نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: عدم ثبت در sql

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    یه جای دور افتاده ،محروم،بی امکانات
    پست
    7

    عدم ثبت در sql

    با سلام تاپیکی برای سوال ها نیست که همه سوال هاشون بپرسن ؟

    به هر حال

    این کد منه

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Data.SqlClient;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;

    namespace WindowsFormsApplication15
    {
    public partial class Form1 : Form
    {

    SqlConnection my_cn = new SqlConnection("server=(local);database=STUDENT;Int egrated Security=True");

    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    my_cn.Open();
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (radioButton1.Checked)
    {
    SqlCommand my_cm = new SqlCommand("insert into person (code_person,name,family,bed) values( '" + Int32.Parse(textBox1.Text) + "','" + textBox2.Text + "','" + textBox3.Text + "','" +Int32 .Parse ( textBox4.Text) + "'", my_cn);
    my_cm.ExecuteNonQuery();
    }
    else
    {
    SqlCommand my_cm = new SqlCommand("insert into person (code_person,name,family,best) values( '" + Int32.Parse(textBox1.Text) + "','" + textBox2.Text + "','" + textBox3.Text + "','" + Int32.Parse(textBox4 .Text ) + "'", my_cn);
    my_cm.ExecuteNonQuery();
    }
    my_cn.Close();
    }
    }
    }

    زمانی که اجرا می کنم

    از قسمت nonquery
    ارور Incorrect syntax near
    می گیره مشکل کجاست ؟

  2. #2

    نقل قول: عدم ثبت در sql

    سلام
    فكر كنم نبايد قبل ازمقدارنوع عدديت علامت 'بزاري تست كن ببين حل مي شه يا نه؟

  3. #3

    نقل قول: عدم ثبت در sql

    سلام

    چند نکته مهم:
    1- کدهاتو توی تگ کد نویسی قرار بده که خوانا باشه
    2- در commandi که نوشتی دو تا فیلد با هم فرق میکنه یکی رو نوشتی best و یکی رو نوشتی bed اگر اشتباه هستش درستش کن
    3- در C#‎ مخصوصا در نوشتن اسامی فیلدها و نام دیتا بیس دقت کن تا حروف بزرگ و کوچک رعایت شده باشد
    4- جای local هم از نقطه استفاده کن

    امید وارم درست بشه موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: عدم ثبت اطلاعات در Visual Studio 2008 با بانک SQL Server
    نوشته شده توسط aminghaderi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 06 بهمن 1388, 02:54 صبح
  2. عدم اتصال به sql server
    نوشته شده توسط argebam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 07 فروردین 1385, 10:52 صبح
  3. عدم سرویس دهی sql به کلاینتها
    نوشته شده توسط y_f در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 01 تیر 1384, 09:40 صبح
  4. عدم استفاده از sql server بمدت طولانی
    نوشته شده توسط najafi_1 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 01 مهر 1383, 23:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •