نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چگونه می توان تکس با کس را در حالت ران با موس جابجاش کرد

  1. #1

    Question چگونه می توان تکس با کس را در حالت ران با موس جابجاش کرد

    با عرض سلام.
    چگونه می توان تکس با کس را در حالت ران با موس جابجاش کرد.

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    persepolis
    پست
    51

    نقل قول: چگونه می توان تکس با کس را در حالت ران با موس جابجاش کرد

    کد زیر در صورتی که پنجره در حالت فول اسکرین باشه جواب داد برای حالت های دیگه هم میتونی این کد دست کاری کنی
            bool ismousedown = false;
    private void textBox1_MouseDown(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    ismousedown = true;
    }




    private void textBox1_MouseUp(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    ismousedown = false;
    }

    private void textBox1_MouseMove(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    if (ismousedown == true)
    {
    textBox1.Left = MousePosition.X;
    textBox1.Top = MousePosition.Y;
    }
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: چگونه می توان تکس با کس را در حالت ران با موس جابجاش کرد

           public int y1;
    public int x1;
    public int y2;
    public int x2;
    private void textBox1_MouseDown(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    y1 = Cursor.Position.Y;
    x1 = Cursor.Position.X;
    y2 = textBox1.Location.Y;
    x2 = textBox1.Location.X;
    }

    private void textBox1_MouseMove(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    if (e.Button == MouseButtons.Left)
    {
    textBox1.Location = new Point(x2 + (Cursor.Position.X - x1), y2 + (Cursor.Position.Y - y1));
    }
    }



    در هر حالت جواب میده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار arefba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر لب تاپم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: چگونه می توان تکس با کس را در حالت ران با موس جابجاش کرد

    اگه هم خواستی تو یه قسمت کوچیک از فرمت باشه از چیلد فرم ها استفاده کن

تاپیک های مشابه

  1. چگونه می توان تاپیکی را بعنوان تاپیک های در نظر گرفته شده انتخاب کرد
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 19 تیر 1388, 01:57 صبح
  2. سوال: چگونه می توان برنامه را با پوسته ویندوز وستا یا آفیس 2007 درست کرد
    نوشته شده توسط عقاب سیاه در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 12 اسفند 1387, 08:15 صبح
  3. سوال: چگونه می توان در یک جدول به ترتیب به ردیف ها مقدار اضافه کرد ؟
    نوشته شده توسط ArtinAraklyan در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 03 تیر 1387, 17:14 عصر
  4. چگونه می توان یک propertie به یه کلاس در مد desigen اضا فه کرد.
    نوشته شده توسط aryan770 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 07 آبان 1386, 00:41 صبح
  5. پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 25 مرداد 1384, 01:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •