نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: یه مشکل که 3روزه داره حال گیری میکنه و کلافم کرده

  1. #1

    Lightbulb یه مشکل که 3روزه داره حال گیری میکنه و کلافم کرده

    سلام.
    من دارم یه برنامه مینویسم واسه یه فروشگاه.مبتدیم!
    برنامه رو نوشتم بعد واسه امتحان کردنش Application.Run(new Form.forushForm ()); رو به فایل program.cs ااضافه کردم.
    هر کار میکنم اجرا نمیشه و ارور میده.این فایلو نمیتونه به عنوان main اجرا کنه.خواهشن دانلود کنید و مشکشو بهم بگید چون واقعا کلافم کرده.ممنون از لطفتون
    واقعا نمیدونم مشکل از کجاست!
    فایل برنامه رو ضمیمه کردم حجمش 151کیلو بایته.ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار maythammsp2000
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    زير گنبد كبود
    سن
    35
    پست
    107

    نقل قول: یه مشکل که 3روزه داره حال گیری میکنه و کلافم کرده

    دوست عزیز به این صورت بنویس

    Application.Run(new forushForm());


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار maythammsp2000
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    زير گنبد كبود
    سن
    35
    پست
    107

    نقل قول: یه مشکل که 3روزه داره حال گیری میکنه و کلافم کرده

    دوست عزیز مشکلتون حل شد؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: یه مشکل که 3روزه داره حال گیری میکنه و کلافم کرده

    به صورت زیر بنویسید :
    Application.Run(new foems.forushForm());

    فک کنم شما قبلا اسم فولدر Form رو foems گذاشتین و فرم فروش رو بهش اضافه کردین و بعدش اسم فولدر رو به Form تغییر دادین، درسته؟؟
    توجه کنید : وقتی که اسم یه فولدر رو تغییر بدین آدرس کلاس فرمها و اشیاء داخلش تغییر نمیکنه!
    موفق باشید

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    بوشهر-بندر دیلم
    پست
    353

    نقل قول: یه مشکل که 3روزه داره حال گیری میکنه و کلافم کرده

    نقل قول نوشته شده توسط saeed-71 مشاهده تاپیک
    سلام.
    من دارم یه برنامه مینویسم واسه یه فروشگاه.مبتدیم!
    برنامه رو نوشتم بعد واسه امتحان کردنش Application.Run(new Form.forushForm ()); رو به فایل program.cs ااضافه کردم.
    هر کار میکنم اجرا نمیشه و ارور میده.این فایلو نمیتونه به عنوان main اجرا کنه.خواهشن دانلود کنید و مشکشو بهم بگید چون واقعا کلافم کرده.ممنون از لطفتون
    واقعا نمیدونم مشکل از کجاست!
    فایل برنامه رو ضمیمه کردم حجمش 151کیلو بایته.ممنون
    سلام

    شما باید این کد رو بنویسید


    Application.Run(new foems.forushForm());

  6. #6

    نقل قول: یه مشکل که 3روزه داره حال گیری میکنه و کلافم کرده

    ممنون از لطف همتون.حل شد
    اما یه سوال چرا foems.forushForm() من تو فولدر form ذخیرش کردم نه فرم!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: یه مشکل که 3روزه داره حال گیری میکنه و کلافم کرده

    مثل اینکه شما به این توجه نکردین نه ؟!!
    توجه کنید : وقتی که اسم یه فولدر رو تغییر بدین آدرس کلاس فرمها و اشیاء داخلش تغییر نمیکنه!

  8. #8

    نقل قول: یه مشکل که 3روزه داره حال گیری میکنه و کلافم کرده

    با چه کدی میتونم به btn رو به یه فرم لینک بدم؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: یه مشکل که 3روزه داره حال گیری میکنه و کلافم کرده

    نقل قول نوشته شده توسط saeed-71 مشاهده تاپیک
    با چه کدی میتونم به btn رو به یه فرم لینک بدم؟
    منظورتون رو متوجه نشدم!!!
    یعنی میخواین وقتی یه کلید(btn) رو کلیک میکنه یه فرم رو باز کنه؟؟!!
    اگه آره به صورت زیر میشه :
    private void btnTest_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Form1 frm1 = new Form1();
    frm1.ShowDialog();
    }

    اگه نه بشتیر توضیح بدین....

  10. #10

    نقل قول: یه مشکل که 3روزه داره حال گیری میکنه و کلافم کرده

    من Form1 رو باید جایگزین کنم یا frm1؟
    من ادرس فرمام تو یه پوشست چجوری باید جایگزین کنم؟
    ممنون از راهنماییات

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: یه مشکل که 3روزه داره حال گیری میکنه و کلافم کرده

    Form1 اسم اصلی فرمتون هست و اون باید تغییر بدین.
    frm1 نام متغیری هست که شما از نوع فرمتون درست می کنید.

    اگه فرمتون داخل یه فولدر باشه باید اسم فولدر رو هم قبل از اسم فرم بیارین.
    مثلا اگه فرمتون داخل فولدر Forms باشه همون کد بالا میشه :
    Forms.Form1 frm1 = new Forms.Form1();
    frm1.ShowDialog();


    البته حواستون باشه و به نکته ای که در پست اولم گفتم توجه داشته باشید.
    چون ممکنه که آدرس فرمهاتون دقیق مطابق با فولدرها نباشه، پس اگه میخواین دوباره 3 رو الاف نشین به اون دقت کنید.
    موفق باشید

  12. #12

    نقل قول: یه مشکل که 3روزه داره حال گیری میکنه و کلافم کرده

    یه سوال دیگه من وقتی اطلاعتو وارد قسمت تکست باکسا میکنم id 00000000-0000-0000-0000-000000000000 نشون میده باید چیکارش کنم؟

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    بوشهر-بندر دیلم
    پست
    353

    نقل قول: یه مشکل که 3روزه داره حال گیری میکنه و کلافم کرده

    id ای که توی جدولتون تعریف کردین از چه نوعیه؟
    باید حتما از نوع صحیح (int) باشه

  14. #14

    نقل قول: یه مشکل که 3روزه داره حال گیری میکنه و کلافم کرده

    از نوع uniqueidentifier آخه تو یه فیلم آموزشی id رو از این نوع انتخاب کرد

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    بوشهر-بندر دیلم
    پست
    353

    نقل قول: یه مشکل که 3روزه داره حال گیری میکنه و کلافم کرده

    من که همیشه از نوع int یا bigint میگیرم

تاپیک های مشابه

  1. 'گزینهanchorبرای فرم درست تنظیم شده وقتی برنامه در حال اجراresloutionتغییر میکنه فرم
    نوشته شده توسط ali reza omid ali در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 16 آبان 1384, 09:17 صبح
  2. مشکل با علامت ( در گزارش گیری
    نوشته شده توسط علی ارجمندی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 21 دی 1383, 09:05 صبح
  3. مشکل در ذخیره و گزارش گیری رکوردها ی بیش از 700 هزار تا
    نوشته شده توسط mohammadgij در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 25 مهر 1383, 19:06 عصر
  4. مشکل Edit کردن در گزارش گیری با FastReport
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 25 اسفند 1382, 16:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •