نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کمک برای تبدیل به کد C#‎

  1. #1

    کمک برای تبدیل به کد C#‎

    من این کد را دارم کارش اینه که از پورت سریال یک دستگاه کارت خوان (smart card) میخونه و مینویسه یعنی اطلاعات کارت رو هم میگیره و هم درون کارت درج میکنه
    Dim i2 AsByte

    Dim readcard AsString

    Dim cr AsString

    Dim cr2 AsString

    Dim bufcard AsString * 1

    Dim con AsByte

    Dim i AsByte

    Dim i5 AsByte

    Dim MAN AsString

    Dim cheker AsByte



    Dim M AsByte





    MSComm1.CommPort = Text1.Text

    MSComm1.PortOpen = True

    MSComm1.InputLen = 1





    MSComm1.Output = Chr$(24)



    MSComm1.Output = "180!1@"

    MSComm1.Output = "182!1@"

    MSComm1.Output = "184!1@"

    MSComm1.Output = "186!1@"

    MSComm1.Output = "188!1@"

    MSComm1.Output = "190!1@"

    MSComm1.Output = "192!1@"

    MSComm1.Output = "194!1@"

    MSComm1.Output = "196!1@"



    MSComm1.Output = "198!1@"



    MSComm1.Output = "#?"



    Sleep 800



    For i = 1 To 250

    bufcard = MSComm1.Input

    If bufcard = "$"Then'

    Text121.Text = readcard

    readcard = ""

    bufcard = ""

    ExitFor

    EndIf

    readcard = readcard + bufcard

    Next i


    البته این فکر کنم این تیکه کد واسه خوندن از کارت باشه دوستان اگر کسی میدونه چطوری به سی شارپ تبدیلش کنم مرسی با سریال پورت تا حالا کار نکردم
    آخرین ویرایش به وسیله slashslash2009 : سه شنبه 30 آبان 1391 در 21:37 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,407

    نقل قول: کمک برای تبدیل به کد C#‎

    اول باید به vb.net تبدیل کنی بعد از وی بی دات نت به سی شارپ تبدیل کنی . موفق باشی

  3. #3

    نقل قول: کمک برای تبدیل به کد C#‎

    بعد از اینکه به vb.net تبدیلش کردم چطور به سی شارپ تبدیلش کنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: کمک برای تبدیل به کد C#‎

    کاری نداره کافیه به آخر هط سرط ; اضافه کنی و در بعضی جاها آکولاد بزاری{} تو کد vb.net رو بزار اینجا ما تبدیلش میکنیم به #C

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار amin32
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    !SolarSystem>Earth>Persia>North
    پست
    304

    نقل قول: کمک برای تبدیل به کد C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط slashslash2009 مشاهده تاپیک
    بعد از اینکه به vb.net تبدیلش کردم چطور به سی شارپ تبدیلش کنم
    سایتهای زیادی هستند که این کار رو انجام میدن. این یک نمونش:

    http://www.developerfusion.com/tools.../vb-to-csharp/

تاپیک های مشابه

  1. کمک برای تبدیل کد یک برنامه به VB.Net
    نوشته شده توسط mohsenp910 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 09 فروردین 1390, 15:34 عصر
  2. درخواست کمک برای تبدیل اطلاعات بورس
    نوشته شده توسط MHajiSoft در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 16 خرداد 1389, 18:40 عصر
  3. کمک برای تبدیل کد
    نوشته شده توسط Cybersilent در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 21 مهر 1388, 21:51 عصر
  4. کمک برای تبدیل عکس بهbitmap file
    نوشته شده توسط fatrix در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 30 تیر 1387, 15:20 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 07:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •