نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: دسترسی به مقدار اندیس خاصی از listbox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار fahmari
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    163

    Question دسترسی به مقدار اندیس خاصی از listbox

    سلام.
    خواهشن زودی کمکم کنید. یه برنامه رو خیلی وقته کامل نوشتم فقط به مشکل کوچیک داره که هرکاری میکنم نمیتونم حلش کنم.
    میخوام مقدار اولین آیتم listbox رو بریزم توی یه متغیر ولی از هرکدوم از خصوصیت های listbox استفاده می کنم یه چیز دیگه رو برمیگردونه!
    مگه این درست نیست ؟
     int Key = Convert .ToInt32 ( listBox1.Items.IndexOf (-1 ));

    اگه نیست درستش چیه؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fahmari
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    163

    نقل قول: دسترسی به مقدار اندیس خاصی از listbox

    توی قسمت دیگه ای از برنامم هم باید مقدار اون متغیر رو با آیتم های بعدی listbox مقایسه کنم. ولی بازم نمیشه :( این کد اشتباهه؟؟
      for (int i = 1; i <= count ; i++)
    {
    if (Key == listBox1.Items.IndexOf (i ) )
    {
    keyIndex =listBox1.SelectedIndex -1;

    }
    else
    { keyIndex = 0;

    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار AmirGhasemi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    522

    نقل قول: دسترسی به مقدار اندیس خاصی از listbox

    سلام
    عزيز از اين خط استفاده كن


    listBox1.Items[0]


    ايعني در مقابل Items داخل يك براكت شماره انديس را بگذار! البته بعدش بايد متناسب جنس آن كست كني!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fahmari
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    163

    نقل قول: دسترسی به مقدار اندیس خاصی از listbox

    این کارم کردم ولی خطا میگیره. جلوی items نمیشه شماره اندیس داد :(((

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار fahmari
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    163

    نقل قول: دسترسی به مقدار اندیس خاصی از listbox

    این خطا رو میده :
    Error 1 Non-invocable member 'System.Windows.Forms.ListBox.Items' cannot be used like a method.
    یعنی اصلن نمیشه اینجوری استفادش کرد!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار AmirGhasemi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    522

    نقل قول: دسترسی به مقدار اندیس خاصی از listbox

    اقا من كدش را تست كردم هيچ مشكلي نبود


    lsbLessons.Items[0])

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار fahmari
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    163

    نقل قول: دسترسی به مقدار اندیس خاصی از listbox

    نقل قول نوشته شده توسط AmirGhasemi مشاهده تاپیک
    اقا من كدش را تست كردم هيچ مشكلي نبود


    lsbLessons.Items[0])
    واقعا ممنونم الان که دقت کردم فهمیدم اشتیاهم کجاست. انقد این چند وقته صبح تا شب پای سیستم بودم چشام خوب نمیبینه به جای [] ، () گداشته بودم ! شرمنده . خیلی ممنونم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار fahmari
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    163

    نقل قول: دسترسی به مقدار اندیس خاصی از listbox

    وای بازم مشکل داره :(
    کدم اینه :
      int Key = Convert .ToInt16 ( listBox1.Items[0]); 

    ولی این خطا رو میده :
    Input string was not in a correct format.

  9. #9

    نقل قول: دسترسی به مقدار اندیس خاصی از listbox

    دوست عزیز بخاطر این که آیتم لیست باکس شما از نوع string هست و شما میخواین به int تبدیلش کنین. بیشتر دقت کنید.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار fahmari
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    163

    نقل قول: دسترسی به مقدار اندیس خاصی از listbox

    نقل قول نوشته شده توسط hamidkh مشاهده تاپیک
    دوست عزیز بخاطر این که آیتم لیست باکس شما از نوع string هست و شما میخواین به int تبدیلش کنین. بیشتر دقت کنید.
    خب من که comvert گذاشتم که تبدیلش کنه، یعنی نمی تونه این کارو کنه؟!
    من اگه متغیر key رو هم string بگیرم تو ادامه برنامه نمی تونم مقایسه رو انجام بدم درسته؟
    پس چجوری این مشکل رو حل کنم؟! :(

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار fahmari
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    163

    نقل قول: دسترسی به مقدار اندیس خاصی از listbox

    آیتم های لیست باکسم عدد هستن. پس باید بتونه تبدیل کنه. درسته؟

  12. #12

    نقل قول: دسترسی به مقدار اندیس خاصی از listbox

    اگر عدد باشن نباد مشکلی وجود داشته باشه.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار fahmari
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    163

    نقل قول: دسترسی به مقدار اندیس خاصی از listbox

    نقل قول نوشته شده توسط hamidkh مشاهده تاپیک
    اگر عدد باشن نباد مشکلی وجود داشته باشه.
    عدد هستن پس مشکل چیه؟! :((

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار moharam1370
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    121

    نقل قول: دسترسی به مقدار اندیس خاصی از listbox

    نقل قول نوشته شده توسط fahmari مشاهده تاپیک
    آیتم های لیست باکسم عدد هستن. پس باید بتونه تبدیل کنه. درسته؟
    سلام

    اگر عدد خیلی بزرگ باشه باید باید با Int32 یا Int64 تبدیل کنید .

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار fahmari
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    163

    نقل قول: دسترسی به مقدار اندیس خاصی از listbox

    نقل قول نوشته شده توسط moharam1370 مشاهده تاپیک
    سلام

    اگر عدد خیلی بزرگ باشه باید باید با Int32 یا Int64 تبدیل کنید .
    سلام.
    اعدادم بزرگ نیستن ولی اول همون Int32 رو گداشته بودم با این حال همین خطا رو می گرفت !

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار fahmari
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    163

    نقل قول: دسترسی به مقدار اندیس خاصی از listbox

    از همگی دوستان ممنونم. حل شد :))
    مشکل از این بود که موقع نمایش یه سری کاراکتر دیگه به اون اعداد اضافه کرده بودم که نمایشش شکیل تر باشه
    یه دنیا مرسی از همه

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار fahmari
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    163

    نقل قول: دسترسی به مقدار اندیس خاصی از listbox

    واااااااااااااااااااااای نخیر مثل اینکه این برنامه درست بشو نیس!
    دوستان کدم رو میذارم خواهشن راهنمایی کنید که مشکل کجاست. خسته شدم بخدا
    توسط کد زیر لیست باکس پر مبشه که مشکلی نداره و درست اجرا میشه :

    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    listBox1.Items.Clear();

    int a= Convert.ToInt32 (textBox1.Text );
    X.Add (Convert .ToInt32(textBox2 .Text ));
    int C =Convert.ToInt32 (textBox3 .Text) ;
    int m = Convert .ToInt32 (textBox4 .Text );
    int count = Convert.ToInt32(textBox5.Text);

    for (int i = 0;i <count ;i ++)
    {
    int temp= ((Convert .ToInt32(X [i]) * a +C) % m );
    X.Add(temp);
    }

    listBox1.Items.Clear();
    for (int k = 1; k < X.Count; k++)
    {
    listBox1.Items.Add(X[k].ToString());
    }




    }


    تو قسمت بعدی ، به button دیگه وجود داره که باید تو این اعداد تصادفی تولید شده که در لیست باکس قرار دارن، دوره مولدشون رو محاسبه کنه. دوره مولد یعنی بعد از چند عدد تصادفی دوباره همون عدد اول تولید شده. درواقع باید عدد اول لیست باکس رو با اعداد بعدیش مقایسه کنه و جایی که اون عدد تکرار شده اندیس لیست باکس رو برگردونه.
    اینم کد این قسمت که همش مشکل داره و نمی تونم حلش کنم :

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    int Key = Convert .ToInt32 ( listBox1.Items[0]);
    int keyIndex;

    int count = listBox1.Items.Count;


    for (int i = 1; i < count ; i++)
    {
    if (Key == Convert .ToInt32 ( listBox1.Items[i] ))
    {
    keyIndex =listBox1.SelectedIndex -1;

    }
    else
    { keyIndex = 0;

    }

    label5.Text = Convert.ToString(keyIndex);


    }


    }




    تورو خدا کمکم کنید کلی کار دارم این یه برنامه ساده از کیه وقتمو گرفته حلم نمیشه !

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار fahmari
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    163

    نقل قول: دسترسی به مقدار اندیس خاصی از listbox

    راستی X رو به صورت
      ArrayList X = new ArrayList();

    تعریف کردم

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار fahmari
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    163

    Unhappy نقل قول: دسترسی به مقدار اندیس خاصی از listbox

    کیــــــــــــــست مـــــــــــــــرا یــــــــــــــــــاری کند ؟! :(((

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار fahmari
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    163

    نقل قول: دسترسی به مقدار اندیس خاصی از listbox

    درستش کردم ممنونم از همه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دسترسی به اندیس های خاصی از ListBox
    نوشته شده توسط aminhackerman در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 23 آذر 1389, 17:28 عصر
  2. دسترسی به مقدار انتخاب شده در یک کنترل Select
    نوشته شده توسط morteza57 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 خرداد 1386, 21:13 عصر
  3. دسترسی به مقدار Dropdown list درون Datagrid
    نوشته شده توسط zshahrzad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 05 اردیبهشت 1386, 11:58 صبح
  4. دسترسی به مقدار text یک hyperlink در گرید ویو
    نوشته شده توسط hamhik در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 28 فروردین 1386, 22:18 عصر
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 05 اردیبهشت 1385, 13:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •