نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نحوه اتصال به بانک mysql هاست یا سرور از داخل localhost

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ghasemweb
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    608

    Question نحوه اتصال به بانک mysql هاست یا سرور از داخل localhost

    بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام
    همون طور که از عنوان تاپیک مشخصه من میخوام از داخل لوکال هاست به بانک سرور وصل بشم میخواستم ببینم چه پارامترایی نیازه که تنظیم بشه من از کد زیر واسه کانکت شدن استفاده میکنم معمولا.

    hostname_config = "localhost";
    $database_config = "db name";
    $username_config = "root";
    $password_config = "";
    $config = mysql_pconnect($hostname_config, $username_config, $password_config) or trigger_error(mysql_error(),E_USER_ERROR);
    mysql_query("SET NAMES 'UTF8'");
    mysql_query("SET character_set_connection = 'utf8'");
    mysql_select_db($database_config, $config);

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mrgraphy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    30
    پست
    325

    نقل قول: نحوه اتصال به بانک mysql هاست یا سرور از داخل localhost

    سلام دوست عزیز.
    باید اطلاعات database و host رو چهار تا متغییر اولی که تعریف کردید قرار بدید.
    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ghasemweb
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    608

    نقل قول: نحوه اتصال به بانک mysql هاست یا سرور از داخل localhost

    اگه میشه یه مقدار واضحتر بگید چون من نمیدونم به جای سرور چی باید بذارم
    آخرین ویرایش به وسیله ghasemweb : جمعه 03 آذر 1391 در 20:06 عصر

  4. #4

    نقل قول: نحوه اتصال به بانک mysql هاست یا سرور از داخل localhost

    برای وارد کردن سرور معمولا ( هم برای سرور و هم در لوکال ) از localhost استفاده می شود

  5. #5

    نقل قول: نحوه اتصال به بانک mysql هاست یا سرور از داخل localhost

    منظورتون از سرور اینه که به سایت اینترنتی که دارید وصل بشید یا نه سرور داخلی منظورتونه؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ghasemweb
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    608

    نقل قول: نحوه اتصال به بانک mysql هاست یا سرور از داخل localhost

    نقل قول نوشته شده توسط tux-world مشاهده تاپیک
    منظورتون از سرور اینه که به سایت اینترنتی که دارید وصل بشید یا نه سرور داخلی منظورتونه؟
    من میخوام از داخل لوکال واسه سایت اینترنتی پنل مدیریتی بسازم واسه همین میخوام از لوکال به هاست اینترنتی دسترسی داشته باشم

  7. #7

    نقل قول: نحوه اتصال به بانک mysql هاست یا سرور از داخل localhost

    شما اینطوری نمیتونی که عزیز من. باید با ایجکس کار کنید کاری که خودم کردم این بود که یه صفحه تو سایت ساختم و اتصال به بانک رو اونجا فراهم کردم از سمت لوکال سیستم با ایجکس هر چیزی رو میخوام انکد و دکد میکنم. تنها راه فقط همینه. مثال:
     <script type="text/javascript">
    $(function(){
    $.ajax({
    url: "http://test.ir/active.php",
    type: "GET",
    dataType: "jsonp",
    data: {test: "<?php echo $hashCode; ?>", postaction:"test"}
    }).done(function(data){
    if(data.success) {
    $('#wait').html('');
    $('#wait').append(data.message);
    else{
    }
    });
    });
    </script>
    آخرین ویرایش به وسیله tux-world : جمعه 03 آذر 1391 در 21:52 عصر

تاپیک های مشابه

  1. نحوه اتصال به بانک اطلاعاتی access توسط asp
    نوشته شده توسط hasti shirazy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 17 مرداد 1387, 10:38 صبح
  2. سوال: نحوه اتصال به بانک اطلاعات sql server
    نوشته شده توسط noorzadeh2004 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 خرداد 1387, 20:58 عصر
  3. نحوه اتصال به بانک در کد هایه JavaScript
    نوشته شده توسط rezaiy.ali در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 02 دی 1386, 16:05 عصر
  4. نحوه اتصال به بانک روی سایت ( اکسس) توسط VB
    نوشته شده توسط hatefsoltani در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 21 مرداد 1386, 09:09 صبح
  5. سئوال : نحوه اتصال به بانک روی سایت !!!
    نوشته شده توسط testym2007 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 02 تیر 1386, 10:53 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •