نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: مشکل با پارامتر در سی شارپ

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Drive: C
    پست
    506

    مشکل با پارامتر در سی شارپ

    سلام
    من یه پایگاه داده ساختم و یه جدول و در سی شارپ وقتی میخوام اطلاعاتی رو save کنم این ارور میاد؟
    اینم از جدول ها
    code_person
    name
    family
    bed
    best
    12.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    بوشهر-بندر دیلم
    پست
    353

    نقل قول: مشکل با پارامتر در سی شارپ

    سلام
    خطاش مشخص نیست

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Drive: C
    پست
    506

    نقل قول: مشکل با پارامتر در سی شارپ

    سلام داداش گلم خوبی13.jpg

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    بوشهر-بندر دیلم
    پست
    353

    نقل قول: مشکل با پارامتر در سی شارپ

    سلام مرسی
    دادش شما خوبید

    ببینید احتمالا یکی از فیلداتون ازنوع صحیحه (int) اینجا هم باید convert.toint16 بشه
    حالا نمیدونم کدومشه

    برسی کنید
    البته میتونید تو خود دیتابیس و جدولتون id رو اتوماتیک بزارید تا این مشکلات رو نداشته باشین

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Drive: C
    پست
    506

    نقل قول: مشکل با پارامتر در سی شارپ

    داداش اینجوری تو پایگاه داده تعریف کردم
    code_person=int
    name=nvarchar
    family=nvarchar
    bed=numeric
    best=numeric

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    بوشهر-بندر دیلم
    پست
    353

    نقل قول: مشکل با پارامتر در سی شارپ

    ببینید شما برای اون دوتای آخر کد زیر رو برای تبدیل بنویسید



    Convert.ToDecimal(textbox4.text)

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Drive: C
    پست
    506

    نقل قول: مشکل با پارامتر در سی شارپ

    نمیدونم والا یه فیلم آموزشی بود گفت برای بدهکار(bed) پستانکار (best) استفاده کن از نوع numric
    چیکار کنم داداش منم موندم

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    بوشهر-بندر دیلم
    پست
    353

    نقل قول: مشکل با پارامتر در سی شارپ

    حالا این کد رو بنویسید ببینم چی میشه؟

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Drive: C
    پست
    506

    نقل قول: مشکل با پارامتر در سی شارپ

    این ارور رو میده14.jpg

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    بوشهر-بندر دیلم
    پست
    353

    نقل قول: مشکل با پارامتر در سی شارپ

    ببینم شما تو تکست باکس چی مینویسید (دقیق بنویسید برام)

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Drive: C
    پست
    506

    نقل قول: مشکل با پارامتر در سی شارپ

    اجرا نمیشه داداش که چیزی بنویسم
    اینجوری وارد میکنم
    100
    ali
    hosini
    5000
    2000

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    بوشهر-بندر دیلم
    پست
    353

    نقل قول: مشکل با پارامتر در سی شارپ

    نه شما باید به صورت اعشاری بنویسید
    یعنی بنویسید

    5000.00
    واسه دوتای آخری

    ببین یا اینجوری

    5000.0

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    بوشهر-بندر دیلم
    پست
    353

    نقل قول: مشکل با پارامتر در سی شارپ

    واسه اطلاعات بیشتر

    https://barnamenevis.org/showthread.p...B1%D8%AF%D8%9F

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Drive: C
    پست
    506

    نقل قول: مشکل با پارامتر در سی شارپ

    اینم عکس بزرگ از کدها15.jpg

  15. #15

    نقل قول: مشکل با پارامتر در سی شارپ

    درود بر شما

    شما باید نوعی رو که در هنگام ارسال پارامتر ارسال می کنید معادل با نوعی باشه که در بانک اطلاعاتی تعریف کردید. به نظر من بهتره همون نوع float یا اگر خیلی می خواید هزینه کنید decimal رو در پایگاه داده خودتون در نظر بگیرید. اگر براتون ممکنه این لینک رو نگاه کوتاهی داشته باشید بد نیست:

    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms187752.aspx

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    بوشهر-بندر دیلم
    پست
    353

    نقل قول: مشکل با پارامتر در سی شارپ

    جالبه من کد شما رو که مینویسم مشکلی نداره


    راستی
    numeric(18,0)
    هست

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Drive: C
    پست
    506

    نقل قول: مشکل با پارامتر در سی شارپ

    همینجوری که من مینویسم شما هم مینویسید

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Drive: C
    پست
    506

    نقل قول: مشکل با پارامتر در سی شارپ

    یدونه از دوباره درست میکنم بدهکار و بستانکار رو از چه نوعی بدم
    float یا int

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    بوشهر-بندر دیلم
    پست
    353

    نقل قول: مشکل با پارامتر در سی شارپ

    دقیقا" همون کدایی که نوشتین رو من نوشتم
    البته بدون


    convert.todecimal

    البته فکرنکنم به این ربطی داشته باشه چون شمااولش هم اینروننوشته بودین وخطا میداد

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    بوشهر-بندر دیلم
    پست
    353

    نقل قول: مشکل با پارامتر در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط vahidth مشاهده تاپیک
    یدونه از دوباره درست میکنم بدهکار و بستانکار رو از چه نوعی بدم
    float یا int
    چون میخواین اعشاری باشه باید از نوع float بگبرید

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Drive: C
    پست
    506

    نقل قول: مشکل با پارامتر در سی شارپ

    از نوع float گرفتم درست شد البته یه پایگاه دیگه درست کردم فکر کنم مشکل یا از پایگاه بود یا از numeric

تاپیک های مشابه

  1. یه مشکل با پارامتر
    نوشته شده توسط h_sadeghynejad در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 19
    آخرین پست: دوشنبه 26 شهریور 1386, 11:56 صبح
  2. مشکل ارسال پارامتر به sp
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 30 مرداد 1386, 09:14 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 14 خرداد 1386, 11:19 صبح
  4. مشکل اوردن پارامتر sql در دلفی
    نوشته شده توسط یا صاحب الزمان در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 14 اسفند 1385, 08:06 صبح
  5. مشکل در پارامتر ورودی کریستال رپورت
    نوشته شده توسط sorena1356 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 22 تیر 1384, 16:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •