نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: جستجوی یک فولدر در یک درایو

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    Cool جستجوی یک فولدر در یک درایو

    سلام.
    من میخوام یه فولدر که مثلا نام اون "Hamid" هستش رو توی درایو D جستجو کنم . چجوری میشه این کار رو انجام داد ؟؟

    ممنون

  2. #2

    نقل قول: جستجوی یک فولدر در یک درایو

    اگر فقط میخوای بدونی که همچین پوشه ای تو مسیر خاصی هست یا نه از این دستور استفاده کن :
     IO.Directory.Exists("ّFolder Path")
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: جستجوی یک فولدر در یک درایو

    ممنون از پاسختون اما من مسیر فولدرو نمی دونم . میخوام با استفاده از جستجو بدست بیارم . الان هم مشکلم جستجو هستش.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: جستجوی یک فولدر در یک درایو

    آقا کسی نیست ج بده ؟؟ لازم دارم . میخوام یه دایرکتوری رو توی یه درایو سرچ کنم

  5. #5

    نقل قول: جستجوی یک فولدر در یک درایو

    سلام
    از این می تونی استفاده بکنی همون چیزی که میخوای
    ساخت برنامه پيدا كردن فايلي كه در سيستم گمش كرديم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: جستجوی یک فولدر در یک درایو

    ممنون از پاسختون ولی این برنامه فایل رو جستجو می کنه . من میخوام یه دایرکتوری (فولدر) رو جستجو کنم .
    در این باره سورسی ندارین ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: جستجوی یک فولدر در یک درایو

    سلام

    این کد رو می تونید استفاده کنید:
            Dim FolderList = IO.Directory.GetDirectories("D:\", "Hamid", IO.SearchOption.AllDirectories)

    این کد یه مشکل اساسی داره که ممکنه وقتی به پوشه هایی مثل System Volume Information برسه خطا بگیره (مجوز دسترسی)
    پس اگه از ریشه (مثلا \:D) شروع نمی کنید روش سر راستی هست

    می تونید از کد پایین هم استفاده کنید که یکم طولانی تره ( و بازگشتی هست)

        Private Function SearchFolder(path As String, FolderName As String) As List(Of String)
    Dim Result As New List(Of String)
    Try
    Dim Folders = IO.Directory.GetDirectories(path)
    For Each aFolder As String In Folders
    If IO.Path.GetFileName(aFolder).ToLower = FolderName.ToLower Then Result.Add(aFolder)
    Result.AddRange(SearchFolder(aFolder, FolderName))
    Next
    Catch ex As Exception

    End Try
    Return Result
    End Function

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: چگونگی تبدیل یک فولدر به یک درایو با سی شارپ
    نوشته شده توسط aqawae در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 08 شهریور 1391, 16:32 عصر
  2. سوال: جستجوی یک پوشه در یک درایو || جستجوی یک پوشه در پوشه دیگر
    نوشته شده توسط andaron در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 30 خرداد 1391, 08:27 صبح
  3. چه جوری میشه کل فولدر های یک درایو رو تبدیل به سیستمی کرد
    نوشته شده توسط javid_debugger در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 30 آبان 1387, 01:10 صبح
  4. جستجوی یک فایل در یک درایو خاص از هارد
    نوشته شده توسط شاپرک در بخش Access
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 02 آذر 1384, 17:35 عصر
  5. کپی یک فولدر از سی دی به هارد و تشخیص اتوماتیک درایو سی دی
    نوشته شده توسط alireza_63 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 05 شهریور 1383, 07:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •