نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کمک واسه چندتا مشکل با بانک اطلاعاتی local database

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار amin_gh68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    43

    Question کمک واسه چندتا مشکل با بانک اطلاعاتی local database

    سلام دوستان
    سوال اول: من تو یه فرم 2 تا combobox دارم که از یه جدول پر میشن.میخوام با انتخاب combobox اول ایتم های combobox دوم فیلتر بشن.؟؟؟

    سوال دوم: چه جوری به یه textbox یا label از بانک اطلاعاتی مقدار بدم؟؟؟ مثل بالا فقط به جای این که دومیم combobox باشه یکی از اینا باشه؟؟؟

    سوال سوم: میخوام تو یه گزارش با استفاده از یه datagridview پایینش یه textbox باشه جمع یه ستونو بزنه؟؟؟ میدومنم با sum میشه چه جوری نمیدونم؟

    سوال چهارم:طرز استفاده از datetimepicker و طریقه استفاده از تاریخ شمسی رو بگید؟؟

    اگه اینارو بگید خیلی خیلی ممنون میشم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    c:\windows
    پست
    340

    نقل قول: کمک واسه چندتا مشکل با بانک اطلاعاتی local database

    سلام
    دوست خوبم از 1 تا 3 رو باید با دستورات sql انجام بدی تو انجمن سرچ کن هست و اگر خواستی مسله رو دقیق بگو واست توضیح بدم
    و اما تاریخ شمسی
    باید اول تایع تاریخ شمسی رو که تو ویژوال 2010 گذاشتن رو فراخوانی کنی. اینطوری
    using system.globalization
    بعدش باید یه نمونه ازش بسازی
    persiancalender percal=new persiancalender()
    بعد دیگه تمومه فقط باید روز و ماه و سال رو بگیری

    string y, m, d;
    PersianCalendar percal = new PersianCalendar();
    y = percal.GetYear(DateTime.Now).ToString();
    m = percal.GetMonth(DateTime.Now).ToString();
    d = percal.GetDayOfMonth(DateTime.Now).ToString();

    باز اگه مشکلی بود مطرح کن

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار amin_gh68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    43

    نقل قول: کمک واسه چندتا مشکل با بانک اطلاعاتی local database

    من کلا با تاریخ مشکل دارم اصلا نمیفهممش
    دوست گرام من یه فرم ثبت نام دارم میخوام تاریخ ثبت کنه همین
    چی کار کنم؟؟؟
    یه جوری بگو متوجه یشم اگه میشه
    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    c:\windows
    پست
    340

    نقل قول: کمک واسه چندتا مشکل با بانک اطلاعاتی local database

    register.rarاینو نگاه کن
    میتونی تاریخی که تو label نمایش میده رو تو ثبت نام ذخیره کنی

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار amin_gh68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    43

    نقل قول: کمک واسه چندتا مشکل با بانک اطلاعاتی local database

    دوستان به اینا جواب بدبد
    پیدا نکردم
    سوال اول: من تو یه فرم 2 تا combobox دارم که از یه جدول پر میشن.میخوام با انتخاب combobox اول ایتم های combobox دوم فیلتر بشن.؟؟؟

    سوال دوم: چه جوری به یه textbox یا label از بانک اطلاعاتی مقدار بدم؟؟؟ مثل بالا فقط به جای این که دومیم combobox باشه یکی از اینا باشه؟؟؟

    سوال سوم: میخوام تو یه گزارش با استفاده از یه datagridview پایینش یه textbox باشه جمع یه ستونو بزنه؟؟؟ میدومنم با sum میشه چه جوری نمیدونم؟

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار amin_gh68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    43

    نقل قول: کمک واسه چندتا مشکل با بانک اطلاعاتی local database

    دوستان به اینا جواب بدبد
    پیدا نکردم
    سوال اول: من تو یه فرم 2 تا combobox دارم که از یه جدول پر میشن.میخوام با انتخاب combobox اول ایتم های combobox دوم فیلتر بشن.؟؟؟

    سوال دوم: چه جوری به یه textbox یا label از بانک اطلاعاتی مقدار بدم؟؟؟ مثل بالا فقط به جای این که دومیم combobox باشه یکی از اینا باشه؟؟؟

    سوال سوم: میخوام تو یه گزارش با استفاده از یه datagridview پایینش یه textbox باشه جمع یه ستونو بزنه؟؟؟ میدومنم با sum میشه چه جوری نمیدونم؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    c:\windows
    پست
    340

    نقل قول: کمک واسه چندتا مشکل با بانک اطلاعاتی local database

    جواب 1 -دوست عزیز باید از بانک با دستورای sql بخونی و بر اساس شرط این فیلتر رو انجام بدی
    جواب 2 - با دیتا ریدر میخونی و تو لیبل یا تکست نمایش میدی

    و جواب آخر
    بازم باید با دیتا ریدر بخونی و جمع کنی، ساده ترین راه همینه فکر کنم

    خیلی سادس فقط یکم حس هفتم ندارم(حس تایپ) تا واست کدا رو بنویسم

    اگه نتونستی پیدا کنی خودت بگو تا بنویسم برات یه نمونه

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در بانک اطلاعاتی کمک کنید
    نوشته شده توسط irdelta در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 07 خرداد 1386, 15:49 عصر
  2. مشکل در بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط irdelta در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 07 خرداد 1386, 10:30 صبح
  3. مشکل در بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط mnazari در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 15 آبان 1385, 22:24 عصر
  4. یه مشکل در بانک اطلاعاتی پارادوکس؟؟
    نوشته شده توسط spenans در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 19 خرداد 1385, 10:49 صبح
  5. کمک _ بک آپ گرفتن بانک اطلاعاتی sql در برنامه دلفی
    نوشته شده توسط بهمن بهار در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 11 آذر 1384, 00:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •