نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تشخيص خالي بودن combobox

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    101

    Red face تشخيص خالي بودن combobox

    سوال اول : فرق null با "" چيه؟
    مثلا:

    if (a==null)A
    }
    {
    if (a=="")A
    }
    {
    و آيا null بودن كاري به string و int بودن داره؟




    سوال دوم: خالي بودن يك combobox رو چطور بفهميم؟ من توي اينترنت اين كد رو پيدا كردم:


    if (string.isnulloremply(type))A
    }


    {
    اشكالش اينه كه هميشه شرط برقراره!
    منظورم از خالي بودن combobox اينه كه كاربر هنوز از منوي combobox چيزي انتخاب نكرد

  2. #2

    نقل قول: تشخيص خالي بودن combobox

    سلام ، ببین با این کارت راه میفته...
                if (comboBox1.Items.Count == 0)
    {
    MessageBox.Show("not found item");
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("find");
    }
    comboBox1.Items.Add("salam");

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    101

    نقل قول: تشخيص خالي بودن combobox

    نقل قول نوشته شده توسط samadblaj مشاهده تاپیک
    سلام ، ببین با این کارت راه میفته...
     if (comboBox1.Items.Count == 0)
    {
    MessageBox.Show("not found item");
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("find");
    }
    comboBox1.Items.Add("salam");
    نه مهندس منظور من از خالي بودن كومبو باكس اين نبود كه كومبو باكس چيزي توش نباشه
    منظورم اينه كه داخلش يك سري گزينه هست اما كاربر از بين اونها هيچ كدوم رو انتخاب نكرده

    ماجرا اينه
    ميخوام داخل يك ديتاگريدويو يك سرچ انجام بدم
    وروديهاي سرچم رو دارم از يك سري تكستباكس و كومبو باكس ميگيرم

    ميخوام بهش بگم اگر كومبو باكس رو طرف خالي رها كرد نوقع سرچ اون پارامتر رو دخالت نده
    براي همين بايد بفهمم از داخل كومبوباكس چيزي رو انتخاب كرده يا نه

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: تشخيص خالي بودن combobox

    سوال دوم: خالي بودن يك combobox رو چطور بفهميم؟ من توي اينترنت اين كد رو پيدا كردم:


    if (string.isnulloremply(type))A
    }


    {
    اشكالش اينه كه هميشه شرط برقراره!
    اگر علامت ! را قرار بدی دیگه شرط برقرار نیست
    f (!string.isnulloremply(type))A
    {
    //دستورات
    }

    --------------------------------------------------------------
    Null به معنی تهی است و برای String به کار می ره و برای int = 0 به کار می رود

    موفق باشی

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    101

    نقل قول: تشخيص خالي بودن combobox

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    اگر علامت ! را قرار بدی دیگه شرط برقرار نیست
    f (!string.isnulloremply(type))A
    {
    //دستورات
    }

    --------------------------------------------------------------
    Null به معنی تهی است و برای String به کار می ره و برای int = 0 به کار می رود

    موفق باشی
    نه مهندس
    نميشه. بر فرض كه اون نات رو گذاشتيم. اينجوري تحت هر شرايطي شرط برقرار نيست!
    مشكل برقرار بودن و نبودن شرط نيست
    مشكل اينه كه در تمام حالات چه كومبوباكس چيزي رو انتخاب كرده باشه چه انتخاب نكرده باشه
    شرط يك نتيجه داره

  6. #6
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: تشخيص خالي بودن combobox

    منظورت رو متوجه نمیشم
    به هر حال باید شرط چک بشه حالا اگه برقرار بود که دستورات درون شرط اجرا می شن در قیر این صورت Else اجرا میشه.
    if (String.IsNullOrEmpty(comboBox1.Text))
    {
    MessageBox.Show("Empty");
    }
    else
    {
    //دستورات
    }

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    101

    نقل قول: تشخيص خالي بودن combobox

    شما چه از اين دستور استفاده كنيد:

    if (String.IsNullOrEmpty(comboBox1.Text

    و يا از اين دستور استفاده كنيد

    if (!String.IsNullOrEmpty(comboBox1.Text

    در هر دو حال هميشه شرط يك جواب داره
    مثلا در حالت اول چه خالي باشد چه نباشد جواب مثبت است
    در حالت دوم چه خالي باشد چه نباشد جواب منفي است

  8. #8

    نقل قول: تشخيص خالي بودن combobox

    سلام
    string str1 = null;

    یعنی متغیر رو تعریف کردیم ولی حافظه ای بهش اختصاص ندادیم.
    string str2 = "";

    یعنی متغیر رو تعریف کردیم و حافظه هم بهش اختصاص دادیم و مقدارش هم یه رشته خالی هستش.
    منظورم اينه كه داخلش يك سري گزينه هست اما كاربر از بين اونها هيچ كدوم رو انتخاب نكرده

    if (comboBox1.SelectedIndex != -1)
    {
    // User selected one item
    }

  9. #9

    نقل قول: تشخيص خالي بودن combobox

    در C#‎‎‎ رشته خالی را با String.Empty یا "" نمایش می دهند که یک شیء محسوب می شود اما null یعنی متغیر به هیچ شیئی اشاره نمی کند.
    More: http://www.farsimsdn.somee.com/default.aspx?id=20

تاپیک های مشابه

  1. تشخيص خالي بودن و طول آرايه
    نوشته شده توسط اصغر (پآچ) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 24 آذر 1388, 14:34 عصر
  2. تشخيص بسته بودن تگ
    نوشته شده توسط bigcowboy در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 25 شهریور 1387, 22:36 عصر
  3. سوال: نمايش پيغام خطا در هنگام خالي بودن فيلدها
    نوشته شده توسط hentjanson در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 19
    آخرین پست: چهارشنبه 26 تیر 1387, 19:25 عصر
  4. تشخيص آزاد بودن يا نبودن پورت ها
    نوشته شده توسط Xcalivorse در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 22 تیر 1387, 21:15 عصر
  5. سوال: خالي بودن كليدهاي اصلي
    نوشته شده توسط mahdif123 در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 22 خرداد 1387, 11:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •