نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در آپدیت متن طولانی

  1. #1

    مشکل در آپدیت متن طولانی

    سلام
    مشکل خیلی عجیب هست خلاصه میگم
    یه فرم ساختم که 4 تا فیلد تاریخ- شماره- متن- کاربر داره و وقتی 5 تا رکورد با متن حدود 2000 کاراکتر به دیتابیس اینسرت می کنم دیگه نمی تونم آپدیت کنم و اروری که میده اینه:
    System.Data.SqlClient.SqlException: Timeout expired. The timeout period elapsed prior to completion of the operation or the server is not responding.
    The statement has been terminated.
    at System.Data.SqlClient.SqlConnection.OnError(SqlExc eption exception, Boolean breakConnection)
    at System.Data.SqlClient.TdsParser.ThrowExceptionAndW arning(TdsParserStateObject stateObj)
    at System.Data.SqlClient.TdsParser.Run(RunBehavior runBehavior, SqlCommand cmdHandler, SqlDataReader dataStream, BulkCopySimpleResultSet bulkCopyHandler, TdsParserStateObject stateObj)
    at System.Data.SqlClient.SqlCommand.RunExecuteNonQuer yTds(String methodName, Boolean async)
    at System.Data.SqlClient.SqlCommand.InternalExecuteNo nQuery(DbAsyncResult result, String methodName, Boolean sendToPipe)

    at System.Data.SqlClient.SqlCommand.ExecuteNonQuery()
    هرچی گشتم همه جا میگفتم که connection time out رو 0 یا 60 یا 4000 بزارم درست میشه ولی نشد
    با ادیتور اsql server managment هم همین ارور رو میداد ولی یهو خودش درست شد و کار کرد، ولی با quary همون ارور رو داد
    برنامه تحت شبکه هست و نکته جالب این هست که وقتی با سیستم های 64BIT دیگه می خوام آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد با سیستم های 32BIt هم آپدیت میکنه ولی خیلی هنگ و آروم انجام میشه و فقط با خود سرور که sql server روش نصب هست این ارور رو میده
    نوع فرمت ستون توی دیتابیس Ntext , navrchar(max), navarchar(4000) تست کردم ولی فرقی نکرد

    در ضمن آگه ستون description رو از کد آپدیت حذف کنم هم با همین ارور رو میده یعنی حتی اگه بخوام تاریخ اون رکرود رو هم عوض کنم نمیشه

    ممنون میشم راهنمایی کنین که این مشکل timeout expired و کندی و هنگ بودن این قسمت روی سیستم های 32BIT رو چه جوری حل کنم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: مشکل در آپدیت متن طولانی

    نقل قول نوشته شده توسط sohelo0 مشاهده تاپیک

    در ضمن آگه ستون description رو از کد آپدیت حذف کنم هم با همین ارور رو میده یعنی حتی اگه بخوام تاریخ اون رکرود رو هم عوض کنم نمیشه

    ممنون میشم راهنمایی کنین که این مشکل timeout expired و کندی و هنگ بودن این قسمت روی سیستم های 32BIT رو چه جوری حل کنم
    سلام.
    1. با درج اطلاعات سنگین هم چنین مشکلی رو دارید یا فقط با اپدیت این مشکل رو دارید؟
    2. اگر شما مثلا بخواید یه متن 50 کاراکتری رو هم ویرایش کنید باز هم خطای فوق رخ میده؟
    اگر امکان داره کانکشن استرینگی رو که در برنامه استفاده می کنید بزارید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در شکسته نشدن متن طولانی(warp)
    نوشته شده توسط mohsen.nsb44 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 10 مهر 1391, 07:03 صبح
  2. مشکل در نمایش متن طولانی در FastReport
    نوشته شده توسط mpmsoft در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 11 خرداد 1391, 22:36 عصر
  3. سوال: مشکل در ارسال متن طولانی با KylixSMS
    نوشته شده توسط شهرياري در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 17 آبان 1390, 13:09 عصر
  4. سوال: مشکل fckeditor با متن های طولانی
    نوشته شده توسط ahmadbadpey در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 15 اسفند 1387, 11:47 صبح
  5. مشکل در نمایش متن های طولانی
    نوشته شده توسط explod_javad در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آبان 1386, 14:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •