نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تاريخ شمسي

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    101

    تاريخ شمسي

    سلام

    من تاريخ شمسي رو ميتونم به دست بيارم با اين كد:


    inputlanguage.currentinputlanguage=inputlanguage.f ormcultuer;(system.globalization.culterinfo.create specificultue("fa-ir")
    system.globalization.persiancalender pc=new sytem.globalization.persiancalender();


    حالا سوالم اينه كه، سيستم تاريخ رو از كجا ميفهمه
    اگه مثلا سيستم يك نفر هيچوقت به اينترنت وصل نشده باشه
    ممكنه تاريخ رو ندونه؟

  2. #2

    نقل قول: تاريخ شمسي

    هر رایانه ای یک ساعت داره که مقدار اون با کمک باطری روی مادربورد همیشه در حال جلو رفته .
    شما میتوانید این ساعت رو در ویندوز تغییر بدید (سمت راست نوار وظایف )
    در برنامه نویسی هر بار دستور DateTime,.Now رو فراخوانی می کنید این ساعت خوانده شده و به برنامه اطلاع داده میشه.
    همه ی رایانه ها ساعت دارند اما اینکه ساعت درست و دقیق باشد بستگی به کاربر و تنظیمات او دارد.

  3. #3
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: تاريخ شمسي

    این ربطی به اینترنت نداره و تاریخ سیستم را برمیگرداند

تاپیک های مشابه

  1. عبارت منظم براي تاريخ شمسي
    نوشته شده توسط amirniknam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 15 آذر 1387, 21:20 عصر
  2. تابع تاريخ شمسي
    نوشته شده توسط bps20590 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 23 مرداد 1387, 19:12 عصر
  3. سوال: لود تاريخ شمسي به ديتاگريد ويو
    نوشته شده توسط amirzazadeh در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 12 تیر 1387, 09:00 صبح
  4. سوال: تاريخ شمسي بدون dll و ocx
    نوشته شده توسط RezaS_1354 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 02 خرداد 1387, 19:15 عصر
  5. تبديل تاريخ شمسي به ميلادي و بالعكس
    نوشته شده توسط ali_mp64 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 20 اردیبهشت 1387, 21:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •