نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: یک سوال در مورد گرفتن عکس از کاربر

  1. #1

    یک سوال در مورد گرفتن عکس از کاربر

    سلام دوستان
    البته ببخشید شاید این سوال تکراری باشه ولی من تو سرچی که کردم جوابمو پیدا نکردم
    سوال من اینه که چطور میشه یک کادر عکس به برنامه اضافه کنیم و وقتی کاربر روش کلیک کرد بتونه عکس مورد نظر را خود را وارد برنامه کرده و آن را در بانک اطلاعاتی اکسس ذخیره کنه و میخواستم بدونم این عکسها در چه مسیری ذخیره میشه

    با تشکر از همه برنامه نویسان عزیز

  2. #2
    با سلام

    تو فرمت یه filelistbox و تکست باکس و ایمیج بذار!
    بعد رویداد فایل کلیک رو این طوری تنظیم کن:


    Private Sub File1_Click()

    txtpath.Text = File1.FileName
    Image1 = LoadPicture(App.Path & "\imgefolder\" & (txtpath.Text))

    End Sub


    موفق باشید

  3. #3
    خوب چجوری به یک بانک اکسس ربطش بدم ؟

  4. #4
    یه مثالی نمونه ای چیزی نداری ؟

  5. #5
    این که فقط واسه لود کردنشه اگه خواستی بعدا ایمیل بزن یه سورس بفرستم
    اگه تو بانک نریزی بهتره

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    آقا سورس دارید که بشه تو بانک ریخت؟ بله مشکلاتی داره (ذخیره محل فایل بهتره) ولی تو گزارش سازی اینقدر درد سر داره که تو همون بانک بریزی راحت تری.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •