نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تحلیل کد

  1. #1

    تحلیل کد

    using (BinaryReader b = new BinaryReader(File.Open(strFileName, FileMode.Open)))
    {
    int pos = 0;

    int length = (int)b.BaseStream.Length;
    double[] data = new double[length];
    int[] data1 = new int[length];
    int idx = 0;

    while (pos < length)
    {
    data[idx] = b.ReadDouble();
    data1[idx] = idx;
    idx++;
    pos += sizeof(double); چه کاری انجام میدهد؟؟
    }
    axTChart1.Series(0).AddArray(length / sizeof(double), data, data1);

    از دوستان اگه کسی هست که این کد را برام تحلیل کنه ممنون میشم
    آخرین ویرایش به وسیله حمیدرضاصادقیان : دوشنبه 29 آبان 1391 در 13:14 عصر دلیل: کدهاتونو درون تگ C#‎ بذارید.

  2. #2

    نقل قول: تحلیل کد

    این کد یک فایل باینری رو میخونه و یک سری عدد از نوع دابل رو در یک نمودار ترسیم میکنه

    این خط :

    pos += sizeof(double); چه کاری انجام میدهد؟؟

    pos در این کد نمایانگر محلی است که فایل خان در آن قرار گرفته.
    و هر بار به اندازه ی یک مقدار Double (که درست برابر فضایی است که برای ذخیره سازی یک عدد از نوع دابل مورد نیاز است) از فایل را میخواند.

    فرض کنید یک نوار بلند دارید که در فواصل معینی یک عددی رویش نوشته شده.
    حالا برای خواندن این اعداد شما از ابتدای نوار شروع میکنید و یک عدد را میخوانید سپس به فاصله ی بعدی جهش می کنید تا به انتهای نوار برسید.

    یک عدد از نوع Double حجمی از فایل را به مقدار sizeOf(double) اشغال می کند. در نتیجه برای استخراج اعداد از یک فایل باینری باید به انداز sizeOf(double در هر بار خواند موقعیت خود را تغییر دهید

تاپیک های مشابه

  1. کمک در تحلیل برنامه
    نوشته شده توسط sahra_777 در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 02 مرداد 1384, 18:32 عصر
  2. تحلیل یک دیتابیس اکسس2000
    نوشته شده توسط VBCODEMAN در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 31 مرداد 1383, 12:05 عصر
  3. تحلیل مقدماتی الگوریتمها
    نوشته شده توسط Kambiz در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 23 شهریور 1382, 16:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •