نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: مشکل با نمايش آب و هوا روي هاست

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,338

    Question مشکل با نمايش آب و هوا روي هاست

    سلام دوستان.
    من مي خوام با کمک لينک زير
    https://barnamenevis.org/showthread.php?247709
    بخش آب و هوا براي سايتم بزارم
    روي لوکال به خوبي جواب مي گيرم
    ولي روي هاست همانطور که در شکل زير مي بينيد
    ضمیمه 94977
    مي نويسه خطا در دريافت اطلاعات.

    در پست 37 اون تاپيک کسي سوالي پرسيده که فکر مي کنم يه جورايي همون سوال من باشه
    که استاد راد در پست 38 جواب دادن
    متد DownloadString کلاس WebClient


    حالا من رفتم در فايلي که ايشون ضميمه کرده بودن
    در پوشه Providers
    کدهاي زير رو پيدا کردم
    #region IProvider Members

    public string GetForecastRss(int cityCode, DegreesUnit degreesUnit)
    {
    string rss = string.Empty;
    string degree = (degreesUnit == DegreesUnit.Celsius) ? "c" : "f";
    string uri = string.Format(WEATHER_URL, cityCode.ToString(), degree);
    WebClient request = new WebClient();

    try
    {
    rss = request.DownloadString(uri);
    }
    catch (WebException)
    {
    rss = string.Empty;
    }

    return rss;
    }


    که با توجه به پاسخ ايشون فکر مي کنم بايد uri رو به جاش يه آدرس بنويسم نمي دونم اين آدرس بايد مربوط به سايت من باشه يا ياهو يا اصلاً شايد چيز ديگه اي باشه.
    ممنون ميشم راهنمايي کنيد.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mortezagt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    381

    نقل قول: مشکل با نمايش آب و هوا روي هاست

    حاج خانم url همون مال یاهو باید باشه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mortezagt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    381

    نقل قول: مشکل با نمايش آب و هوا روي هاست

    پروژه ات رو آپ کن تا درستش کنیم

    البته من چیزی حالیم نیست اما از اینکه چیزی حالیم نیست خیلی حالیمه

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,338

    نقل قول: مشکل با نمايش آب و هوا روي هاست

    سلام.
    اينم فايل ضميمه.
    تأکيد مي کنم که در لوکال جواب ميده و در هاست مشکل داره.
    ممنونم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,338

    نقل قول: مشکل با نمايش آب و هوا روي هاست

    سلام.
    من با اجازه آقاي mortezagt اين گفته ايشون رو اينجا مي زارم تا بقيه هم همفکري کنن و اگه تونستن راهنمايي کنن فکر مي کنم اگه اين مشکل حل بشه به درد خيليا بخوره
    مشکل از ورژن دات نت فریم ورک سایت شماست
    پروژه رو با ورژن 3.5 بنویسید مشکل حل میشه
    هاست شما از ورژن 4 فریم ورک پشتیبانی نمیکنه

    روی سایت خودم گذاشتم درست کار میکرد با همین ورژن 4
    ولی هاست شما ورژن 4 رو ساپورت نمیکنه و احتمالا همینه

    تست کنید بهم خبر بدید
    حالا پاسخهاي خودم

    ببينيد اين قسمت در web.config من هست
    </authorization>
    <compilation debug="true" targetFramework="4.0">
    <assemblies>
    <add assembly="System.Design, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B03F5F7F11D50A3A"/>
    </assemblies>
    </compilation>
    </system.web>
    و پروژه هم روي هاست هست
    پس فکر نمي کنم پشتيباني نکنه درست نمي گم؟

    با ورژن 3.5 هم امتحان کردم روي هاست باز همون مشکل باقي بود.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,338

    نقل قول: مشکل با نمايش آب و هوا روي هاست

    try catch هم حتي گذاشتم ولي هيچ خطايي نشون نمي ده. ممنونم ازتون. فکر کنم کدها مشکلي نداشته باشن و مشکل ظاهراً از هاسته منه.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,032

    نقل قول: مشکل با نمايش آب و هوا روي هاست

    من سمپل شما رو تست زدم و به درستی کار کرد .
    کل سمپل را در این ادرس گزاشتم.
    http://itnevisan.com/Wether.aspx
    آخرین ویرایش به وسیله fakhravari : شنبه 27 آبان 1391 در 13:03 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,338

    نقل قول: مشکل با نمايش آب و هوا روي هاست

    آقاي فخرآوري عزيز آقاي mortrzagt هم کد من رو تست کرده بودن و جواب گرفته بودن مسئله اينه که همون کد رو هاست من جواب نمي ده و دليل اين رو متوجه نمي شم.
    ممنونم از شما.
    نمي دونم اگه با هاست تماس بگيرم اصلاً چه جوري مشکل رو مطرح کنم بگم چي رو بررسي کنن؟ موندم چي کار کنم.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,032

    نقل قول: مشکل با نمايش آب و هوا روي هاست

    ربطی به هاست نداره.
    سمپل کلی اقای راد بزارید بدون تغیرات.
    تست بزنید.

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,338

    نقل قول: مشکل با نمايش آب و هوا روي هاست

    سمپل استاد راد رو بدون تغيير گذاشتم باز هم همون مشکل وجود داره.
    اينم عکسش
    untitled.GIF

    واقعاً ديگه نمي دونم چه کار کنم. اگه مي تونستم بفهمم مشکل از کجاست حداقل از پشتيبان سايت يه پرس و جويي مي کردم ولي اينطوري اصلاً نمي دونم چي کار کنم.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,032

    نقل قول: مشکل با نمايش آب و هوا روي هاست

    کاری نمیتونم براتون کنم.
    باید سورس بروژه ببینم همراه با یوزر پس هاست تست بزنم براتون.
    adsl وصل شد شب دور ور 12 خبر بده ببینمش اگر خواستی.

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,338

    نقل قول: مشکل با نمايش آب و هوا روي هاست

    بچه ها يه اتفاق خيلي جالب افتاد.
    تاپيک زير رو پيدا کردم

    http://forum.how2learnasp.net/ShowTopic.aspx?Code=1573
    اومدم با اونم روي لوکال جواب گرفتم
    رو هاست گذاشتم با يه خطا مواجه شدم
    سرچ زدم لينک زير رو پيدا کردم
    http://community.discountasp.net/showthread.php?t=2317
    و طبق اون اومدم در web.config کدهاي زير رو اضافه کردم
    <defaultProxy>
    <proxy usesystemdefault="False" />
    </defaultProxy>

    خطا برطرف شد و جواب گرفتم.

    حالا مي مونه اون dll استاد راد.
    اونم امتحان مي کنم بعداً اگه جواب گرفتم مي يام اطلاع مي دم.
    از همگي متشکرم.

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,338

    نقل قول: مشکل با نمايش آب و هوا روي هاست

    سلام دوستان.
    يه خورده پيش همون فايلي که خودم در اين تاپيک ضميمه کردم رو فرستادم روي هاست و آب و هوا رو نشون داد. پس مشکل با نوشتن کدهايي که در پست 12 نوشتم در وب کانفيگ حل شد.
    از همتون سپاسگزارم.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,032

    نقل قول: مشکل با نمايش آب و هوا روي هاست

    من استان بندیش کردم برای خودم
    http://itnevisan.com/Wether.aspx

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در نمايش اعداد با Report Builder
    نوشته شده توسط farzad1 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 17 بهمن 1387, 07:24 صبح
  2. مشکل در ارسال ایمیل از طریق میل هاست
    نوشته شده توسط kezack در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 01 شهریور 1387, 12:33 عصر
  3. نمايش محتويات حافظه از روي آدرس حافظه
    نوشته شده توسط m_zi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 03 تیر 1387, 11:49 صبح
  4. اجراي asp.net 3.5 بر روي هاست
    نوشته شده توسط jafari1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 15 خرداد 1387, 00:34 صبح
  5. مشکل نا هماهنگی تامکت سرور و لوکال هاست
    نوشته شده توسط mati_suni در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 21 شهریور 1386, 21:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •