نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: سوا در مورد ComboBox

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    جویبار
    پست
    108

    سوا در مورد ComboBox

    سلام
    تو برنامه ام یه دیتا گرید دارم که لیست درس ها توش ثبت شده یکی از فیلد هاش نام کلاسه مثلا اول، دوم یا سوم این اطلاعات رو میخوام ویرایش کنم ، میفرستمشون تو فرم ویرایش که همون فرم ثیت اولیه اطلاعاته که با گرفتن یه متغییر و و تغییر حالت اون صفحه رو به ثبت یا ویرایش تغییر میدم ..
    نام کلاس در فرم ویرایش یا همون ثبت در comboBox دخیره میشه که اطلاعات comboBox رو از بانک میخونم و تو combo میریزم اینم دستورش :

    paye1 j1 = new paye1();
    comboBox2.ValueMember = "idstpaye";
    comboBox2.DisplayMember = "stpaye";
    comboBox2.DataSource = j1.Show();


    من میخوام مقدار کلاس رو برای combobox تو فرم ویرایش بفرستم و مقدار که فرستاده شد انتخاب شده قرار بگیره تا وقتی کاربر ذخیره رو انجام بده تا اگه از combo کلاس چیزی انتخاب نکرد اطلاعاتش تغییر نکنه
    لطفا یکی راهنمایی کنه.
    آخرین ویرایش به وسیله saber_ershadi : شنبه 11 آذر 1391 در 14:31 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: سوا در مورد ComboBox

    شما باید مقدار سلول (آی دی کلاس) در دیتاگرید رو بخونی و به مشخصه SelectedValue ی ComboBox بدی.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    جویبار
    پست
    108

    نقل قول: سوا در مورد ComboBox

    یه چند بار دستکاری کردم به نتیجه نرسیدم
    یا نمیشد یا میریزم تو و انتخب میشه ولی میزنم بقیه رو پاک میکنم نباید پاک شه چون شاید کاربر بخواد چیز دیگه ای رو انتخاب کنه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار saied_hacker
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    404 Not Found
    پست
    703

    نقل قول: سوا در مورد ComboBox

    یه راه می تونه این باشه که بیای یه رفرنس از فرم اصلیت بدی به فرم ویرایشت
    و یه پارامترم بهش بده که ایندکس کومبوت باشه و تو فرم 2 هم اطلاعات اینور ( فرم اصلی و کل کلاس ها و ..) رو داری هم میتونی موقع ذخیره بیای چک کنی که ایندکس انتخاب شده با پارمتری که ارسال شده یکی هس یا نه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    جویبار
    پست
    108

    نقل قول: سوا در مورد ComboBox

    این لینک پروژه ممنون میشم یه نگاهی بندازید برید تو قسمت ویرایش درس ها ویرایش جاهای دیگه که combobox داره ببینید
    http://www.kooshahootan.com/RgStudent2.rar
    پسوند پوشه 7z هست که الان برا آپلود نوشتمش rar بعد دانلود دوباره ردیفش کنید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار saied_hacker
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    404 Not Found
    پست
    703

    نقل قول: سوا در مورد ComboBox

    من جای دیگه ای combo ندیدم :) شما مطمئنی؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    جویبار
    پست
    108

    نقل قول: سوا در مورد ComboBox

    combo که یکی بر سال و یکی دیگه برا کلاس تو 3 تا فرم استفاده کردم که همشون فرقی با هم ندارن منظورم این بودکه میتونی این combo ها رو تو فرم های دیگه هم ببینین

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    جویبار
    پست
    108

    نقل قول: سوا در مورد ComboBox

    اگه ممکنه واضح تر در موردش توضیح بدین یا عملی نشون بدین خودپروژه رو گذاشتم

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    جویبار
    پست
    108

    نقل قول: سوا در مورد ComboBox

    دوستان یه کمک به ما هم کنید

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار cherchil_hra
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    162

    نقل قول: سوا در مورد ComboBox

    نقل قول نوشته شده توسط saber_ershadi مشاهده تاپیک
    سلام
    تو برنامه ام یه دیتا گرید دارم که لیست درس ها توش ثبت شده یکی از فیلد هاش نام کلاسه مثلا اول، دوم یا سوم این اطلاعات رو میخوام ویرایش کنم ، میفرستمشون تو فرم ویرایش که همون فرم ثیت اولیه اطلاعاته که با گرفتن یه متغییر و و تغییر حالت اون صفحه رو به ثبت یا ویرایش تغییر میدم ..
    نام کلاس در فرم ویرایش یا همون ثبت در comboBox دخیره میشه که اطلاعات comboBox رو از بانک میخونم و تو combo میریزم اینم دستورش :

    paye1 j1 = new paye1();
    comboBox2.ValueMember = "idstpaye";
    comboBox2.DisplayMember = "stpaye";
    comboBox2.DataSource = j1.Show();


    من میخوام مقدار کلاس رو برای combobox تو فرم ویرایش بفرستم و مقدار که فرستاده شد انتخاب شده قرار بگیره تا وقتی کاربر ذخیره رو انجام بده تا اگه از combo کلاس چیزی انتخاب نکرد اطلاعاتش تغییر نکنه
    لطفا یکی راهنمایی کنه.
    یک متغیر از نوع int توی فرم d_new تعریف کن. زمانی که داری اطلاعاتت رو به این فرم میدی مقدار این متغیرت رو برابر
    (int)dg1["idstpaye", dg1.CurrentRow.Index].Value;
    قرار بده!
    بعد از این دستور
     comboBox2.DataSource = j1.Show();
    مقدار SelectedValue کمبو باکست رو برابر متغیرت بذار.

    به نظر من جای اینکه بیای توی فرم d_edit اشیا فرم d_new رو مقدار دهی کنی
    1. یا متد سازنده فرمت رو پارامتری کن (فرم d_new)
    2.یا اینکه 5 property داخل فرم d_new تعریف کن

    موفق باشی!

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    جویبار
    پست
    108

    نقل قول: سوا در مورد ComboBox

    Combo box کلاس درست شد ممنون
    حالا برای اینکه combo سال تحصیلی رو هم همینطور کنیم باید همین کار رو دوباره انجام بدیم؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار cherchil_hra
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    162

    نقل قول: سوا در مورد ComboBox

    نقل قول نوشته شده توسط saber_ershadi مشاهده تاپیک
    Combo box کلاس درست شد ممنون
    حالا برای اینکه combo سال تحصیلی رو هم همینطور کنیم باید همین کار رو دوباره انجام بدیم؟
    بله! مهم این هستش که شما بعداز این که کمبوباکستون رو پر کردید مقدار مورد نظر رو از داخلش انتخاب کنید نه قبلش

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    جویبار
    پست
    108

    نقل قول: سوا در مورد ComboBox

    یه چیز دیگه برا کلاس فیلد IDstppayeرو داشتم که مخصوص پایه بود که تو دیتا گرید آورده بودمش
    ولی برا سال تحصیلی همچین فیلدی برا اون در نظر نگرفتم البته هست ولی به اسم id اگه من مقدار هی رو از دیتا گرید بفرستم
    به فرم new متوجه میشه که این id برا سال تحصیلیه یا برا یه جدول دیگه چون هر دو جدول فیلد id دارن مثل کلاس ننوشتم کلاس بود idstpaye
    اینو چیکارش کنم؟

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    جویبار
    پست
    108

    نقل قول: سوا در مورد ComboBox

    این کد تو صفحه ثبت دانش آموز جدیدFRM_new

    paye1 j1 = new paye1();
    comboBox1.ValueMember = "idstpaye";
    comboBox1.DisplayMember = "stpaye";
    comboBox1.DataSource = j1.Show();
    comboBox1.SelectedValue=temp1;

    saleT j2 = new saleT();
    comboBox2.DisplayMember = "sal";
    comboBox2.DataSource = j2.Show();

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار cherchil_hra
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    162

    نقل قول: سوا در مورد ComboBox

    نقل قول نوشته شده توسط saber_ershadi مشاهده تاپیک
    یه چیز دیگه برا کلاس فیلد IDstppayeرو داشتم که مخصوص پایه بود که تو دیتا گرید آورده بودمش
    ولی برا سال تحصیلی همچین فیلدی برا اون در نظر نگرفتم البته هست ولی به اسم id اگه من مقدار هی رو از دیتا گرید بفرستم
    به فرم new متوجه میشه که این id برا سال تحصیلیه یا برا یه جدول دیگه چون هر دو جدول فیلد id دارن مثل کلاس ننوشتم کلاس بود idstpaye
    اینو چیکارش کنم؟
    شما باید ببینی از چی کمبو میخوای استفاده کنی، Valuemember و یا DisplayMember
    comboBox2.DisplayMember = "sal";
    comboBox2.DataSource = j2.Show();

    اینجا ValueMember رو set نکردی و موقع ثبت هم داری از خاصیت Text کمبو استفاده می کنی، درسته؟
    پس نیاز به پاس دادن ID نداری. بعداز این که کمبوت رو پر کردی
    comboBox2.Text=مقدار سال


    موفق باشید!

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    جویبار
    پست
    108

    نقل قول: سوا در مورد ComboBox

    میتونم مثله قبلی که idstpaye رو میفرستادیم به متغییر این کارو بکنیم ؟

    ()dg1["sal", dg1.CurrentRow.Index].Value.ToString;


    و

    comboBox1.SelectedText=temp1;

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار cherchil_hra
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    162

    نقل قول: سوا در مورد ComboBox

    نقل قول نوشته شده توسط saber_ershadi مشاهده تاپیک
    میتونم مثله قبلی که idstpaye رو میفرستادیم به متغییر این کارو بکنیم ؟

    ()dg1["sal", dg1.CurrentRow.Index].Value.ToString;


    و

    comboBox1.SelectedText=temp1;
    بله همین کار رو باید انجام بدی!

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    جویبار
    پست
    108

    نقل قول: سوا در مورد ComboBox

    درسته حالا چطور تو حالت انتخاب قرار بگیره تو کلاس با selectedValue شد تو این که مثله قیلی از آیدیش استفاده نکردمو فقط text رو دارم چطور؟

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار cherchil_hra
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    162

    نقل قول: سوا در مورد ComboBox

    نقل قول نوشته شده توسط saber_ershadi مشاهده تاپیک
    درسته حالا چطور تو حالت انتخاب قرار بگیره تو کلاس با selectedValue شد تو این که مثله قیلی از آیدیش استفاده نکردمو فقط text رو دارم چطور؟
    comboBox2.Text=مقدار سال

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    جویبار
    پست
    108

    نقل قول: سوا در مورد ComboBox

    ممنون cherchil_hra عزیز از اینکه وقت گذاشتی
    درست شد.

تاپیک های مشابه

  1. در مورد combobox
    نوشته شده توسط zarrin_306 در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 26 اردیبهشت 1388, 10:48 صبح
  2. در مورد combobox
    نوشته شده توسط zarrin_306 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 06 آبان 1384, 11:37 صبح
  3. در مورد comboBox ؟
    نوشته شده توسط محمد مومنی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 شهریور 1384, 20:14 عصر
  4. یک سوال خیلی فوری در مورد ComboBox
    نوشته شده توسط Hamedm در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 28 خرداد 1384, 16:55 عصر
  5. سوا در مورد Data Mining
    نوشته شده توسط karimh در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 24 اسفند 1383, 11:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •