نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: تعداد اعداد اول بین دو عدد

  1. #1

    تعداد اعداد اول بین دو عدد

    سلام من میخواهم یه برنامه ایی بنویسم که دو عدد از ورودی بگیره و تعداد اعداد اول بین آنها را نمایش بده

    لطفا کمکم کنید با C#‎

    لطفا با for یا while بگید.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    پست
    381

    نقل قول: تعداد اعداد اول بین دو عدد

    توی محیط کنسول یا ویندوز ؟

  3. #3

    نقل قول: تعداد اعداد اول بین دو عدد

    ویندوز

    من کد تشخیص عدد اول رو نوشتم ولی نمیتونم بین دو عدد سرچ کنم اینم کد




    int i;
    int s = 0;
    int n = int.Parse(txtadad2.Text);
    for (i = 2; i <= n / 2; i++)
    {
    if ((n % i) == 0)
    s++;
    }

    if (s == 0)
    {
    lblshow2.Text = "عدد اول هست";
    }
    else
    {
    lblshow2.Text = "عدد اول نیست";
    }


  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    پست
    381

    نقل قول: تعداد اعداد اول بین دو عدد

    عدد اول عددی است که بر خودش و یک بخشپذیر است پس باید اول دوتا عدد رو دریافت کنی بعدش یک حلقه بزار از عدد کوچکتر تا بزرگتر و داخل حلقه یک حلقه while بزار و چک کن عدد مورد نظر اول هست یا نه اگر بود توی یک عنصر (مثلا یه خونه از ارایه ) ذخیره کن و بعد نمایش بده


    تمرین های دانشجویی انجام نمیشه خودتون حل کنید مشکلی بود کد بزارید رفع مشکل میشود

  5. #5

    نقل قول: تعداد اعداد اول بین دو عدد

    به خدا تمرین دانشجویی نیست

    داداش لطفا کمکم کن

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    پست
    381

    نقل قول: تعداد اعداد اول بین دو عدد

    نقل قول نوشته شده توسط mostafina مشاهده تاپیک
    ویندوز

    من کد تشخیص عدد اول رو نوشتم ولی نمیتونم بین دو عدد سرچ کنم اینم کد



    int i;
    int s = 0;
    int n = int.Parse(txtadad2.Text);
    for (i = 2; i <= n / 2; i++)
    {
    if ((n % i) == 0)
    s++;
    }

    if (s == 0)
    {
    lblshow2.Text = "عدد اول هست";
    }
    else
    {
    lblshow2.Text = "عدد اول نیست";
    }






    دوست گرامی باید حالا دوتا عدد دریافت کنی یعنی بار اول دریافت کردی خالی کن و یکبار دیگه دریافت کن و بار دومی رو بریز تو یک متغییر دیگه یا دوتا تکست باکس بزار بعدش یک حلقه بزار از متغییر اول تا دومی رو جستجو کن و هر باز عدد بین حلقه رو چک کن ببین اول هست یا نه

  7. #7

    نقل قول: تعداد اعداد اول بین دو عدد

    چه جوری باید بین دو عدد جستجو کنمنگاه داداش من همین الان نوشتم ببین درسته

  8. #8

    نقل قول: تعداد اعداد اول بین دو عدد

    من الان دو تا عدد از ورودی میگیرم ولی بازم کار نمیکنه



    int z=0,i;
    int a = int.Parse(txtadad5.Text);
    int b = int.Parse(txtadad6.Text);
    for (i = 2; i <=b; i++)
    {
    if ((a % i) == 0)
    {
    z++;
    }
    }
    lblshow4.Text = (z).ToString();


  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    پست
    381

    نقل قول: تعداد اعداد اول بین دو عدد


    int i;

    int n = 1;// int.Parse(textBox1.Text);
    int b = 10;//int.Parse(textBox2.Text);

    for (int k = n; k <= b; k++)
    {
    int s = 0;
    for (i = 2; i <= k / 2; i++)
    {
    if ((k % i) == 0)
    s++;
    }

    if (s == 0)
    textBox1.Text= textBox1.Text + k.ToString();

    }


    اینم کد خودت دیگه هرکارش میخوای بکن

  10. #10

    نقل قول: تعداد اعداد اول بین دو عدد

    داداش دقیقا من هم همین کد رو نوشتم

    ولی خروجی شو اینجوری نمیدیدم

    حالا که دیدم متوجه شدم

    چون من میخوام تعداد اعداد اول بین این دو عدد رو پیدا کنم ولی به اشتباه آنها رو با هم جمع میکردم.ولی حالا که خروجی رو این جوری دیدم باید یه شرت بزارم که اعداد رو از بین این دو عدد انتخاب کنه

    مرسی اگه بازم مشکلی بود بهتون میگم

  11. #11

    نقل قول: تعداد اعداد اول بین دو عدد

    داداش چه جوری میشه این کد رو با while اجرا کرد

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    پست
    381

    نقل قول: تعداد اعداد اول بین دو عدد

    نقل قول نوشته شده توسط mostafina مشاهده تاپیک
    داداش چه جوری میشه این کد رو با while اجرا کرد

    یک while بی نهایت بزار داخل حلقه for بعد همون کارای عدد اول رو انجام بده وقتی عدد اول بود break کن و از حلقه while بیا بیرون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تجزیه ی یک عدد به اعداد اول
    نوشته شده توسط ahmads در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 03 اسفند 1398, 15:11 عصر
  2. اعداد اول بین دو عدد ورودی
    نوشته شده توسط Collector در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 06 دی 1390, 18:56 عصر
  3. سوال: مشکل در اجرای این برنامه ( تعداد اعداد اول )
    نوشته شده توسط andaron در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 09 آذر 1389, 00:54 صبح
  4. سوال: استخراج اعداد بین دو عدد
    نوشته شده توسط laia56 در بخش Access
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 08 فروردین 1389, 14:55 عصر
  5. برنامه ای که اعداد اول بین 2 عدد را محاسبه می کند
    نوشته شده توسط kiani.mehdi در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 09 خرداد 1386, 23:20 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •