نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نسبت دادن تکس باکس به یه کلاس

  1. #1

    نسبت دادن تکس باکس به یه کلاس

    با سلام میخوام یه تکس باکس رو به یه کلاس نسبت بدم.
    به جای system.windows.form.textbox همانطور که در عکس هست textbox1 windowsformApplication5 استفاده کنم.
    ضمیمه 95538

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: نسبت دادن تکس باکس به یه کلاس

    منظورتون رو متوجه نمیشم یعنی چی نسبت بدین؟ TextBox خودش یک کلاسه.
    عکس هم نمیاد.

  3. #3

    نقل قول: نسبت دادن تکس باکس به یه کلاس

    اینو نگاه کن چه جوری تکس باکس رو جای دیگه نسبت داده همینو میخوام
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: نسبت دادن تکس باکس به یه کلاس

    خو اینو که خودم آپلود کرده بودم. اینجا یک کلاس از کلاس TextBox مشتق (Inherit) شده و یک امکان (تغییر رنگ پس زمینه موقع گرفتن فوکوس) بهش اضافه شده.

    public class CustomizedTextBox : TextBox
    {
    public CustomizedTextBox()
    {
    this.Enter += new EventHandler(EnterEventHandler);
    this.Leave += new EventHandler(LeaveEventHandler);
    }
    private void EnterEventHandler(object sender, EventArgs e)
    {
    BackColor = Color.Yellow;
    }
    private void LeaveEventHandler(object sender, EventArgs e)
    {
    BackColor = Color.Empty;
    }
    }

    خوب حالا منظورتون از نسبت دادن چیه.دقیقا چکار میخواین بکنین؟

  5. #5

    نقل قول: نسبت دادن تکس باکس به یه کلاس

    این عکس رو ببین
    به جای system.windows.form.textbox همانطور که در عکس هست textbox1 windowsformApplication5 استفاده کنم.
    مشکلم اینه که تکس باکسی جدید که ایجاد می کنم system.windows.form.textbox استفاده میشه و تکس باکس های که در این جا رنگی میشه فرق داره
    untitled.JPG
    چه جوری تکس باکس رو به اون کد نسبت دادی

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: نسبت دادن تکس باکس به یه کلاس

    دوست عزیز شما یک class به نام CustomizedTextBox ایجاد کن و سپس کدهای که توی پست 4 هست را داخل اون قرار بده و سپس پروژه را Build کن .
    حالا گه به بالای ToolBox نگاه کنی می بینی یک کنترل با نام CustomizedTextBox اضافه شده که در واقع همون تکست باکس سفارشی هست که شما ایجاد کردید . به جای کنترل TextBox خود ویژال استادیو از این استفاده کنید.
    موفق باشی

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: نسبت دادن تکس باکس به یه کلاس

    نقل قول نوشته شده توسط boysfe5 مشاهده تاپیک
    این عکس رو ببین
    به جای system.windows.form.textbox همانطور که در عکس هست textbox1 windowsformApplication5 استفاده کنم.
    مشکلم اینه که تکس باکسی جدید که ایجاد می کنم system.windows.form.textbox استفاده میشه و تکس باکس های که در این جا رنگی میشه فرق داره
    untitled.JPG
    چه جوری تکس باکس رو به اون کد نسبت دادی
    وقتی با اون کلاس پروژه رو Build میکنی، توی ToolBox، یک قسمتی اضافه میشه به عنوانش هست WindowsFormsApplication5 Components.توی اون قسمت، کنترل CustomizedTextBox اضافه شده. شما باید از اونجا کنترل رو بگیری بندازی توی فرم.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 02 مرداد 1390, 12:41 عصر
  2. قرار دادن تکس باکس در تول بار
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 10 دی 1388, 23:31 عصر
  3. سوال: قرار دادن متن در تکس باکس با یک حالت پیشرفته
    نوشته شده توسط mmbpar30 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 15 بهمن 1387, 18:14 عصر
  4. قرار دادن مقدار در تکس باکس
    نوشته شده توسط reza10203045 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 21
    آخرین پست: یک شنبه 10 آذر 1387, 21:41 عصر
  5. نسبت دادن یک تکست باکس به جدول
    نوشته شده توسط VB.NET2005 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 28 بهمن 1386, 22:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •