نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشكل باDataBind كردن گريد ويو

  1. #1

    Exclamation مشكل باDataBind كردن گريد ويو

    سلام من ميخوام بعد از هر عمليات مثل اپديت و ديليت و ... گريد ويو من اطلاعاتش بعد از اپديت تغيير كنه
    ولي اينطور نيست (من اطلاعات گريد رو داخل تكس باكس ميريزم و اپديت يا ديليت ميكنم)ميخوام مثلا با زدن دكمه اپديت بعد از اپديت شدن اطلاعات گريد هم تغيير كنه
    من تو asp از DataBind استفاده ميكردم ولي اينجا نداره؟
    چي كار بايد بكنم؟

  2. #2

    نقل قول: مشكل باDataBind كردن گريد ويو

    از چه طریق grid را پر می کنی؟

    یک راه ساده اینه که اطلاعات را از اول از بانک بخونی و دوباره توی گرید بزاری

  3. #3

    نقل قول: مشكل باDataBind كردن گريد ويو

    [
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(cmd2);
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);


    اين كديه كه براي پر كردن گريد استفاده ميكنم
    فيلد هاي جدول هاي من خيلي زياده(بالاي 20 فيلد) راه بهتري نيست؟

  4. #4

    نقل قول: مشكل باDataBind كردن گريد ويو

    دوست من شما این کد را آخر دکمه ای که توی اون insert,delete,update می کنی اضافه کن
    dt.Clear();
    da = new SqlDataAdapter(cmd3);
    da.Fill(dt);
    dataGridView1.DataSource = dt;

    البته cmd3 باید کد select را داخلش نوشته باشی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پر كردن datagridview به صورت خودكار
    نوشته شده توسط silvery در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 02 اردیبهشت 1391, 11:10 صبح
  2. راست چين كردن گريد ويو
    نوشته شده توسط ali_habibi1384 در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 09 مرداد 1390, 15:42 عصر
  3. مشكل راست چين كردن گريد ويو
    نوشته شده توسط ali_habibi1384 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 08 مرداد 1390, 22:47 عصر
  4. بروز كردن گريد ويو
    نوشته شده توسط mehdi1357 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 18 آبان 1388, 07:42 صبح
  5. پر كردن گريد ويو با ديتا ريدر
    نوشته شده توسط oracle_2007 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 22 خرداد 1387, 03:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •