نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ایجاد و ویرایش فایل Reset Owner

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار tehro0n
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    متغیر!
    پست
    465

    ایجاد و ویرایش فایل Reset Owner

    سلام،
    من در ابتدا وقتی فایلی متنی را ایجاد می کردم و به صورت دستی تغییر می دادم به راحتی آن فایل تغییر می کرد و در ادامه هم وقتی از php دستور ویرایش داده می شد تغییر می کرد و مشکلی نبود
    اما الان که یک پوشه اضافه کردم و فایل یک پوشه داخلی تر شدند این مساله به درستی کار نمی کنه، ابتدا پس از ایجاد فایل متن Reset Owner روی خود فایل نمایش داده میشه که وقتی می زنم perm آن 755 میشه اما وقتی دستی تغییر می دم دیگه با php تغییر نمی کنه، یا بعضی وقتها هم فقط ایجاد میشه و ویرایش نمیشه!
    پوشه قبل از فایل ها 777 گذاشتم چون در غیر این صورت حتی فایل ایجاد هم نمیشه..
    چی کار کنم؟

    نمونه کد:

    $src = 'data/'.$name.'.txt';
    chmod($src, 0755);
    $read_file = file_get_contents($src);

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار tehro0n
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    متغیر!
    پست
    465

    نقل قول: ایجاد و ویرایش فایل Reset Owner

    ????????????????????

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 15 بهمن 1385, 22:57 عصر
  2. ویرایش فایل ایجاد شده با fstream
    نوشته شده توسط Mahyaa در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 14 بهمن 1385, 14:49 عصر
  3. ایجاد یا ویرایش فایلهای BIN
    نوشته شده توسط mahdi_1362 در بخش Foxpro
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 18 بهمن 1384, 07:45 صبح
  4. ایجاد تغییرات در فایل Global.asax هنگام کار در وب ماتریکس
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 14 آبان 1382, 20:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •