نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: دسترسی به مقدار فیلدهای دیتاگرید

  1. #1

    Question دسترسی به مقدار فیلدهای دیتاگرید

    سلام
    من یه گریدویو دارم که میخوام با انتخاب هر رکورد، محتوای فیلدهای اون رکورد توی جندتا تکست باکس نشون داده بشن
    مثلا اگر اسم سنونهام، نام،فامیل، تلفن و ... باشه مقدار هرکدوم از این فیلدا توی یه تکست باکس بیاد.میشه کمکم کنین...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار maythammsp2000
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    زير گنبد كبود
    سن
    35
    پست
    107

    نقل قول: دسترسی به مقدار فیلدهای دیتاگرید

    دوست عزيز به اين صورت بنويس



    TextBox1.Text=DataGridView1.CurrentRow.Cell[0].Value.ToString();

    مقدار كه Cell ميگيره انديس ستون گريد ويوو است.اولين انديس هم از صفر شروع ميشه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دسترسی به فیلدهای دیتاگرید(مثل عکس زیر)؟
    نوشته شده توسط mohammadriano در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 29 خرداد 1391, 20:08 عصر
  2. سوال: دسترسی به فیلدهای دیتاگرید(مثل عکس زیر)؟
    نوشته شده توسط mohammadriano در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 03 آبان 1390, 23:31 عصر
  3. سوال: کد دسترسی به مقدار فیلدهای DataGridViewer ؟؟
    نوشته شده توسط shahrzad87 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 11 تیر 1390, 23:14 عصر
  4. دسترسی به اجزای فیلدهای داخل دیتاگرید
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 28 خرداد 1388, 21:55 عصر
  5. پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 26 اسفند 1384, 18:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •