نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چگونه آیپی فیلترینگ استفاده کنم!؟

  1. #1

    چگونه آیپی فیلترینگ استفاده کنم!؟

    با سلام.

    از دوستان یه سوال داشتم و اونم اینه که:

    من میخوام برای لایک کردن پست ها هر آیپی 1بار بتونه تشکر کنه.

    مثلا برا مطلب شماره 1 یک بار که تشکر کرد دیگه نتونه تشکر کنه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: چگونه آیپی فیلترینگ استفاده کنم!؟

    اتفاقا این سوال منم هست مه باید کجا این آی پی کسانی رو که لایک کردن نگه داشت؟!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mrgraphy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    30
    پست
    325

    نقل قول: چگونه آیپی فیلترینگ استفاده کنم!؟

    سلام دوست عزیز.
    با استفاده از
    $_SERVER['REMOTE_ADDR']

    میتونید ip کاربرانی که وارد اون صفحه شدن رو بگیرید و به محض اینکه لایک کردند Ip شون رو تو دیتابیس ذخیره کنید و وقتی که سری بعد به سایت اومدن و اگر ip اونها در دیتا بیس بود دیگه نتون لایک کنن.
    البته این برای پست های باز هست که همه کاربران میتونند لایک کننند یا نظر بدن.
    اما اگر فقط برای اعضا لایک کردن مقدور باشه کار شما خیلی راحت تره.

تاپیک های مشابه

  1. چگونه از تایمر استفاده کنم ؟
    نوشته شده توسط mkvisual در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 06 دی 1389, 14:43 عصر
  2. چگونه از فایل PDF فارسی در فلش استفاده کنم
    نوشته شده توسط asdfghjkl در بخش Flash و ActionScript
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 20 خرداد 1385, 20:15 عصر
  3. چگونه از شی gauge یا progressbar استفاده کنم
    نوشته شده توسط ali-bagban در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 فروردین 1385, 14:20 عصر
  4. چگونه می توانم از Activex Dll استفاده کنم در دلفی 8
    نوشته شده توسط محسن شمس در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 30 شهریور 1384, 20:16 عصر
  5. چگونه از تگ <embed> استفاده کنم ؟
    نوشته شده توسط marzikhoobe در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 18 فروردین 1384, 18:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •