نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: سوال درباره ذخیره عکس در SQLite

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار f.beigirad
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    329

    سوال درباره ذخیره عکس در SQLite

    با سلام

    تو برنامم قراره حدود 300 عکس .png رو میخوام دونه دونه بیارم.

    1 . این عکسا کنار برنامه باشن بهتره یا بریزمشون تو دیتابیس؟

    2 . آیا میشه تو دیتابیس sqlite عکس ذخیره کرد؟

    3 . چطوری و با چه کدی عکسامو نشون بدم؟

    4 . حالا اگه بخوام تو هر صفحم چند تا عکسو نمایش بدم چطور؟

    متاسفانه من تازه کارم.و زیاد با دیتابیس آشنا نیستم.

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: سوال درباره ذخیره عکس در SQLite

    اگه شما همینطوری برنامت دیتابیس داره، خوب میتونی این عکس ها رو هم در قالب جدول تو دیتابیس ذخیره کنی ولی اگه دیتابیس نداره، لزومی نداره که فقط بخاطر این موضوع از دیتابیس استفاده بشه.
    به نظر من اگه دیتابیس هم داره، ولی این عکس ها ثابتن و عوض نمیشن، توی فایل کنار برنامه بگذاری راحت تری...
    با sqllite کار نکردم کلا ولی هر دیتابیسی معمولا قابلیت ذخیره داده باینری رو داره.
    بری نمایش عکس هم...شما تحت وب هستی یا ویندوز؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار f.beigirad
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    329

    نقل قول: سوال درباره ذخیره عکس در SQLite

    سلام.

    من تحت ویندوز مینویسم.
    برنامم دیتابیس داره.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: سوال درباره ذخیره عکس در SQLite

    شما باید از PictureBox واسه نمایش عکس استفاده کنی.
    برای نگهداری عکس باید عکس رو به صورت باینری توی دیتابیس ذخیره کنی و بعد از دیتابیس (به صورت آرایه ای از بایت) بخونی، و با استفاده از متد Image.FromStream داده های باینری رو به عکس تبدیل کنی و به مشخصه Image مربوط به PictureBox بدی...

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: سوال درباره ذخیره عکس در SQLite

    در SQLite با نوع BLOB ذخیره میشن.

    البته در نظر داشته باشید که SQLite کلاً type نداره و چیزی که راجع بهش صحبت میشه کاملاً (صوری/ سوری/ واقعاً ساعت چهار صبح نمیدونم با چه ۳ ای نوشته میشه) هست

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار f.beigirad
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    329

    نقل قول: سوال درباره ذخیره عکس در SQLite

    اول از دوستانی که پاسخ دادن تشکر میکنم.


    امااز حرفاتونم چیز زیادی متوجه نمیشم که شروع کنم به نوشتن برنامه.
    مطلبی کاملی هم تو سایت با این عنوان موجود نیست.

    اگه میشه موضوعو بیشتر برام باز کنید
    ممنون

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: سوال درباره ذخیره عکس در SQLite

    سلام
    با ذخیره عکس در سایر بانک ها فرق چندانی نداره

    SQLiteConnection con = new SQLiteConnection("Data Source=DB.sqlite;Version=3;");
    SQLiteCommand cmd2 = new SQLiteCommand("INSERT INTO tb1(nam,famil, ax) VALUES(?,?,?)", con);
    cmd2.Parameters.AddWithValue("@nam", txtName.Text);
    cmd2.Parameters.AddWithValue("@famil", txtFamil.Text);
    if (pbAx.Image != null)
    {
    MemoryStream ms = new MemoryStream();
    pbAx.Image.Save(ms, pbAx.Image.RawFormat);
    byte[] arrpic = ms.GetBuffer();
    ms.Close();

    cmd2.Parameters.AddWithValue("@ax", arrpic);
    }
    else
    {
    cmd2.Parameters.AddWithValue("@ax", null);
    }
    con.Open();
    cmd2.ExecuteNonQuery();
    con.Close();


    آپدیت:

    SQLiteCommand cm = new SQLiteCommand("UPDATE tb1 SET nam=@p1, famil=@p2, ax=@p3 WHERE id=@p4", con);
    cm.Parameters.AddWithValue("@p1", txtName.Text);
    cm.Parameters.AddWithValue("@p2", txtFamil.Text);
    if (pbAx.Image != null)
    {
    MemoryStream ms = new MemoryStream();
    pbAx.Image.Save(ms, pbAx.Image.RawFormat);
    byte[] arrpic = ms.GetBuffer();
    ms.Close();

    cm.Parameters.AddWithValue("@p3", arrpic);
    }
    else
    {
    cm.Parameters.AddWithValue("@p3", null);
    }
    cm.Parameters.AddWithValue("@p4",recordID);
    con.Open();
    cm.ExecuteNonQuery();
    con.Close();


    مطالب بیشتر (با همکاری عمو گوگل!)
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud Zaad : شنبه 11 آذر 1391 در 13:41 عصر دلیل: مطالب بیشتر

تاپیک های مشابه

  1. سوال درباره نمایش عکس از داخل دیتابیس ( فوری )
    نوشته شده توسط mohammad68 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 14
    آخرین پست: پنج شنبه 29 بهمن 1394, 17:46 عصر
  2. سوال: چند سوال درباره ذخیره ی عکس در بانک
    نوشته شده توسط hamid-nic در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 25 اردیبهشت 1389, 17:38 عصر
  3. سوال درباره ذخیره عکس در بانک
    نوشته شده توسط mpmsoft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 07 دی 1386, 19:27 عصر
  4. سوال درباره نمایش عکس
    نوشته شده توسط mohammad68 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 07 اردیبهشت 1384, 12:09 عصر
  5. یک سوال در مورد ذخیره عکس در بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط kazifasa در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 13 اردیبهشت 1383, 21:12 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •