نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نحوه فارسی کردن تاریخ(به صورت شمسی) سی شارپ هنگامی که از جعبه ابزار به فرم اضافه میکنیم

  1. #1

    Unhappy نحوه فارسی کردن تاریخ(به صورت شمسی) سی شارپ هنگامی که از جعبه ابزار به فرم اضافه میکنیم

    سلام
    نحوه فارسی کردن تاریخ(به صورت شمسی) سی شارپ هنگامی که از جعبه ابزار به فرم اضافه میکنیم چجوریه؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    68

    نقل قول: نحوه فارسی کردن تاریخ(به صورت شمسی) سی شارپ هنگامی که از جعبه ابزار به فرم اضافه میکنیم

    از dll های تقویم خورشیدی استفاده کن

  3. #3

    نقل قول: نحوه فارسی کردن تاریخ(به صورت شمسی) سی شارپ هنگامی که از جعبه ابزار به فرم اضافه میکنیم

    درست میگی چی میخوای مخوای تاریخ حال رو فقط نشون بده ؟؟؟ در غیر اینصورت کار سخته بگو راهنماییت کنم .

  4. #4

    نقل قول: نحوه فارسی کردن تاریخ(به صورت شمسی) سی شارپ هنگامی که از جعبه ابزار به فرم اضافه میکنیم

    کسی dll منوی کشویی (شمسی شده MonthCalander خوده VS) انتخاب تاریخ شمسی رو نداره بذاره؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: نحوه فارسی کردن تاریخ(به صورت شمسی) سی شارپ هنگامی که از جعبه ابزار به فرم اضافه میکنیم

    اگه منظورت فقط نمایش تاریخ شمسی از خود کامپوننت های vs‌استفاده کن

    System.Globalization.PersianCalendar

    System.Globalization.PersianCalendar pc = new System.Globalization.PersianCalendar();
    MessageBox.Show(pc.GetYear(DateTime.Now)+"/"+pc.GetMonth(DateTime.Now)+"/"+pc.GetDayOfMonth(DateTime.Now));

  6. #6

    نقل قول: نحوه فارسی کردن تاریخ(به صورت شمسی) سی شارپ هنگامی که از جعبه ابزار به فرم اضافه میکنیم

    من از راه بالا برای نمایش تاریخ شمسی استفاده کردم ولی وقتی برنامه رو از روی فایل ستاپ نصب میکنم و اجرا میکنم ارور میده که persiancalendar رو نمیشناسه
    dll اش رو از کجا باید به پروژه اضافه کنم ؟

  7. #7

    نقل قول: نحوه فارسی کردن تاریخ(به صورت شمسی) سی شارپ هنگامی که از جعبه ابزار به فرم اضافه میکنیم

    sysglobl رو به Refrences اضافه کردم درست شد

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 27
    آخرین پست: یک شنبه 11 تیر 1391, 08:17 صبح
  2. سوال: نحوه نمایش تاریخ به صورت شمسی در گرید ویو؟
    نوشته شده توسط somayekhezri در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 27 دی 1390, 10:47 صبح
  3. پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 19 آبان 1390, 10:33 صبح
  4. نحوه عوض کردن تاریخ میلادی به شمسی بعد از گرفتن از دیتابیس؟
    نوشته شده توسط saeed_sho در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 15 آبان 1390, 19:14 عصر
  5. نحوه فارسی کردن یک MASKEDIT (فوری)
    نوشته شده توسط liliomed در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 26 دی 1383, 07:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •