نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل با سیشن ها

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nsco_nsco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    831

    Cool مشکل با سیشن ها

    سلام
    یک مسئله که دارم سیشن هایی که در صفحه اول وجود دارد زمانی که میروم به صفحه دوم و اونها را فراخوانی میکنم مقادیر نمایش پیدا نمی کند.
    صفحه یک

    <?
    session_start();
    $_SESSION['u1']=$u;
    ?>

    صفحه دو


    <?
    session_start();
    echo $_SESSION['u1'];
    <?

    در صفحه دو سیشن خوانده شده که دارای مقدار می باشد نمایش پیدا نمیکند ممنون میشم راهنمایی کنید مرسی دوستان.

  2. #2

    نقل قول: مشکل با سیشن ها

    با سلام شما دو علت داره کدتون کار نمیکنه یکیش اینه که تو صفحه اول مقداری به $u ندادین و متغیر خالی است و چیزی تو سشن نمیریزه که بخواد چاپ کنه 2 ) در صفحع دوم تگ اهر php گذاشتین ?> به جاش باس اینو بزاری <?



    ?>



    <?

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nsco_nsco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    831

    نقل قول: مشکل با سیشن ها

    سلام ممنونم ولی مثال زدهن بودم درستش کردم بازم ممنون

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با پر کردن سیشن
    نوشته شده توسط amirsajjadi در بخش PHP
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 19 اسفند 1389, 07:33 صبح
  2. یک مشکل هنگام کپی کردن فایل مربوط به بانک
    نوشته شده توسط ghaum در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1384, 23:00 عصر
  3. مشکل در دسترسی به Interbase
    نوشته شده توسط Mahdiseif در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 26 فروردین 1382, 00:03 صبح
  4. مشکل ارسال ایمیل در سایت
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 فروردین 1382, 14:24 عصر
  5. مشکل در نمایش Time
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 اسفند 1381, 10:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •