نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کد save کردن اطلاعات در بانک اطلاعاتی از طریق ایجاد ایکن در bindingNavigator

  1. #1

    کد save کردن اطلاعات در بانک اطلاعاتی از طریق ایجاد ایکن در bindingNavigator

    سلام.
    کد save کردن اطلاعات در بانک اطلاعاتی از طریق ایجاد ایکن در bindingNavigator ]di?
    میخوام اطلاعاتم تو بانک اطلاعاتی ذخیره بشن.

    همچنین اگه لطف کنید کد جستوجو در بانک اطلاعاتی رو هم بذارید ممنون میشم.

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: کد save کردن اطلاعات در بانک اطلاعاتی از طریق ایجاد ایکن در bindingNavigator

    سلام دوست عزیز

    //Add
    tbl_SystemTableAdapter.Insert(int.Parse(txtID_Prod uct.Text), txtCompany.Text.Trim(), txtCodeMeli.Text.Trim());

    //Find
    bindingSource1.Filter = "نام فیلد='" + txtFind.Text + "'";


    موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 16 اردیبهشت 1391, 14:25 عصر
  2. وارد کردن اطلاعات در بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط sunn789 در بخش Silverlight
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 25 خرداد 1390, 18:52 عصر
  3. سوال: تبدیل اطلاعات یک فایل متنی (txt) و وارد کردن آنها به بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط hamid-nic در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 15
    آخرین پست: جمعه 05 آذر 1389, 20:12 عصر
  4. اشکال کد در update و save کردن اطلاعات در بانک
    نوشته شده توسط RIG000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 14
    آخرین پست: چهارشنبه 08 اردیبهشت 1389, 15:36 عصر
  5. تبدیل کردن محتوای یک بانک اطلاعاتی به XML ؟
    نوشته شده توسط امیر-نا در بخش Classic ASP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 11 تیر 1383, 20:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •