نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: رفتن به سلول بعدي گريدويو با زدن اينتر

  1. #1

    رفتن به سلول بعدي گريدويو با زدن اينتر

    سلام دوستان عزيز چگونه ميتوان هنگامي كه داده را در سلولي وارد كرديم بعد با زدن دكمه اينتر به جاي رفتن به سطر بعدي به سلول بعدي رفته و نهايتا از آخرين سلول به سطر بعدي برود.
    با تشكر

  2. #2

    نقل قول: رفتن به سلول بعدي گريدويو با زدن اينتر

    دوستان خواهش ميكنم اگر كسي ميدونه راهنمايي كنه ممنون ميشم

  3. #3

    نقل قول: رفتن به سلول بعدي گريدويو با زدن اينتر

    هيچ كس نميدونه؟

  4. #4

    نقل قول: رفتن به سلول بعدي گريدويو با زدن اينتر

    سلام بفرما :

                if (e.KeyCode == Keys.Enter)
    {
    e.SuppressKeyPress=true;
    int iColumn = dataGridView1.CurrentCell.ColumnIndex;
    int iRow = dataGridView1.CurrentCell.RowIndex;
    if (iColumn == dataGridView1.Columns.Count-1)
    dataGridView1.CurrentCell = dataGridView1[0, iRow + 1];
    else
    dataGridView1.CurrentCell = dataGridView1[iColumn + 1, iRow];

    }


    یا :

    if (e.KeyData == Keys.Enter)
    {
    int col = dataGridView1.CurrentCell.ColumnIndex;
    int row = dataGridView1.CurrentCell.RowIndex;

    if (col < dataGridView1.ColumnCount - 1)
    {
    col ++;
    }
    else
    {
    col = 0;
    row++;
    }

    if (row == dataGridView1.RowCount)
    dataGridView1.Rows.Add();

    dataGridView1.CurrentCell = dataGridView1[col, row];
    e.Handled = true;
    }

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: رفتن به سلول بعدي گريدويو با زدن اينتر

    ببین این کارت رو راه میندازه ؟

    int Selected_Row= -1 , Selected_Column = -1;
    private void dataGridView1_KeyDown( object sender , KeyEventArgs e )
    {
    if ( e.KeyCode == Keys.Enter )
    if ( Selected_Column < dataGridView1.ColumnCount - 1 )
    dataGridView1.CurrentCell = dataGridView1[ Selected_Column + 1 , Selected_Row ];

    else
    {
    if ( dataGridView1.RowCount-1 > Selected_Row )
    dataGridView1.CurrentCell = dataGridView1[ 0 , Selected_Row ];
    }
    }




    private void dataGridView1_CellEnter( object sender , DataGridViewCellEventArgs e )
    {
    Selected_Column = e.ColumnIndex;
    Selected_Row = e.RowIndex;
    }

  6. #6

    نقل قول: رفتن به سلول بعدي گريدويو با زدن اينتر

    نقل قول نوشته شده توسط samadblaj مشاهده تاپیک
    سلام بفرما :

                if (e.KeyCode == Keys.Enter)
    {
    e.SuppressKeyPress=true;
    int iColumn = dataGridView1.CurrentCell.ColumnIndex;
    int iRow = dataGridView1.CurrentCell.RowIndex;
    if (iColumn == dataGridView1.Columns.Count-1)
    dataGridView1.CurrentCell = dataGridView1[0, iRow + 1];
    else
    dataGridView1.CurrentCell = dataGridView1[iColumn + 1, iRow];

    }



    ممنون دوست عزيز لطف كردين ولي اين كد زماني كار ميكند كه در حال وارد كردن داده در سلول نيستيم من مي خواهم داده را كه وارد كردم بعد اينتر بزنم و بعد به سلول بعدي برود. با تشكر

  7. #7

    نقل قول: رفتن به سلول بعدي گريدويو با زدن اينتر

    نقل قول نوشته شده توسط programerinfonet مشاهده تاپیک
    ببین این کارت رو راه میندازه ؟

    int Selected_Row= -1 , Selected_Column = -1;
    private void dataGridView1_KeyDown( object sender , KeyEventArgs e )
    {
    if ( e.KeyCode == Keys.Enter )
    if ( Selected_Column < dataGridView1.ColumnCount - 1 )
    dataGridView1.CurrentCell = dataGridView1[ Selected_Column + 1 , Selected_Row ];

    else
    {
    if ( dataGridView1.RowCount-1 > Selected_Row )
    dataGridView1.CurrentCell = dataGridView1[ 0 , Selected_Row ];
    }
    }




    private void dataGridView1_CellEnter( object sender , DataGridViewCellEventArgs e )
    {
    Selected_Column = e.ColumnIndex;
    Selected_Row = e.RowIndex;
    }
    ممنون ولي اين كد به سلول بعدي در سطر بعدي ميرود در صورتي كه من ميخواهم به سلول بعدي در همان سطر برود (البته در حين وارد كردن داده در سلول) با تشكر

  8. #8

    نقل قول: رفتن به سلول بعدي گريدويو با زدن اينتر

    if (e.KeyData == Keys.Enter)
    {
    int col = dataGridView1.CurrentCell.ColumnIndex;
    int row = dataGridView1.CurrentCell.RowIndex;

    if (col < dataGridView1.ColumnCount - 1)
    {
    col ++;
    }
    else
    {
    col = 0;
    row++;
    }

    if (row == dataGridView1.RowCount)
    dataGridView1.Rows.Add();

    dataGridView1.CurrentCell = dataGridView1[col, row];
    e.Handled = true;
    }


    سلام ویرایش کردم از قسمت دوم استفاده کنید و سفارشی کنید موفق باشید...

  9. #9

    نقل قول: رفتن به سلول بعدي گريدويو با زدن اينتر

    ببخشيد ولي بازم همون مشكل قبليه چون دارم ديتا وارد ميكنم ميره به همان سلول سطر بعدي نه به سلول بعدي در همان سطر. با تشكر

  10. #10

    نقل قول: رفتن به سلول بعدي گريدويو با زدن اينتر

    4 خط کد!

     private void dataGridView1_CellEndEdit(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    SendKeys.Send("{up}");
    SendKeys.Send("{right}");
    }

    private void dataGridView1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyCode == Keys.Enter)
    {
    SendKeys.Send("{up}");
    SendKeys.Send("{right}");
    }
    }

  11. #11

    نقل قول: رفتن به سلول بعدي گريدويو با زدن اينتر

    ممنون دوست عزيز لطف كردين با كمي تغيير در كد شما مشكلم حل شد.
    private void DGVKarkard_CellEndEdit(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    if (DGVKarkard.CurrentRow.Index == DGVKarkard.RowCount - 1)
    {
    SendKeys.Send("{down}");
    SendKeys.Send("{left}");
    return;
    }
    SendKeys.Send("{up}");
    SendKeys.Send("{left}");
    }
    private void DGVKarkard_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    try
    {
    if (e.KeyData == Keys.Enter)
    {
    if (DGVKarkard.CurrentCell.ColumnIndex == DGVKarkard.Columns.Count - 1)
    {
    DGVKarkard.CurrentCell = DGVKarkard[5, DGVKarkard.CurrentCell.RowIndex];
    return;
    }
    else if (DGVKarkard.CurrentRow.Index == DGVKarkard.RowCount - 1)
    {
    SendKeys.Send("{down}");
    SendKeys.Send("{left}");
    return;
    }
    else
    {
    SendKeys.Send("{up}");
    SendKeys.Send("{left}");
    return;
    }
    }
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. رفتن به سلول بعدی در vsflexgrid8 با کلید enter
    نوشته شده توسط ehsankhatar در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 22 اسفند 1388, 15:47 عصر
  2. پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 18 مهر 1388, 11:05 صبح
  3. سوال: رفتن به سلول بعدی با زدن اینتر در دیتاگرید
    نوشته شده توسط heartshunter در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 25 شهریور 1388, 09:11 صبح
  4. رفتن به صفحه ای جدید با زدن دکمه Submit
    نوشته شده توسط f.fater در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 10 دی 1387, 23:04 عصر
  5. تشخيص زدن اينتر
    نوشته شده توسط hamid67fathi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 25 شهریور 1387, 19:07 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •