نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: گرفتن مقدار یک تکست باکس از سایت به فرم برنامه

  1. #1

    گرفتن مقدار یک تکست باکس از سایت به فرم برنامه

    سلام
    دوستان من میخوام مقدار یه تکست باکس (یا لیبل ) رو از یه سایت بگیریم واسه این کار باید چیکار کنم از چه class استفاده کنم مثلاً من (این پیج رو ساختم http://test12341.somee.com) الان میخوام مقدار تکست باکس هارو بگیرم و به تکس باکس های داخل فرم برنامه (ٌWin Application) لطفً جواب بدید مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار s3rv3r
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    Cyber
    پست
    243

    نقل قول: گرفتن مقدار یک تکست باکس از سایت به فرم برنامه

    اول با استفاده از HttpWebRequest یه درخواستی ارسال میکنی و در جواب HTML رو میگیری
    حالا یه پترن باید بنویسی و مقادرشون رو بگیری
    نمونه

    <input name="TextBox3" type="text" value="IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF" id="TextBox3" />


    پترن
    var patternres = "<input name=\"TextBox3\" type=\"text\" value=\"(?<1>[^/\"]*)"

  3. #3

    نقل قول: گرفتن مقدار یک تکست باکس از سایت به فرم برنامه

    مرسی که جواب دادی میشه بگی چطوری باید از این کد استفاده کنم ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار s3rv3r
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    Cyber
    پست
    243

    نقل قول: گرفتن مقدار یک تکست باکس از سایت به فرم برنامه

    گفتم که مراحلشو عزیز . ولی همه چیو نباید گفت سرچ کنی بیشتر یاد میگیری :)


    HttpWebRequest webRequest;
    HttpWebResponse webResponse;
    webRequest = (HttpWebRequest)WebRequest.Create("Address Page shoma");
    webResponse = (HttpWebResponse)webRequest.GetResponse();
    using (Stream strmresponse = webResponse.GetResponseStream())
    {
    using (StreamReader reader = new StreamReader(strmresponse, Encoding.UTF8))
    {
    HTML += reader.ReadToEnd();
    }
    }

    var pattern = "<input name=\"TextBox3\" type=\"text\" value=\"(?<1>[^/\"]*)"
    var result = Regex.Match(HTML, pattern, RegexOptions.IgnoreCase | RegexOptions.Compiled);
    while (result.Success)
    {
    MessageBox.Show(result.Groups[1].ToString());
    result = result.NextMatch();
    }

  5. #5

    نقل قول: گرفتن مقدار یک تکست باکس از سایت به فرم برنامه

    این برای گرفتن کد های اچ تی ام اله
    کد HTML:
    using (System.Net.WebClient wc = new System.Net.WebClient()) {
        wc.Encoding = System.Text.Encoding.UTF8;
        string s = wc.DownloadString("http://test12341.somee.com/");
    
    }

  6. #6

    نقل قول: گرفتن مقدار یک تکست باکس از سایت به فرم برنامه

    آخه تازه کارم داداش راستش 2 روزه دارم سرچ میکنم ;)

  7. #7

    نقل قول: گرفتن مقدار یک تکست باکس از سایت به فرم برنامه

    سلام لطفا اگه میشه در قالب یه پروژه بذارید تا ما هم بهره ببرم...

  8. #8

    نقل قول: گرفتن مقدار یک تکست باکس از سایت به فرم برنامه

    دوست عزیز درسته من تست کردم جواب داد ;)

  9. #9

    نقل قول: گرفتن مقدار یک تکست باکس از سایت به فرم برنامه

    با تشکر از دوست عزیزم s3rv3r
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: گرفتن مقدار یک تکست باکس از سایت به فرم برنامه

    سلام
    با استفاده از کنترل WebBrowser هم میتوانید. به این صورت:

    private void webBrowser1_DocumentCompleted(object sender, WebBrowserDocumentCompletedEventArgs e)
    {
    MessageBox.Show(webBrowser1.Document.GetElementByI d("TextBox3").GetAttribute("value"));
    //یا
    MessageBox.Show(webBrowser1.Document.GetElementByI d("TextBox3").OuterText);
    }


    السلام علی الحسین
    و علی علی بن الحسین
    و علی الاولاد الحسین
    و علی الاصحاب الحسین
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 03 شهریور 1389, 14:35 عصر
  2. گرفتن مقدار از لیست باکس
    نوشته شده توسط ehsanocx در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 خرداد 1389, 13:08 عصر
  3. سوال: انتخاب یک مورد در لیست باکس و نمایش مقدار در تکست باکس
    نوشته شده توسط wolfstander در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 27 بهمن 1388, 11:28 صبح
  4. سوال: مقدار Text تکست باکس فرم1 در لیبل فرم 2
    نوشته شده توسط dare_khamosh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 14 خرداد 1388, 10:48 صبح
  5. سوال: دسترسی به مقدار یک تکست باکس درون gridview
    نوشته شده توسط bahar_sn در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 11 شهریور 1387, 23:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •