نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل کامپایل با WinHttp.WinHttpRequest

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    مشکل کامپایل با WinHttp.WinHttpRequest

    سلام دوستان.
    وقتی میخوام پروژه ای رو که توش از WinHttp.WinHttpRequest استفاده شده توی سیستم دیگه اجراکنم اجرا نمیشه
    ارور نمیده فقط انگاری دستورات اجرا نمیشه. باید سورس برنامه رو توی اون سیستم اجراکنی و برنامه رو انجاهم کمپایل کنی.
    دوستان شماهم با چنین مشکلی مواجه شدید؟! راه حلی هست؟

    ممنون/

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    «مینودشت»
    سن
    29
    پست
    216

    نقل قول: مشکل کامپایل با WinHttp.WinHttpRequest

    سلام علیکم

    فکر کنم مشکل از رجیستر نکردن dll مربوطه باشه .
    فایل winhttp.dll در پوشه System32 رو همراه برنامه قرار بدید و اونو تو سیستم کاربر رجیستر کنید .


    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: مشکل کامپایل با WinHttp.WinHttpRequest

    وقتی تو سیستم طرف ویژوال بیسیک هم نصب باشه بازم نمیشه.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    «مینودشت»
    سن
    29
    پست
    216

    نقل قول: مشکل کامپایل با WinHttp.WinHttpRequest

    دقیقا نمیدونم مشکل چیه .

    سورستون رو تو سیستم کاربر مرحله به مرحله اجرا کنید و مشکل رو ببینید چیه

    البته بهتره این فایل رو همراه برنامتون نصب کنید تا فایل ها مورد نیاز نصب بشن.

    از سایت مایکرو سافت :

    http://support.microsoft.com/kb/290887

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل کامپایل لطفاً کمک کنید.
    نوشته شده توسط Hamishebahar در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 27 مهر 1389, 13:12 عصر
  2. سوال: مشکل کامپایل یک تیکه
    نوشته شده توسط zahra_tulips در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 20 مهر 1387, 12:54 عصر
  3. مشکل کامپایل با VC++‎6
    نوشته شده توسط [REVEX] در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 05 تیر 1387, 18:14 عصر
  4. در خواست راهنمایی برای حل مشکل کامپایل یک پروژه
    نوشته شده توسط blackbird در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 02 دی 1385, 01:09 صبح
  5. مشکل کامپایل اسمبلی در VC
    نوشته شده توسط mr_esmaily در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 08 اسفند 1384, 20:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •