نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: باز کردن یک فایل به صورت مخفیانه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Alireza.imani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Start / Visual Studio 2017
    پست
    327

    Cool باز کردن یک فایل به صورت مخفیانه

    سلام دوستان...من در برنامه ام می خوام یک برنامه رو باز کنم که کاربر نفهمه اون برنامه باز شده .

    چه تغییری در کد زیر باید بدم؟

    System.Diagonitics.process.Start("example");

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ! باز کردن یک فایل به صورت مخفیانه !

    سلام دوست عزیز
    می تونی از توابع Visual Basic استفاده کنی
    Microsoft.VisualBasic.Interaction.Shell(string, Microsoft.VisualBasic.AppWinStyle.Hide, bool, int)

    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Alireza.imani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Start / Visual Studio 2017
    پست
    327

    نقل قول: ! باز کردن یک فایل به صورت مخفیانه !

    برای استفاده از اون ویرگول هاش ارور می ده.

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ! باز کردن یک فایل به صورت مخفیانه !

    روی پوشه Refrences کلیک کن و بعد ... Add Refrence رو بزن و Microsoft.VisualBasic رو بهش اضافه کن
    موفق باشی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Alireza.imani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Start / Visual Studio 2017
    پست
    327

    نقل قول: ! باز کردن یک فایل به صورت مخفیانه !

    باز هم ارور می ده

  6. #6

    نقل قول: ! باز کردن یک فایل به صورت مخفیانه !

    سلام این برنامه ای که میخواید مخفی باز کنید رو خودتون نوشتید ؟
    یا برنامه ویندوز رو؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Alireza.imani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Start / Visual Studio 2017
    پست
    327

    نقل قول: ! باز کردن یک فایل به صورت مخفیانه !

    برنامه ی ویندوز رو.

  8. #8

    نقل قول: ! باز کردن یک فایل به صورت مخفیانه !

    منظور danialafshari اینه که به جای اون string, bool , int مقادیر مناسب قرار بدی. اگر ویرگول رو پاک کنی و دوباره بزاری ویژوال استادیو قالب متد و تعداد پارامتر رو نشون میده.
    Microsoft.VisualBasic.Interaction.Shell(@"آدرس فایل اجرایی", Microsoft.VisualBasic.AppWinStyle.Hide, false, 0);

تاپیک های مشابه

  1. سوال: باز کردن پورت مودم به صورت فایل
    نوشته شده توسط NewFoxStudent در بخش Foxpro
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 24 اردیبهشت 1387, 08:07 صبح
  2. باز کردن یک فایل به صورت هگزادسیمال
    نوشته شده توسط kitten در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 26 اسفند 1386, 09:40 صبح
  3. List Box و کلیک روی هر جزء آن و باز کردن یک فایل
    نوشته شده توسط ravanfar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 23 تیر 1383, 15:05 عصر
  4. باز کردن یک فایل EXE از طریق دلفی
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 09 دی 1382, 16:53 عصر
  5. باز کردن یک فایل Microstation
    نوشته شده توسط saeed_vb در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 17 مهر 1382, 19:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •