مشاهده دست آورد نظرسنجی: آیا این آموزش مناسب هست و به دردتون میخوره و ادامه داده

رای دهنده
88. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • بله مناسب هست و ادامه داده شود

    87 98.86%
  • خیر به دردم نمی خورد و ادامه داده نشود بهتر است

    1 1.14%
صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 46 از 46

نام تاپیک: آموزش گام به گام yii

  1. #41

    نقل قول: آموزش گام به گام yii

    میشه به فایل PDF هم قرار بدید؟؟

  2. #42

    Lightbulb نقل قول: آموزش گام به گام yii

    دوستان چند وقتیه که آموزش فریم ورک Yii را در سایتم شروع کردم.
    فعلا با نسخه یک شروع کردم.
    یه سری بزنید , در صورتی که فکر میکنید مفید هست , پیام بدین که در اینجا هم قرار بدم و با همکاری هم تکمیلش کنیم.
    خودتون بهتر میدونید که اکثرا آموزش های مفید و عملی فارسی وجود نداره .
    با تشکر
    www.goyii.ir

  3. #43

    نقل قول: آموزش گام به گام yii

    آقا من یه کم پرتم! اگه می شه راهنمایی کنید
    اینطور که فهمیدم yii رو باید روی کامپیوتر خودم (که سرور مجازی کردمش) نصب کنم و پروژه که کامل شد روی وب سایت آپ کنم. درسته؟

  4. #44

    نقل قول: آموزش گام به گام yii

    علت خطای مسیر زمان اجرا اپلیکیشن معتبر نیست.

    با سلام دوستان علت خطای زیر چیست :
    CException

    مسیر زمان اجرا اپلیکیشن معتبر نیست. اطمینان حاصل کنید این دایرکتوری قابل نوشتن توسط وب سرور می باشد.

    لطفا راهنمایی کنید خیلی گیرم

    خدا هر چی خواستین بهتون بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  5. #45

    نقل قول: آموزش گام به گام yii

    سلام
    فولدر های run time و asset باید در سرور قابل نوشن باشند
    یعنی permission آنها را read and write قرار دهید .

  6. #46

    نقل قول: آموزش گام به گام yii

    با سلام خیلی وقت بود که yii‌رو ادامه ندادم در حدی که نسخه 2 اون هم درست شده از این به عد پست هایی که قرار میدم مربوط به نسخه 2 هستش البته تفاوت های خیلی زیادی بین نسخه 2 و 1 در مورد کد نویسیش نیست اگر شد حتما ادامه کار رو خواهم نوشت

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. آموزش گام به گام و تصویری فارسی
    نوشته شده توسط handinux در بخش Android Studio
    پاسخ: 66
    آخرین پست: یک شنبه 06 اسفند 1391, 00:52 صبح
  2. آموزش گام به گام جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط Vahid_moghaddam در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 08 اسفند 1386, 23:16 عصر
  3. آموزش گام به گام و تصویری فارسی 2
    نوشته شده توسط handinux در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 14 شهریور 1386, 16:51 عصر
  4. آموزش گام به گام جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط Vahid_moghaddam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 11 بهمن 1385, 14:48 عصر
  5. آموزش گام به گام کار با پلت کامپوننتهای دلفی
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 15
    آخرین پست: شنبه 30 خرداد 1383, 18:36 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •