نمایش نتایج 1 تا 26 از 26

نام تاپیک: اسم این کامپوننت چیه؟

  1. #1

    اسم این کامپوننت چیه؟

    سلام دوستان..میخاستم بدونم در نرم افزار زیر برای ایجاد منوها از چه ابزاری استفاده شده؟
    منظورم قسمت های زیر است:
    مدیریت امانت
    مدریت اسناد
    مدیریت کاربران
    و....
    اینا به صورت کشویی باز و بسته میشن..
    با چی ساختن اینو؟
    مشابه این کنترل ها چی داریم؟

  2. #2

    نقل قول: اسم این کامپوننت چیه؟

    سلام دوست عزیز
    من نمیدونم که این کامپوننت خاصی هست یا نه ولی میتونی همچین چیزی رو برا خودت درست کنی - کار ساده ایه
    یه flowlayoutpanel قرار میدی و تمامی منو ها ( که buton هستن ) و زیر منو ها ( میتونی لیبل هایی رو قرار بدی) رو به flowlayoutpanel اضافه میکنی و خاصیت visible زیر منو ها false هست و
    فرض کن panel1 یکی از زیر منو ها هست
    در رویداد کلیک منوهای اصلی این کد رو مینویسی
    panel1.visible = !panel1.visible; یک بار که کلیک کنی پنل پیدا میشه و بار بعدی مخفی میشه و چون توی flowlayout قرار دارن با پیدا شدن پنل منوهای زیرین به پایین میرن و جای پنل باز میشه و با مخفی شدن هم منو های زیرین جاشون پر میکنن و دقیقا میشه همون چیزی که میخوای
    البته خب میشه برا جالب تر شدن افکت هایی هم بهش بدی که یکم باید کار کنی باهاش
    امیدوارم مفید بوده باشه
    موفق باشی

  3. #3

    نقل قول: اسم این کامپوننت چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط mousa1992 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    من نمیدونم که این کامپوننت خاصی هست یا نه ولی میتونی همچین چیزی رو برا خودت درست کنی - کار ساده ایه
    یه flowlayoutpanel قرار میدی و تمامی منو ها ( که buton هستن ) و زیر منو ها ( میتونی لیبل هایی رو قرار بدی) رو به flowlayoutpanel اضافه میکنی و خاصیت visible زیر منو ها false هست و
    فرض کن panel1 یکی از زیر منو ها هست
    در رویداد کلیک منوهای اصلی این کد رو مینویسی
    panel1.visible = !panel1.visible; یک بار که کلیک کنی پنل پیدا میشه و بار بعدی مخفی میشه و چون توی flowlayout قرار دارن با پیدا شدن پنل منوهای زیرین به پایین میرن و جای پنل باز میشه و با مخفی شدن هم منو های زیرین جاشون پر میکنن و دقیقا میشه همون چیزی که میخوای
    البته خب میشه برا جالب تر شدن افکت هایی هم بهش بدی که یکم باید کار کنی باهاش
    امیدوارم مفید بوده باشه
    موفق باشی
    سلام مرسی..اینی که گفتی رو درست کردم..واقعا ممنونم.خیلی چیزا از همین توضیح شما الان یاد گرفتم.فقط یه سوال .اینی که الان درست کردم حالت انیمیشن نداره..چجوری با انیمیشن بالا پایین بره؟ یه چیزی مثل حالت کره کره ای...یا به قولی بعضی ها بهش آکاردئونی هم میگن

  4. #4

    نقل قول: اسم این کامپوننت چیه؟

    سلام مرسی..اینی که گفتی رو درست کردم..واقعا ممنونم.خیلی چیزا از همین توضیح شما الان یاد گرفتم.فقط یه سوال .اینی که الان درست کردم حالت انیمیشن نداره..چجوری با انیمیشن بالا پایین بره؟ یه چیزی مثل حالت کره کره ای...یا به قولی بعضی ها بهش آکاردئونی هم میگن
    یعنی اینی که دوستمون گفتن شما درس کردی !!!
    میشه یه نما ازش قرار بدید.

  5. #5

    نقل قول: اسم این کامپوننت چیه؟

    البته خب میشه برا جالب تر شدن افکت هایی هم بهش بدی که یکم باید کار کنی باهاش
    دوست من این همون قسمتیه که گفتم یکم باید باهاش کار کنی ، ولی چشم سعی میکنم ی راهو پیدا کنم

    راستی معذرت که یخورده دیر جواب میدم ، به خاطر gprs پر سرعت ایرانسله

  6. #6

    نقل قول: اسم این کامپوننت چیه؟

    یعنی اینی که دوستمون گفتن شما درس کردی !!!
    میشه یه نما ازش قرار بدید.
    اینم از اونی که من درست کردم الان..ضمیمه کردم
    دوست من این همون قسمتیه که گفتم یکم باید باهاش کار کنی ، ولی چشم سعی میکنم ی راهو پیدا کنم

    راستی معذرت که یخورده دیر جواب میدم ، به خاطر gprs پر سرعت ایرانسله
    آقا دمت گرم ..اگه راهی پیدا کردی منم خبر کن

  7. #7

    نقل قول: اسم این کامپوننت چیه؟

    سلام دوستان معذرت میخوام بابت اشتباهی که وجود داشت تو کد ، اصلاحش کردم به صورت زیر


    namespace WindowsFormsApplication1
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    Timer t1;
    bool IsOpen = false;
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();

    t1 = new Timer();
    t1.Interval = 10;
    t1.Tick += new EventHandler(t1_Tick);
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    panel1.Visible = true;
    t1.Enabled = true;
    }

    private void t1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    if (panel1.Height < 200 && !IsOpen)
    panel1.Size = new Size(panel1.Width, panel1.Height + 5);
    else if (panel1.Height == 200 && !IsOpen)
    {
    t1.Enabled = false;
    IsOpen = true;
    }
    else if (panel1.Height == 0)
    {
    t1.Enabled = false;
    IsOpen = false;
    panel1.Visible = false;
    }
    else
    panel1.Size = new Size(panel1.Width, panel1.Height - 5);
    }

    }
    }


    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله mousa1992 : چهارشنبه 08 آذر 1391 در 06:01 صبح

  8. #8

    نقل قول: اسم این کامپوننت چیه؟

    معذرت دوستان ی چیزیو فراموش کردم بگم
    زیر منو هاتو ( همون پنل ها) ارتفاعشون رو صفر قرار بده و visible =false و عرضش به اندازه flowlayoutpanel و بقیشو دیگه طبق کد
    موفق باشی

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار farazjalili
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    ویژوال استدیو
    پست
    219

    نقل قول: اسم این کامپوننت چیه؟

    سلام البته فکر نکنم این راه اصولیش باشه برای افکت دادنش می تونی از timer استفاده کنی مثلا هر 1 ثانیه location دکمه هات تغییر پیدا کنند

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار farazjalili
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    ویژوال استدیو
    پست
    219

    نقل قول: اسم این کامپوننت چیه؟

    با حال بود ایول LIKE!

  11. #11

    نقل قول: اسم این کامپوننت چیه؟

    سلام البته فکر نکنم این راه اصولیش باشه برای افکت دادنش می تونی از timer استفاده کنی مثلا هر 1 ثانیه location دکمه هات تغییر پیدا کنند
    دوست عزیز
    button ها و panel ها توی flowlayoutpanel قرار گرفتن برای این که حالت پویایی داشته باشن و توی این کنترل نمیشه loc داد

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    176

    نقل قول: اسم این کامپوننت چیه؟

    WindowsFormsApplication1.zip
    دوستان الان این برنامه رو نوشتم . تقریبا کار همون کامپوننت رو براتون می کنه . عجله ای بود دوستان من ببخشید اگه زیاد خوب از آب در نیومده

  13. #13

    نقل قول: اسم این کامپوننت چیه؟

    سلام
    فکر کنم منویی که عکسش رو گذاشتین janus explorerbar باشه

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: اسم این کامپوننت چیه؟

    البته من خودم قبلا یه همچین چیزی را ساختم ولی خیلی بهتر از اینی که شما ساختید
    ولی نمیخواد خودتون را اذیت کنید از sideBar دات نت بار استفاده کنید

  15. #15

    نقل قول: اسم این کامپوننت چیه؟

    بیشتر شرکت های کامپوننت همچین پنلی رو دارند...

  16. #16

    نقل قول: اسم این کامپوننت چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط masoodz مشاهده تاپیک
    WindowsFormsApplication1.zip
    دوستان الان این برنامه رو نوشتم . تقریبا کار همون کامپوننت رو براتون می کنه . عجله ای بود دوستان من ببخشید اگه زیاد خوب از آب در نیومده
    سلام..اینی که شما نوشتی یه اشکال داره..بار اول که کلیک میشه روی دکمه سریع یه بار بازو بسته میشه.

    نقل قول نوشته شده توسط ramin_rp مشاهده تاپیک
    سلام
    فکر کنم منویی که عکسش رو گذاشتین janus explorerbar باشه
    سلام..آقا این جانوس رو اسمش رو نیار..هر کاری میکنم کرک نمیشه لامصب..توی انجمن هم کلی سرچ کردم درباره کرک کردنش اما بازم نشد.شما بلدی چجوری کرک میشه؟

  17. #17

    نقل قول: اسم این کامپوننت چیه؟

    دوستان اگه کسی پنلی چیز جالبی داره برا استفاده ما هم بذاره...
    گرافیک کار من خیلی پایینه خواهشا اگه چیز های گرافیکی دارید قرار بدید...
    با تشکر

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    176

    نقل قول: اسم این کامپوننت چیه؟

    دوستان مشکل برنامه رو حل کردم . یه مقداری هم کدها رو تغییر دادم . امیدوارم به کارتون بیاد . وقت کنم رو گرافیکش هم کار می کنم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    پست
    381

    نقل قول: اسم این کامپوننت چیه؟

    سلام دوستان شاید این کامپوننت هم بدردتون بخوره
    لینک دانلود Krypton Suite 4.4.0
    سایت سازنده

  20. #20

    نقل قول: اسم این کامپوننت چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط vistacali مشاهده تاپیک
    سلام دوستان شاید این کامپوننت هم بدردتون بخوره
    لینک دانلود Krypton Suite 4.4.0
    سایت سازنده
    سلام اینی که دادین کرک شده؟ یا محدودیت داره؟

  21. #21

    نقل قول: اسم این کامپوننت چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط pro_man مشاهده تاپیک
    سلام..آقا این جانوس رو اسمش رو نیار..هر کاری میکنم کرک نمیشه لامصب..توی انجمن هم کلی سرچ کردم درباره کرک کردنش اما بازم نشد.شما بلدی چجوری کرک میشه؟
    جانوس که خیلی راحت ک - ر - ک میشه
    مشکلتو تو یه تاپیک دیگه مطرح کن تا کمکت کنیم حلش کنی

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    پست
    381

    نقل قول: اسم این کامپوننت چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط pro_man مشاهده تاپیک
    سلام اینی که دادین کرک شده؟ یا محدودیت داره؟

    محدودیت داره

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: اسم این کامپوننت چیه؟

    دوست عزیز این کامپوننت دات نت باره
    آماده هست هیچ نیاز به ساختن نبود

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: اسم این کامپوننت چیه؟

    اینم تصویرش
    امیدوارم کمکتون کنه
    Untitled.jpg

    موفق باشی

  25. #25

    نقل قول: اسم این کامپوننت چیه؟

    سلام دوستان خوبم
    معذرت بابت اشتباهی که توی پست 7 وجود داشت (عجله ای نوشته بودم و کامل تست نکردم)، اصلاحش کردم و البته به روش های بهینه تری هم میتوان نوشت کد رو
    موفق باشید

  26. #26

    نقل قول: اسم این کامپوننت چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط pro_man مشاهده تاپیک
    سلام دوستان..میخاستم بدونم در نرم افزار زیر برای ایجاد منوها از چه ابزاری استفاده شده؟
    منظورم قسمت های زیر است:
    مدیریت امانت
    مدریت اسناد
    مدیریت کاربران
    و....
    اینا به صورت کشویی باز و بسته میشن..
    با چی ساختن اینو؟
    مشابه این کنترل ها چی داریم؟
    والا من اينجا نه لينكي ميبينم نه عكسي نه فايل اتچ شده اي! ميشه بگيد درباره چي حرف ميزنيد؟
    شايد هست و من نميبينم!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اسم این کنترل چیه؟
    نوشته شده توسط YourWorldToday در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 08 اردیبهشت 1388, 12:03 عصر
  2. اسم این کامپوننت چیه ؟!
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 04 فروردین 1387, 13:58 عصر
  3. اسم این کامپوننت چیه ؟
    نوشته شده توسط daffy_duck376 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 17 دی 1386, 15:36 عصر
  4. اسم این ActiveX چیه؟
    نوشته شده توسط H_SH_VB در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 01 اسفند 1384, 01:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •