نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: رسم دایره

  1. #1

    رسم دایره

    سلام
    من تو این برنامه ام یک میخوام یک دایره رسم کنم کدش هم اینه:
      private void button3_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Bitmap b = new Bitmap(pictureBox1.Width,pictureBox1.Height);
    Graphics g = Graphics.FromImage(b);

    for (int i = 0; i < 360; i++)
    {
    g.DrawLine(new Pen(Brushes.Black),
    (float)Math.Cos(Math.PI * i / 180) * 50 + b.Width / 2,
    (float)Math.Sign(Math.PI * i / 180) * 50 + b.Height / 2,
    (float)Math.Cos(Math.PI * (i - 1) / 180) * 50 + b.Width / 2,
    (float)Math.Sin(Math.PI * (i + 1) / 180) * 50 + b.Height / 2);




    }
    pictureBox1.Image = b;
    }

    این کد به نظر من درسته ولی خروجی دایره نیست
    نمیدونم ایراد کار از کجاست
    یه سوال دیگه : میشه کلاسهای به کار رفته در برنامه ام را یکم توضیح بدین
    تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار farazjalili
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    ویژوال استدیو
    پست
    219

    نقل قول: رسم دایره

    سلام
    هر فرم یا کنترل شامل یک ناحیه کاری می شود و برای کشیدن یک شکل ابتدا باید ناحیه کاری آن را مشخص کنید که این کار با کلاس graphic انجام می شه ، اما برای کشیدن دایره من فکر می کنم باید از تابع Drawing.Rectangle استفاده کنی کد زیر رو یه نگاهی بی انداز :
                                    Bitmap b = new Bitmap(pictureBox1.Width, pictureBox1.Height);
    System.Drawing.Graphics graphics = Graphics.FromImage(b);
    System.Drawing.Rectangle rectangle = new System.Drawing.Rectangle(
    50, 100, 150, 120);
    graphics.DrawEllipse(System.Drawing.Pens.Black, rectangle);

  3. #3

    نقل قول: رسم دایره

    خیلی ممنون
    کد شما کار میکنه
    ولی ایراد کد من از کجاست؟

  4. #4

    نقل قول: رسم دایره

    کسی بلد نیست

تاپیک های مشابه

  1. رسم دایره با استفاده از x^2+y^2=r^2 در اسمبلی
    نوشته شده توسط amirbonab در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 21 آذر 1389, 16:01 عصر
  2. رسم دایره با D3DXCreateSphere
    نوشته شده توسط saffari2005 در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 22
    آخرین پست: شنبه 01 آبان 1389, 23:12 عصر
  3. رسم دایره
    نوشته شده توسط Pazis - Flasher در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 اردیبهشت 1385, 14:13 عصر
  4. رسم دایره در جاوا
    نوشته شده توسط Pazis - Flasher در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 02 اردیبهشت 1385, 19:26 عصر
  5. رسم دایره توپر
    نوشته شده توسط HamidVB در بخش برنامه نویسی مرتبط با بازی و گرافیک در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 10 تیر 1383, 08:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •