;


    حالا برای بستن فرم فرزند

    private void CloseAllform()
    {
    if (this.panel2.Controls.Count > 0)
    foreach (Form aForm in this.panel2.Controls)
    aForm.Close();
    }

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: جا دادن یک فرم در فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط mandanim مشاهده تاپیک
     CloseAllform();
    Form1 tar = new Form1();
    tar.TopLevel = false;
    tar.Parent = this.panel2;
    tar.Show();
    tar.Dock = DockStyle.Fill;
    label1.Text = e.Command.Text;


    حالا برای بستن فرم فرزند

    private void CloseAllform()
    {
    if (this.panel2.Controls.Count > 0)
    foreach (Form aForm in this.panel2.Controls)
    aForm.Close();
    }
    جالب بود نمي‌دونستم ميشه TopLevel رو تغيير داد.

  8. #8

    نقل قول: جا دادن یک فرم در فرم دیگر

    سلام
    من می خواستم بدونم که آیا میشه یه فرم رو تو دل فرم دیگر لود کرد ؟
    منظورم اصلا mdiform ها نیست
    می خوام وقتی روی یه دکمه کلید می کنم فرم زیر همون فرم مورد نظرم لود شه
    سلام
    این مثال هم میتونه کمکت کنه
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1609808

  9. #9

    نقل قول: جا دادن یک فرم در فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط mandanim مشاهده تاپیک
     CloseAllform();
    Form1 tar = new Form1();
    tar.TopLevel = false;
    tar.Parent = this.panel2;
    tar.Show();
    tar.Dock = DockStyle.Fill;
    label1.Text = e.Command.Text;


    حالا برای بستن فرم فرزند

    private void CloseAllform()
    {
    if (this.panel2.Controls.Count > 0)
    foreach (Form aForm in this.panel2.Controls)
    aForm.Close();
    }
    با تشکر میشه بیشتر درباره این کد توضیح بدید
    مثلا panel 2 چی هست ؟
    یا e.Command.Text؟

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: برنامه دستور دادن از یک فرم به فرم دیگر در ویندوز با استفاده از MFC و Socket programming
    نوشته شده توسط sadraa2008 در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 09 دی 1390, 01:02 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 23 اسفند 1389, 01:11 صبح
  3. قرار دادن یک فرم در فرم دیگر
    نوشته شده توسط tehran2009 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 13 خرداد 1389, 19:15 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 01 اردیبهشت 1389, 23:10 عصر
  5. فرمان دادن از یک فرم به فرم دیگر
    نوشته شده توسط stringer در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 24 آذر 1386, 15:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •