نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: ایمیل کردن textarea

  1. #1

    ایمیل کردن textarea

    سلام
    من با استفاده از این کد دارم ایمیل ارسال میکنم تنها مشکلم اینه که textarea رو نمیتونم ارسال کنم و فقط حرف اول textarea رو ارسال میکنه
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

    <head>
    <meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" />
    <title>Untitled 1</title>
    </head>

    <body>
    <?php
    $name = $_POST['subject'];
    $mail = $_POST['email'];
    $to = "mahdyari77@yahoo.com";
    $subject = $_POST['subject'];
    $from = "From:".$mail;
    for($i=0;$i<count($_POST["body"]);$i++)
    {
    $message .= nl2br($_POST["body"][$i]);
    }
    if(@mail($to,$subject,$message,$from))
    {
    echo "ایمیل ارسال شد";
    }
    else
    {
    echo "ایمیل ارسال نشد";
    }
    ?>
    <script type="text/javascript">
    window.location="index.html"
    </script>
    </body>

    </html>

  2. #2

    نقل قول: ایمیل کردن textarea

    خب کو این textarea

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mrgraphy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    30
    پست
    325

    نقل قول: ایمیل کردن textarea

    سلاو دوست عزیز.
    شما برای متد mail خودتون header ها ر و ست نکردید.
    از اینجا میتونید کمک بگیرید برای ست کردن header ها در تابع mail.
    http://stackoverflow.com/questions/5...te-mail-header
    http://php.net/manual/en/function.mail.php

  4. #4

    نقل قول: ایمیل کردن textarea

    نقل قول نوشته شده توسط hidensoft مشاهده تاپیک
    خب کو این textarea
    خوب textarea توی یک فایل html دیگست که با action اومده اینجا
    نقل قول نوشته شده توسط mrgraphy مشاهده تاپیک
    سلاو دوست عزیز.
    شما برای متد mail خودتون header ها ر و ست نکردید.
    از اینجا میتونید کمک بگیرید برای ست کردن header ها در تابع mail.
    http://stackoverflow.com/questions/5...te-mail-header
    http://php.net/manual/en/function.mail.php
    آخه مشکل اصلا ارسال نشدن ایمیل نیست ها مشکل فقط استفاده از textarea در قسمت message ایمیل هست
    در ضمن هدر من با متغیر $from مشخص شده

  5. #5

    نقل قول: ایمیل کردن textarea

    اینی که نوشتی یعنییییی چه؟
    for($i=0;$i<count($_POST["body"]);$i++)  
    {
    $message .= nl2br($_POST["body"][$i]);
    }

  6. #6

    نقل قول: ایمیل کردن textarea

    با استفاده از nl2br($_POST["body"]);m
    حل شد اون "m" رو هم برای این گذاشتم که متن تو اینجا بهم نریزه
    فقط یه مشکل هست الآن اگر توی message فارسی بنویسم ارسال نمیشه یعنی ارسال میشه اما چرت و پرت ارسال میشه

  7. #7

    نقل قول: ایمیل کردن textarea

    $headers1  = "MIME-Version: 1.0\r\n";
    $headers1 .= "Content-type: text/html; charset=UTF-8\r\n";
    $headers1 .= "From: example@example.com\r\n";
    $headers1 .= "Reply-To: example@example.com\r\n";
    $message="You mail content goes here";
    $subject1="Subject here";
    mail($user, $subject1, $message, $headers1);

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mrgraphy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    30
    پست
    325

    نقل قول: ایمیل کردن textarea

    بله گفتم که header ها رو ست نکردی شما گفتی ست کردم.
    ممنون از tux-world که header ها رو گذاشتن.

  9. #9

    نقل قول: ایمیل کردن textarea

    نقل قول نوشته شده توسط mrgraphy مشاهده تاپیک
    بله گفتم که header ها رو ست نکردی شما گفتی ست کردم.
    ممنون از tux-world که header ها رو گذاشتن.
    نه من هدر هارو ست کرده بودم فقط charset رو روی iso گزاشته بودم که با تغییر به utf-8 درست شد
    در هر صورت از همگی ممنونم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mrgraphy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    30
    پست
    325

    نقل قول: ایمیل کردن textarea

    ما که تو کد شما هیچ header ندیدیم. اما خب بلاخره مشکلتون حل شد.
    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. بزرگ کردن textarea
    نوشته شده توسط qqq2qqq در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 11 اسفند 1389, 14:09 عصر
  2. سوال: ایمیل کردن متن و عکس, باهم
    نوشته شده توسط jasli762 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 12 دی 1387, 05:01 صبح
  3. enable کردن textarea بعد از زدن دکمه
    نوشته شده توسط mprophp در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 خرداد 1387, 08:51 صبح
  4. فقط خواندنی کردن textarea , text ??
    نوشته شده توسط ealvandi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 08 فروردین 1386, 01:51 صبح
  5. ایمیل کردن یک فایل از داخل VB
    نوشته شده توسط m_zi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 22 آبان 1385, 00:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •