نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چگونه مي توان اختلاف 2 ستون تاريخي را در sql محاسبه كرد ؟ (به تعداد روز)

  1. #1

    چگونه مي توان اختلاف 2 ستون تاريخي را در sql محاسبه كرد ؟ (به تعداد روز)

    با سلام و خسته نباسيد .
    مي خواستم بدانم چگونه مي توان اختلاف فرضا" 2 ستون يك جدول را با استفاده از دستور select محاسبه كنم ؟
    با تشكر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: چگونه مي توان اختلاف 2 ستون تاريخي را در sql محاسبه كرد ؟ (به تعداد روز)

    سلام دوست عزیز
    ابتدا در یک متغیر ذخیره کنید. سپس با این کد محاسبه کنید

    DateTime dateTime1 = new DateTime(2012, 10, 6);
    DateTime dateTime2 = new DateTime(2012, 9, 4);
    TimeSpan timeSpan = dateTime1.Subtract(dateTime2);
    MessageBox.Show(timeSpan.TotalDays.ToString());


    اگر برای ذخیره در متغیر مشکل داشتید بگید تا راهنمائیتون کنم
    موفق باشی

  3. #3

    نقل قول: چگونه مي توان اختلاف 2 ستون تاريخي را در sql محاسبه كرد ؟ (به تعداد روز)

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    ابتدا در یک متغیر ذخیره کنید. سپس با این کد محاسبه کنید

    DateTime dateTime1 = new DateTime(2012, 10, 6);
    DateTime dateTime2 = new DateTime(2012, 9, 4);
    TimeSpan timeSpan = dateTime1.Subtract(dateTime2);
    MessageBox.Show(timeSpan.TotalDays.ToString());


    اگر برای ذخیره در متغیر مشکل داشتید بگید تا راهنمائیتون کنم
    موفق باشی
    ضمن تشكر
    من مي خواهم با استفاده از دستورات sql در هنگام select كردن اطلاعات ، اختلاف 2 ستون فرضا" date1 وdate2 را بدست آورم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: چگونه مي توان اختلاف 2 ستون تاريخي را در sql محاسبه كرد ؟ (به تعداد روز)

    سلام. اگر تاریخ ها رو بصورت datetime ذخیره کردی میتونی از دستور زیر استفاده کنی (تفاوت رو بر حسب روز نشون میده که بنابر نیازتون میتونید بر حسب ماه و ... نشون بدید)
    select datediff(dd,date2,date1) from tablename 

    موفق باشید.

  5. #5
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: چگونه مي توان اختلاف 2 ستون تاريخي را در sql محاسبه كرد ؟ (به تعداد روز)

    من مي خواهم با استفاده از دستورات sql در هنگام select كردن اطلاعات ، اختلاف 2 ستون فرضا" date1 وdate2 را بدست آورم
    چرا توسط SQL ؟
    شما می تونی توسط sql تاریخ ها رو دریافت کنی و با کد نویسی کارت رو انجام بدی

تاپیک های مشابه

  1. چگونه می توان متغیرهای را به متغیرهای T-SQL پاس داد
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 23 تیر 1388, 00:56 صبح
  2. چگونه مي توان محتواي يك ديتا گريد را وارد ديتابيس كرد
    نوشته شده توسط hoseint در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 05 بهمن 1387, 07:07 صبح
  3. سوال: چگونه مي توان دسترسي كاربر را به محيط Design محدود كرد
    نوشته شده توسط sararezaeezadeh در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 30 مهر 1387, 17:34 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 08 تیر 1386, 14:18 عصر
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 16 اردیبهشت 1386, 07:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •