نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: استفاده از smtp server

  1. #1

    استفاده از smtp server

    سلام ببخشید من می خواستم تو پروژم یه بخش ارتباط با ما بسازم اما ناگار تابع mail برای ارسال ایمیل نیاز به smtp server داره . یا برای بخش ارتباط با ما در وردپرس هم نیاز داره که smtp داشته باشه. stmp server رو چطوری درست کنم؟ میشه راهنماییم کنین. به غیر از smtp راه دیگه ای هم داره؟ با تشکر

  2. #2

    نقل قول: استفاده از smtp server

    اگر از هاست اينترنتي استفاده ميکني ميتوني اين تنظيمات ست کني
    ini_set("SMTP","peik");
    ini_set("smtp_port","25");
    ini_set("sendmail_from","info@test.net");

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: استفاده از smtp server

    نقل قول نوشته شده توسط eminem.encore مشاهده تاپیک
    سلام ببخشید من می خواستم تو پروژم یه بخش ارتباط با ما بسازم اما ناگار تابع mail برای ارسال ایمیل نیاز به smtp server داره . یا برای بخش ارتباط با ما در وردپرس هم نیاز داره که smtp داشته باشه. stmp server رو چطوری درست کنم؟ میشه راهنماییم کنین. به غیر از smtp راه دیگه ای هم داره؟ با تشکر

    درست کردنی نیست . اگر منظورت روی سیستم خودت هست که باید نرم افزار stmp server رو بگیری و نصب کنی به همین راحتی.

    یه نکته کار با این نرم افزار : یادت باشه ایمیل هایی که ارسال می کنی به آدرس مقصد ارسال نمیشن بلکه باید ایمیل های ارسالی رو در خود نرم افزار نگاه کنید .

    موفق باشید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: استفاده از smtp server

    mail فقط روی windows نیاز به smtp داره ! و روی لینوکس با sendmail یا postfix کار میکنه !
    برای smtp از phpMailer استفاده کنید ! توی سایت یا google بگردین کلی نمونه موجوده.

تاپیک های مشابه

  1. SMTP SERVER AT HOME
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 26 مرداد 1387, 09:45 صبح
  2. پاسخ: 18
    آخرین پست: یک شنبه 05 شهریور 1385, 10:40 صبح
  3. در استفاده از SMTP server با php مشکل دارم
    نوشته شده توسط majides در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 07 مرداد 1383, 13:34 عصر
  4. نحوه استفاده از Sql Server
    نوشته شده توسط rezaTavak در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 25 فروردین 1383, 19:23 عصر
  5. استفاده از sql server در win98
    نوشته شده توسط در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 اسفند 1382, 23:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •