نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تعداد تکرار یک کاراکتر در رشته

  1. #1

    تعداد تکرار یک کاراکتر در رشته

    سلام
    من این برنامه رو در رابطه با تعداد تکرار یک کاراکتر در رشته رو برای 50 شیء نوشتم ولی نمیدونم اشکال از کجاشه که یک ارور میده .دوستان اگه میشه یه کمکی کنند .
    این اروری که میده:
    Line 8: error: declaration of 'char* reshte::s' compilation terminated due to -Wfatal-errors.
    در خط 8 مگه نباید پوینتر S رو معرفی کرد؟ .یکی بهم گفت باید یا خط 7 رو پاک کنی یا خط 8.

    این برنامه :
    #include <iostream>
    using namespace std;
    const int n=50;
    class reshte
    {

    char s[50];
    char *s;
    char x;
    int c;
    public:
    void input();
    void calc();
    reshte();
    void show();
    };
    void reshte::input()
    {
    cin.get(s,50);
    cin>>x;
    }
    reshte::reshte()
    {
    c=0;
    }
    void reshte::calc()
    {
    while (*s)
    {
    if (*s==x)
    {
    C++‎;
    s++;
    }
    }
    }
    void reshte:: show()
    {
    cout<<c;
    }
    int main()
    {
    int i;
    reshte myreshte[n];
    for (int i=0;i<50;i++)
    myreshte[i].input();
    myreshte[i].calc();
    myreshte[i].show();
    }

    ممنون

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    سن
    29
    پست
    596

    نقل قول: تعداد تکرار یک کاراکتر در رشته

    نیازی به اون حلقه ی For اخر و پوینتر s و خط 22 تا 25 نیست
    #include <iostream>
    using namespace std;
    const int n=50;
    class reshte
    {
    char s[n];
    int c;
    char x;
    public:
    void input();
    void calc();
    void show();
    };
    void reshte::input()
    {
    cin.get(s,n);
    cin>>x;
    }
    void reshte::calc()
    {
    int i=0;
    c=0;
    while (s[i])
    {
    if (s[i++]==x)
    C++‎‎;
    }
    }
    void reshte:: show()
    {
    cout<<c;
    }
    int main()
    {
    reshte r;
    r.input();
    r.calc();
    r.show();
    }

  3. #3

    نقل قول: تعداد تکرار یک کاراکتر در رشته

    اخر این برنامه رو باید با پوینتر بنویسم.
    اگه بخوام با پوینتر بنویسم چطوری میشه؟

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    سن
    29
    پست
    596

    نقل قول: تعداد تکرار یک کاراکتر در رشته

    فرقی نداره خوب مثلا میشه این جوری
    #include <iostream>
    using namespace std;
    const int n=50;
    class reshte
    {
    char *s;
    int c;
    char x;
    public:
    void input();
    void calc();
    void show();
    };
    void reshte::input()
    {
    s=new char[n];
    cin.get(s,n);
    cin>>x;
    }
    void reshte::calc()
    {
    c=0;
    while (*s)
    {
    if (*s++==x)
    C++‎;
    }
    }
    void reshte:: show()
    {
    cout<<c;
    }
    int main()
    {
    reshte *r;
    r->input();
    r->calc();
    r->show();
    }

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 31 فروردین 1391, 15:50 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 27 مهر 1389, 10:18 صبح
  3. سوال: شمارش تعداد یک کاراکتر در رشته
    نوشته شده توسط parisa.ltf در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 22 مهر 1389, 19:26 عصر
  4. سوال: تعداد تکرار یک کلمه در یک خط (رشته)
    نوشته شده توسط dunker در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 02 خرداد 1388, 22:01 عصر
  5. تابع تکرار یک کاراکتر [و یا رشته]
    نوشته شده توسط AliReza Vafakhah در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 12 اسفند 1387, 23:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •