نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: آموزش ساخت برنامه AutoRun به وسیله Delphi

  1. #1

    آموزش ساخت برنامه AutoRun به وسیله Delphi

    مرحله اول- ساخت فرم:

    1-ابتدا اندازه فرم خود را تعیین کنید:
    انتخاب من:
    Width: 500
    Height: 360

    2- برنامه فتوشاپ را باز کرده و طبق اندازه های فرم یک زمینه قشنگ برایش طراحی کنید.

    3- یک کنترل Image به فرم در دلفی اضافه کنید و در قسمت مشخصات Picture را انتخاب و سپس مسیر عکس را که طراحی کرده اید را بدهید:


    4- سپس خاصیت AutoSize کنترل Image را True کنید.


    5- خاصیت AutoSize فرم را زیر True کنید.

    6- یک عنوان خوب برای فرم برنامه بنویسید در قسمت Caption


    7- به تعداد لینکهای فرمتان کنترل Image اضافه کنید و آنها را با طول و عرض نوشته ها یکسان کنید


    8- خاصیت Cursor تمام Image های اضافه شده را بر روی crHandPoint قرار دهید


    مرحله دوم- کد نویسی:
    قبل از هر کاری shellapi را در قسمت uses به برنامه اضافه کنید


    1- بر روی کنترل Image مربوط به خروج برنامه دبل کلید کنید سپس دستور زیر را نویسید.
    Close;

    یا
    application.Terminate;


    توجه در بین کلمات Begin و End بنویسید
    2- بر روی کنترل Image مربوط به لینک برای اجرا کردن برنامه بروید سپس کد زیر را با دبل کلید کردن بروی کنترل بنویسید:
    winexec('yourfile.exe',10);


    توجه: آدرس فایل باید کامل باشد اگر قسط دارید که فایل از روی CD اجرا شود فقط نام فایل به همراه پسوند آن را بنویسید این روش به این معنی است که فایل در همان مسیر برنامه که فایل Autorun می باشد قرار دارد.

    3- اگرمی خواهید که لینکتان یک پوشه را برای شما باز کند از این کد استفاده کنید:
    shellexecute(handle, 'open', 'Your Folder \',
    nil,
    nil,
    sw_show);


    4- بر روی کنترل Image که مربوط به لینک به سایت هست بروید و کد زیر را بنویسید:
    shellexecute(handle, 'open', 'http://www.YourWebSite.com',
    nil,
    nil,
    sw_show);


    اگر دوست دارید برنامه همراه با آهنگ باشد از این کد استفاده کنید
    PlaySound('YourWaveFile.wav', 0, SND_LOOP + SND_ASYNC);


    موفق و پیروز باشید

    لینک دانلود سورس: http://www.poyeshsoft.com/download/S...Run-Delphi.rar
    لینک دانلود PDF این مقاله: http://www.poyeshsoft.com/download/D...%20Autorun.pdf

  2. #2
    عالی بود باز هم از این کارها بکن
    با تشکر محمد حسین خانی کوثرخزی

  3. #3
    مرسی
    خیلی خوب و کامل بود
    موفق باشی

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    3
    مرسی عالی بود مشخص کنید نوشته ها ( لینکها ) همراه خود طرح در فتوشاپ طراحی شده اند یا توسط کنترل دیگری در دلفی ایجاد شده اند . متشکرم /.

  5. #5
    لینک ها رو چجوری روی عکس گزاشتید ؟؟

  6. #6
    لینک ها رو چجوری روی عکس گزاشتید ؟؟
    منظورتون از لینک چیه ؟!

    اصلا کلا چه ربطی به AutoRun داره ؟ ، خوب AutoRun هم یک نرم افزار هست دیگه ، مهم اون فایل inf اش هست که همراهش منتشر میشه که مثلا اون رو از توی یک CD اجرا کنه ، حالا برنامه آموزش داده شده چه ویژگی ای داره ( به عنوان یک برنامه AutoRun !! ) که سایر برنامه ها ندارن ؟!!

    ...

  7. #7

    نقل قول: آموزش ساخت برنامه AutoRun به وسیله Delphi

    آیا امکان اتوماتیک اجرا شدن خود پروژه ای که می سازیم است؟ مثلا در داخل خود پروژه دستوراتی را بکار ببریم که در فلان وقت اجرا شود. یا اینکه خود پروژه به نحوی AutoRun هم باشد.

  8. #8

    نقل قول: آموزش ساخت برنامه AutoRun به وسیله Delphi

    آیا امکان اتوماتیک اجرا شدن خود پروژه ای که می سازیم است؟ مثلا در داخل خود پروژه دستوراتی را بکار ببریم که در فلان وقت اجرا شود. یا اینکه خود پروژه به نحوی AutoRun هم باشد.
    این دو مثالی گفتید کاملا با هم فرق میکنند.

    در مورد اجرا شدن برنامه در زمان مشخص قبلا بحث شده در سایت جستجو کنید. یک راهش اضافه کردن EXE برنامه تان به لیست Schedule Tasks ویندوز است.

    در مورد اینکه خود پروژه بر روی سی دی AutoRun باشد همین مثال هم خودش یک پروژه است دیگه. کافیست نام EXE پروژه را در یک Autorun.INI روی CD ذخیره کنید.

  9. #9

    نقل قول: آموزش ساخت برنامه AutoRun به وسیله Delphi

    با تشکر از دوست عزیز باید سوالم واضحتر بگم . من می خام با داشتن یک فایل exe در دلفی وبه محض کپی کردن در یکی از درایوها خود بخود اجرا شود. این امکان وجود دارد یا نه.

  10. #10

    نقل قول: آموزش ساخت برنامه AutoRun به وسیله Delphi

    اگه منظورتون چیزی شبیه کار Worm هاست، میتونید اینکار رو به بعبارتی یک Hook کلی بر روی اعمال ویندوز انجام بدید. که هر زمانی در هر درایوی مثلا عمل کپی صورت گرفت فلان فایل EXE اجرا شود. کامپوننت های زیادی هم در این مورد وجود دارد. مثلا DirMonitor یا ATFileNotification. یک نمونه همراه با مثال آن را برایتان قرار داده ام. :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11

    نقل قول: آموزش ساخت برنامه AutoRun به وسیله Delphi

    در ضمن این موضوع دیگه ربطی به این تاپیک نداره. در یک تاپیک دیگه ادامه بدید.

تاپیک های مشابه

  1. نوشتن AUTORUN برای برنامه VB.6
    نوشته شده توسط Tuberose در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 21
    آخرین پست: سه شنبه 19 خرداد 1388, 19:14 عصر
  2. AutoRun Delphi 7
    نوشته شده توسط Saeid59_m در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 05 فروردین 1386, 16:21 عصر
  3. AutoRun برای Cd
    نوشته شده توسط shaghayegh_6113 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 22 اسفند 1385, 15:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •