نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کمک در جستجو در بانک اکسس در بازه زمانی مشخص

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار ansaralghaem
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    کاشمر
    پست
    43

    کمک در جستجو در بانک اکسس در بازه زمانی مشخص

    سلام دوستان میخوام یه جستجو از تاریخی تا تاریخ خاص کنم و تمام فاکتور این تاریخ رو رو واسم بیاره مثلا تمام فاکتور های سال 91 کد زیر رو نوشتم که درست کار نمی کنه واشتباه میکنه حالا ببینم کسی هست کمکم کنه تکست باکس هام از نوع Mask textbox هستند ماسکشون هم به اینصورته 22/02/1391

      OleDbConnection con = new OleDbConnection("Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0  ;Data Source=" + Application.StartupPath + @"\Database.accdb");
    OleDbDataAdapter dp = new OleDbDataAdapter("SELECT * FROM stable WHERE (datein >= '" + textdatein.Text.Trim() + "')AND (datein<='" + Textend.Text.Trim() + "')", con);
    DataSet ds = new DataSet();
    con.Open();
    dp.Fill(ds, "stable");
    dataGridView1.DataSource = ds.Tables["stable"].DefaultView;

    con.Close();

  2. #2

    نقل قول: کمک در جستجو در بانک اکسس در بازه زمانی مشخص

    من همین کاری رو که میگید الان از تو برنامه خودم برداشتم برای شما گذاشتم . و عملا جواب میده

     string strq = String.Format("select *  from Ersalidakheli where  (Tarikh>='{0}'and Tarikh<='{1}')", txtProNet1.Text, txtProNet2.Text);
    DataSet DS1 = new DataSet();
    DS1.Clear();
    OleDbConnection con = new OleDbConnection();


    OleDbDataAdapter da = new OleDbDataAdapter();
    con.ConnectionString = databaseAddress;
    da.SelectCommand = new OleDbCommand();
    da.SelectCommand.Connection = con;
    da.SelectCommand.CommandText = strq;
    da.SelectCommand.CommandType = CommandType.Text;
    da.Fill(DS1, "Tbl1");
    con.Close();
    CrsRpErsaliDakheli1.SetDataSource(DS1.Tables["Tbl1"]);
    crystalReportViewer1.ReportSource = CrsRpErsaliDakheli1;
    datetime();

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار ansaralghaem
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    کاشمر
    پست
    43

    نقل قول: کمک در جستجو در بانک اکسس در بازه زمانی مشخص

    باتشکر از شما دوست عزیز نوع ماسک تکستم رو عوض کردم کار کرد فقط بدیش اینه که هنگام وارد کردن تاریخ اول باید سال رو بدی
    نوع ماسک تکست شما چطوریه؟
    باتشکر ازشما

  4. #4

    نقل قول: کمک در جستجو در بانک اکسس در بازه زمانی مشخص

    برای من یه dll هست که از سمت چپ به راست یعنی روز/ماه/ سال هست که این dll یه dll textboxpronet هست تو انیترنت پیداش کردم و استفاده کردم.
    همین.

  5. #5

    نقل قول: کمک در جستجو در بانک اکسس در بازه زمانی مشخص

    untitled.JPG

    این عکس رو ببین

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با جستجو در بانک اکسس
    نوشته شده توسط FVVSBN در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 08:23 صبح
  2. جستجو در بانک اکسس کمک کنید
    نوشته شده توسط HjSoft در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 16
    آخرین پست: یک شنبه 27 آبان 1386, 08:04 صبح
  3. جستجو در بانک اکسس با دلفی
    نوشته شده توسط stringer در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 22 مهر 1386, 14:21 عصر
  4. کمک کنید: یافتن رمز بانک اکسس
    نوشته شده توسط pooa20 در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 27 دی 1384, 22:29 عصر
  5. جستجو در بانک اکسس به وسیله دستور like
    نوشته شده توسط Peyman_Ranjbar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 21 دی 1383, 22:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •