نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چگونه یک فیلد رو به علاوه 1 کنم ؟

  1. #1

    چگونه یک فیلد رو به علاوه 1 کنم ؟

    سلام دوستان من تونستم مقدار فیلد کد، آخرین رکورد رو بدست بیارم با کد زیر:

    select max(code) from factor

    حالا چگونه به علاوه 1 کنم و در فیلد کد، رکورد بعدی بزارم؟

  2. #2

    نقل قول: چگونه یک فیلد رو به علاوه 1 کنم ؟

    واضح تر توضیح بده ؟
    اگه میخوایی شماره بعدی رو بدست بیاری این مقدار رو توی یه متغیر بریز و با یک جمع کن

  3. #3

    نقل قول: چگونه یک فیلد رو به علاوه 1 کنم ؟

    type فیلد code از چه نوعی هستش؟

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: چگونه یک فیلد رو به علاوه 1 کنم ؟

    سلام دوست عزیز
    من در برنامم نیاز بود که مثلا از چندین نوع کالا مثلا تلویزیون، دستگاه صوتی و ... برای ثبت رسید از 10000 بره به بالا و برای این کار به این راه رسیدم :
    شما باید کلید AutoNumber رو خودتون بسازید
    و اون کد SQL ای که گذاشتین بالا فقط برای من در دیتابیس اجرا شد و نه در برنامه! من از این کد SQL استفاده کردم :
    SELECT     ID
    FROM tbl_Soti
    ORDER BY ID DESC

    که اسمش هم ScalarQuery گذاشتم(در روش Binding)
    و برای +1 :
    var id = tbl_SotiTableAdapter.ScalarQuery();
    id = id + 1;

    موفق باشی

  5. #5

    نقل قول: چگونه یک فیلد رو به علاوه 1 کنم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط uness12 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من تونستم مقدار فیلد کد، آخرین رکورد رو بدست بیارم با کد زیر:

    select max(code) from factor

    حالا چگونه به علاوه 1 کنم و در فیلد کد، رکورد بعدی بزارم؟
    در همین کوئری بعلاوه یک کن :
    select max(code)+1 from factor

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار dabirsiaghi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    110

    نقل قول: چگونه یک فیلد رو به علاوه 1 کنم ؟

    Select ISNULL(Max(BlockID),0)+1 From Block


    اگر null بود بهتر است چک شده و یک مقدار برایش تعیین شود

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 01 خرداد 1387, 11:22 صبح
  2. چگونه یک فیلد حاوی متن را justify کنیم؟
    نوشته شده توسط vahid_3717 در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 27 اردیبهشت 1385, 12:08 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 29 تیر 1384, 09:18 صبح
  4. چگونه Screen Refresh Rateمونیتور را عوض کنم
    نوشته شده توسط nilufari در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 09 فروردین 1384, 08:01 صبح
  5. چگونه کار با دلفی را آغاز کنم
    نوشته شده توسط Vahab در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 27 شهریور 1382, 14:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •